2008-07-27 27 views
2個人食飯, 吳想出街食, 就叫左外賣啦。叫左2個1人常餐(佢吳比叫2人常餐, 話要自取先可以, 都吳明點解, 只係差一蚊ja)有2個忌廉雞湯, 4片蒜蓉包, 1個仲夏精選pizza, 茄汁雞皇飯同2罐汽水湯比較杰身, 應該落左吳少粉, 但係好重cream味, 飲落都吳錯, 但有少少飽滯既感覺個包就比平時稍為硬, 塗上garlic同牛油, 焗得好脆飯就冇咩特別, 茄汁底, 配菜吳太多, 不過不失啦至於個pizza就係辣肉腸pizza, 上面灑滿芝士, 個人覺得可以再多d就好啦。肉腸既香, 配上粟米之後中和膩既感覺, 簡簡單單都吳錯, 但批身就厚左少少我個blog仲有好多相同食評架!!http://hk.myblog.yahoo.com/food_talk2008
2個人食飯, 吳想出街食, 就叫左外賣啦。

個包就比平時稍為硬, 塗上garlic同牛油, 焗得好脆

飯就冇咩特別, 茄汁底, 配菜吳太多, 不過不失啦

我個blog仲有好多相同食評架!!

$35 (Lunch)