2024-11-12 0 views
有時諗唔到食乜嘢就會想食下啲比較邪惡嘅食物pizza hut就係其中一個選擇了如果嗌一啲大嘅pizza又唔係下下都咁多人一齊食有時又會食唔曬要放返落雪櫃但係第二日又冇咁好味了所以我都鍾意嗌一人餐例如迷你千島海鮮pizza加兩個小食仔通常都會加個蝴蝶蝦, 鍾意佢脆脆地點沙律醬又好食同埋配個腸仔咁就一餐了佢會有埋嘢飲我覺得都算係抵食之選
有時諗唔到食乜嘢

但係第二日又冇咁好味了

所以我都鍾意嗌一人餐
例如迷你千島海鮮pizza
加兩個小食仔
通常都會加個蝴蝶蝦, 鍾意佢脆脆地點沙律醬又好食
同埋配個腸仔
咁就一餐了
佢會有埋嘢飲
我覺得都算係抵食之選

Type of Meal
Dinner
2024-10-21 52 views
康城真係好多屋苑!食肆又唔係真係好多即使想外賣自取都要有心理同生理準備有排等如果好肚餓嘅,可能會等到燥🙈建議最好喺遠遠地嘅地方,由未起行回程去康城已經撳定 咁既話時間就啱啱好啦,因為要等成50分鐘😨 見到個下真係嚇一嚇 好彩嗰晚唔係好肚餓叫左個:M5迷你二重奏餐包括半夏威夷半至尊、迷你腸X3 拼薯條 $74 🍕🌭🍟再將跟餐餐飲加$3轉左忌廉雞湯🥣同埋再加咗$13叫個香辣雞翼(2隻)🐓好似用會員積分再叫多咗個蒜蓉包 $10會員嘅仲有全單九折~總共$91去到餐廳自取嘅時候已經見到好多人等緊外賣兩大個鐵架都擺咗好多包好嘅外賣雖然店員好忙,但係都態度殷勤 值得讚一讚 👍拎到返屋企食嘅時候所有嘢都仲係熱辣辣嘅👍雖然個腸好似太乾同個pizza好似冇乜辣肉腸之外🙈除此之外一切還好😋蒜蓉包同雞翼真係Pizza Hut嘅必叫items!!
康城真係好多屋苑!食肆又唔係真係好多
即使想外賣自取都要有心理同生理準備有排等
如果好肚餓嘅,可能會等到燥🙈
見到個下真係嚇一嚇 好彩嗰晚唔係好肚餓

叫左個:
再將跟餐餐飲加$3轉左忌廉雞湯🥣
同埋再加咗$13叫個香辣雞翼(2隻)🐓
好似用會員積分再叫多咗個蒜蓉包 $10
會員嘅仲有全單九折~總共$91

拎到返屋企食嘅時候所有嘢都仲係熱辣辣嘅👍
蒜蓉包同雞翼真係Pizza Hut嘅必叫items!!

2024-08-06 106 views
🍕Pizza Hut 又有新嘢啦,全新25款新品美食登場🆕🆕🆕🍕溫泉蛋意大利經典必勝批 $159普通批| $194大批薄脆批邊似餅乾咁香脆,加上溫泉蛋,口感滑嫩,最鐘意當然係鹹香十足嘅cream cheese + 軟滑口感🤤🧄刁草忌廉海鮮煲配蒜蓉包 $99用香脆蒜蓉包沾上濃郁忌廉湯底,超好食,仲有帶子、蝦等配料,好豐富😋🍝海鮮喇沙寬條麵 $94用咗喇沙湯底煮寬條麵,味道辛辣香甜,估唔到喺Pizza Hut都食到東南亞味道,配料仲有蟹柳、蜆肉、蝦等等🍴蒜香牛油芝士焗田螺 $74田螺帶有蒜香牛油香,加埋濃郁芝士,好豐富🍨雪糕香蕉船 $89經典香蕉船甜品,好耐無食過啦,雪糕係靚雪糕,加埋🍓士多啤梨、🫐藍莓,夏天必食🚩Pizza Hut @pizzahut.hk 📍各大分店

