2023-09-06 40 views
Pizza Maru尖沙咀海港城開咗分店啦!窗邊位系維港大海景,座位闊落又舒服!不過真係勁full,所以想坐窗邊位就要提早訂位啦!室內裝修得好有韓風,色彩繽紛,是旦一個位都係打卡位。群蟹派對Regular 10寸💰163HKDLarge 13寸 💰193HKD黎pizza maru必定會食pizza,佢哋pizza款式多到完全唔識點揀好,中午仲有set lunch好抵食。不過我哋就散嗌咗呢款以海鮮為主題嘅群蟹派對pizza.佢用咗番茄醬底整薄餅,餅身薄厚適中,咬落薄餅脆香,上面用咗蟹肉、鮮蝦、紫洋蔥、燈籠椒、粟米、木魚花、BBQ醬,酸忌廉醬、意大利香芹、蘑菇同馬蘇里拉芝士,口感層次非常豐富。地中海墨魚汁海鮮意大利飯💰178HKD非常fusion嘅菜式,意大利飯軟硬適中,加入八爪魚、魷魚、海藻、充滿韓式特色,另外加入青口、飛魚子、洋蔥、蘑菇墨魚汁配搭有講究,色彩出眾又好味。Pineapple Flora Iced Tea💰48HKD清香淡雅,對住海景飲呢杯茶勁嘆。Rose Jasmin Green Tea💰28HKD
Pizza Maru尖沙咀海港城開咗分店啦!
室內裝修得好有韓風,色彩繽紛,是旦一個位都係打卡位。

群蟹派對
Regular 10寸💰163HKD
Large 13寸 💰193HKD
不過我哋就散嗌咗呢款以海鮮為主題嘅群蟹派對pizza.

地中海墨魚汁海鮮意大利飯💰178HKD
清香淡雅,對住海景飲呢杯茶勁嘆。

Rose Jasmin Green Tea💰28HKD

2023-09-05 42 views
已經三訪Pizza Maru,今次去咗新開嘅尖沙咀店,環境闊落仲可以望到維港海景,淨係環境已經加晒分!餐廳主打韓式fusion薄餅同炸雞,pizza餅皮都好特別,有獨特口味嘅自家手工批邊,可以轉成金芝邊🧀、摩卡邊☕️同黑芝麻曲奇邊🍪!佢地嘅麵團主要成份係黑米、綠茶、小球藻以及12種天然穀物🌾,混合後低溫發酵24小時,呢個自家配方更加榮獲韓國專利,口感同平時嘅pizza好唔同,更加煙韌有麥香!------------------------------🧆◖韓式海陸薄餅◗ $193佢有regular同large可以揀,今次叫咗大嘅,有13”,可以分到八大件!用咗牧場醬底,甜酸地帶啲芝士嘅奶香,面頭鋪咗韓式烤肉、香辣蝦同薯角,仲有蘑菇、青椒呢啲配料,加上酸忌廉醬,食落微辣好惹味,又唔會好漏,拉芝效果一流!薄餅批邊都做得好出色,夠晒煙韌,加入多種天然穀物,食到穀物嘅香味,外皮烘烤得微脆,味道有層次口感好正!🍗◖半半炸雞◗ $223/12件有四款口味可以揀,揀咗蒜香甜辣秘製炸雞拼芝士秘製炸雞,幾欣賞佢唔會全部都係乾柴嘅雞件,都有唔少雞鎚呢啲部位,肉質都幾嫩滑,除咗呢幾款,仲有好多其他特色炸雞可
🧆◖韓式海陸薄餅◗ $193

🍗◖半半炸雞◗ $223/12件
有四款口味可以揀,揀咗蒜香甜辣秘製炸雞拼芝士秘製炸雞,幾欣賞佢唔會全部都係乾柴嘅雞件,都有唔少雞鎚呢啲部位,肉質都幾嫩滑,除咗呢幾款,仲有好多其他特色炸雞可選擇!蒜香甜辣炸雞蒜味濃郁,均勻裹上醬汁,好香但擺得耐個皮會唔脆;芝士秘製炸雞灑上滿滿嘅芝士粉,食落甜甜地,味道正常發揮~

🍺◖Scholar Belgian Wheat Ale◗ $59
呢款小麥味比較濃郁,但飲落都