🍕溫泉蛋意大利經典必勝批 $159普通批| $194大批

🧄刁草忌廉海鮮煲配蒜蓉包 $99

🍝海鮮喇沙寬條麵 $94

🍴蒜香牛油芝士焗田螺 $74
田螺帶有蒜香牛油香,加埋濃郁芝士,好豐富

🍨雪糕香蕉船 $89

🚩Pizza Hut @pizzahut.hk
📍各大分店
2023-11-17 283 views
晚上諗唔到咩嘢所以叫咗Pizza Hut外賣,用咗Apps裏面個優惠券pizza買一送一,所以我買咗兩個Pizza返屋企食超級至尊厚批這個算是Pizza Hut經典嘅選擇之一,超級至尊,基本上好多材料都已經有,有菠蘿Pepperoni青椒洋蔥,因為天氣拎到回家已經微暖。但咬下去pizza都做好香脆,感覺上康城分店Pizza上面嘅材料比其他分店嘅較為多好足料。千島海鮮批千島醬甜甜酸酸好開胃,雖然海鮮一定係雪藏嘢,味道都算是可以接受的。喺Pizza Hut會叫厚批,這個係兒時的回憶呀

超級至尊厚批

千島海鮮批

喺Pizza Hut會叫厚批,這個係兒時的回憶呀
TakeAway
同幾個小朋友一齊午餐👶🏻👧🏻👧🏻唔想等位,佢哋又話想食pizza 🍕🍕所以就黎咗呢度!就咁睇入面餐廳就唔覺得啲咩,心諗應該同平時外賣差唔多姐。但係又唔係喎😍一去到店員好熱情款待❤️‍🔥又問要唔要bb chair 🪑 又問小朋友飲凍水or暖水👍👍小朋友話想食兒童餐🚗🚗因為餐入面乜都有!再加上又係車車裝住,又有薄餅🍕有啫喱,有腸仔,又酥皮湯😆有少少菜菜,所以佢哋食得超開心,唔洗十分鐘已經清唒🤪跟住我哋大人再叫多咗三個lunch set ,價錢都唔貴,而且都好好味🤤點解堂食嘅pizza hut 食物好食過外賣咁多嘅😂😂😅?呢度人唔多,又坐得夠闊落,同小朋友黎食真係幾好,至少佢哋行嚟行去都唔會俾啲餐廳職員話😝🫣🤭最後,埋單嘅時候😊店員好好😌送咗幾張貼紙俾小朋友,真係又食又黎🤫🤩
同幾個小朋友一齊午餐👶🏻👧🏻👧🏻
唔想等位,佢哋又話想食pizza 🍕🍕
所以就黎咗呢度!
就咁睇入面餐廳就唔覺得啲咩,
心諗應該同平時外賣差唔多姐。
但係又唔係喎😍
一去到店員好熱情款待❤️‍🔥
小朋友話想食兒童餐🚗🚗因為餐入面乜都有!
再加上又係車車裝住,
唔洗十分鐘已經清唒🤪
跟住我哋大人再叫多咗三個lunch set ,
價錢都唔貴,而且都好好味🤤
點解堂食嘅pizza hut 食物好食過外賣咁多嘅😂😂😅?

2023-10-04 111 views
呢間Pizza Hut, 地方夠大、又寬敞,平時人流都唔多,入去食嘢唔會迫迫夾夾,坐得幾舒服。想唔使排隊,或者想多人一齊食,呢度一定夠位同唔使等。香蒜肉絲意粉份量比平餐少一點,但下午茶剛剛好。一向鍾意食依個香蒜意粉,意粉彈牙,蒜蓉好多,我好鍾意,配埋肉絲、蘿蔔絲、洋蔥、青豆炒,好好味,夠惹味!夏威夷風情迷你批薄餅鬆軟,批邊少少脆,配料有洋蔥、青椒、小蝦、菠蘿同蟹柳,配埋千島醬同芝士焗,美味有惹味,食完一塊又想再食。
呢間Pizza Hut, 地方夠大、又寬敞,
平時人流都唔多,
入去食嘢唔會迫迫夾夾,
坐得幾舒服。
想唔使排隊,或者想多人一齊食,
呢度一定夠位同唔使等。

份量比平餐少一點,
但下午茶剛剛好。
一向鍾意食依個香蒜意粉,
意粉彈牙,蒜蓉好多,我好鍾意,
配埋肉絲、蘿蔔絲、洋蔥、青豆炒,
好好味,夠惹味!

夏威夷風情迷你批
薄餅鬆軟,批邊少少脆,
配料有洋蔥、青椒、小蝦、菠蘿同蟹柳,
配埋千島醬同芝士焗,美味有惹味,
食完一塊又想再食。
唔知點解呢間Pizza Hut分店多數係每次經過想入去食堂食都會有位,所以最啱唔想花時間等位或者帶住小朋友等好耐嘅,而且佢嘅Pizza同堂食係香脆好多,埋意粉又不會好似佢外賣咁琳晒,熱辣辣同味道都好好多,肉醬意粉正!
2023-05-09 204 views
🍕食過最好食嘅Pizza口味😋🆕Pizza Hut新出邪惡鹹蛋黃口味Pizza,作為鹹蛋黃粉絲嘅我哋,當然即刻去Pizza Hut試一試😍🍕邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批精選4人套餐💰$598🍕邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批即叫即焗嘅Pizza,熱辣辣之餘芝士有拉絲效果,鹹蛋黃惹味香濃,係成個Pizza嘅主角😍另外仲配上不同海鮮,特別係大蝦,爽口彈牙之餘亦都吸咗唔少流沙質感嘅香濃鹹蛋黃醬,我哋每人足足一次過食咗三件,大家都覺得係最好味嘅Pizza口味🉐批邊係芝脆批邊,「芝味升級」超級好食!入面係半溶軟心芝士,出面有芝士脆脆,外脆內軟😋Pizza 批底醬汁同樣夠特別,搽上咖喱葉鹹蛋黃醬,再灑上香脆咖喱葉,口感層次極豐富🉐🥖蒜蓉包好香蒜蓉味,又脆又香🥔焗白汁煙肉薯蓉唔知大家係咪都一樣由細食到大,味道始終如一,表面有微微香脆效果🐥雞翼有 玩•原味、微辣世界,一共8隻,一樣咁好味🤤仲有飯/ 意粉 兩客,夠晒飽肚😌最後有甜品威尼新迷你批,似足芝士練奶多士咁,甜甜哋很不錯😋🚩Pizza Hut @pizzahut.hk📍各大分店
🍕食過最好食嘅Pizza口味😋

🍕邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批精選4人套餐💰$598

🍕邪惡鹹蛋黃蝦芝脆批

🥖蒜蓉包
好香蒜蓉味,又脆又香

🥔焗白汁煙肉薯蓉

🐥雞翼
有 玩•原味、微辣世界,一共8隻,一樣咁好味🤤

仲有飯/ 意粉 兩客,夠晒飽肚😌

最後有甜品威尼新迷你批,似足芝士練奶多士咁,甜甜哋很不錯😋

🚩Pizza Hut @pizzahut.hk
📍各大分店
2022-10-26 233 views
好耐無食Pizza Hut 諗住晚餐100蚊樓下試下啦,點知完全無令我失望,同我想像中一樣難食左。金牌葡汁雞焗飯,可以改名 葡執雞粒焗飯。啲雞一粒一粒,隔離大家樂粟米肉粒飯個廚師係米跳左過黎做?仲有蘿蔔同薯仔焗完都可以保持到未焗之前咁硬咁爽,真心請教點做到。算啦,PizzaHut吖嘛,人地主打Pizza,入黎食飯傻仔黎既 。值得一讚係個磨菇忌廉雞湯保留左以前既味道。再公道啲講10蚊加2隻雞翼都吾差既。但見到依家咁少人食,有啲擔心。
王牌葡汁雞焗飯
2022-06-26 237 views
好多時候叫pizza hut外賣真係超多人,除咗時間等得耐之外,d野食凍左都好難食尤其是康城,因為太少餐廳,等外賣真係超耐不過前幾日星期六晏就竟然唔係好多人,好快就攞到外賣👍🏾我地叫左個2人餐($238):至尊芝心批、蒜香意粉,同埋薯蓉。唔知係咪因為唔係好多人叫既關係,個批都幾好食,水準唔差,為食貓好耐都無食到pizza hut 會有咁既質素宜家pizza hut有時會有d $50既現金卷,用埋既話,價錢都唔貴👍🏾如果無,就未必會成日食

尤其是康城,因為太少餐廳,等外賣真係超耐

不過前幾日星期六晏就竟然唔係好多人,好快就攞到外賣👍🏾

TakeAway
又凍又有葡汁滲晒嘅pizza你食過未係網上外賣平台 order咗 點知好耐都未有,就打電話去Pizza Hut問發生咩事,佢話個速遞員自己走咗其實係佢哋準備時間延遲咗多過45mins所以速遞員先走搞到要自己去間餐廳親自攞點佢話自己冇遲過,全部賴晒落個速遞員度,問佢比個網上外賣平台嘅timestamp又比唔到,個嘢食擺咗出嚟幾耐又講唔出最好笑嘅係印咗張單出嚟上面寫住pick-up time佢哋同我講係我嘅落單時間臨走之前個經理仲要喺度promote自己嘅速遞服務 話in-house專業啲喎最尾啲嘢食係凍都要自己叮翻熱 🤢最worse係有啲葡汁倒瀉咗滲左落個Pizza度🤮 真係笑咗出嚟
又凍又有葡汁滲晒嘅pizza你食過未
其實係佢哋準備時間延遲咗多過45mins所以速遞員先走
搞到要自己去間餐廳親自攞
最尾啲嘢食係凍都要自己叮翻熱 🤢
最worse係有啲葡汁倒瀉咗滲左落個Pizza度🤮
真係笑咗出嚟
Delivery
2022-01-03 139 views
見yuu 用5000積分+$5就可以換一個西班牙海鮮炒飯,即管試吓。玩換呢個優惠,要響個app度撳咗先,再去餐廳度落單,大概等15至20分鐘就有得拎。雖然係用積分換,但個炒飯份量都ok, 同埋好足料,都有好多款唔同嘅海鮮響裏邊。味道意外地好好,有驚喜。

西班牙海鮮炒飯
2022-01-03
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch
Dining Offer
Coupon
西班牙海鮮炒飯
2021-12-25 103 views
諗住夜晚去尖沙咀睇聖誕燈飾,所以就簡簡單單叫個意式風情Pizza返嚟食,食完之後早少少出門口,免得坐地鐵時太多人,我原本諗住應該都好多人買外賣,所以中午就去訂咗先,之後到晏晝先去拎,但係出乎意料之外,竟然冇我想像中咁墟冚,我去買時職員都好有禮貌和友善地幫我落單,但係我覺得個Pizza好似稍為燶咗少少🤏,食落口乾咗啲,可能面頭啲肉太乾,所以口感一般般,只有啲菠蘿🍍總保留住啲水份喺度,整體感覺上冇之前咁好味😢
康城呢間分店大部份時間堂食都仲有好多位置 好少要等位 今次亦都唔例外👻其實由細到大食Pizza Hut嘅次數 多到數唔清 但係堂食既機會就五隻手指數得晒🙈原來新鮮出爐既pizza同焗飯 爭得好遠 拉絲芝士 脆餅邊 嫩滑雞肉配上爆汁蜜桃🍑真係好正另外仲要左個茄汁珍珠帶子焗飯 茄醬味濃 但係又唔會搶左貝柱既鮮味 如果貝柱既份量再多啲就好喇 呢個焗飯如果再焗多一陣會好啲 未夠乾身 比較似燴飯既質感🙋🏻‍♀️原來依家堂食都係提供包裝芝士粉同黑椒 能夠係疫情衛生⻆度考慮唔錯👍🏻

2021-09-19
$120 (Dinner)
2021-07-05 265 views
2021年6月30日 (星期三) 12:00pm 34°C 環境光亮整潔,餐具乾淨。 為慶祝本人的 21 週年紀念日,故此特地挑選此餐廳用膳。 人數:2人 HK$162.8 不用排隊 白松露野菌烤雞迷你必勝批 - 熱騰騰,香脆脆,軟硬適中,雞肉份量少許,不靱,每塊都有半粒車厘茄,洋蔥片帶出香味。整體來說,份量相對以往的少,味道與質感保持水準。 香蒜肉絲意粉 - 蒜味非常濃烈,立即提升食慾。肉絲少量,紅蘿蔔和青豆多。整體來說,份量相對以往的少,不會有飽滯感。 迷你窩夫配朱古力醬 - 香脆美味 雞翼 - 烤得金黃,口感香脆,一碟只得 2 隻,實在太少了耶。 蘑菇忌廉雞湯 - 蘑菇份量多,濃稀適中,忌廉味十分香濃,正呀! 熱奶茶 - 香滑提神,茶味濃郁。《 餐 牌 》:【 溫 馨 提 示】:❶ 提供午市套餐❷ 結帳付款須自行到收銀處❸ 另收加一服務費
白松露野菌烤雞迷你必勝批 + 香蒜肉絲意粉 + 迷你窩夫配朱古力醬 + 雞翼 + 蘑菇忌廉雞湯 + 熱奶茶

2021年6月30日 (星期三) 12:00pm 34°C

環境光亮整潔,餐具乾淨。

為慶祝本人的 21 週年紀念日,故此特地挑選此餐廳用膳。

人數:2人 HK$162.8

不用排隊
白松露野菌烤雞迷你必勝批

迷你窩夫配朱古力醬

迷你窩夫配朱古力醬 - 香脆美味
雞翼

蘑菇忌廉雞湯 + 熱奶茶

熱奶茶 - 香滑提神,茶味濃郁。

《 餐 牌 》:

【 溫 馨 提 示】:

提供午市套餐

結帳付款須自行到收銀處

另收加一服務費
2021-06-30
$81 (Lunch)
Celebration
Anniversary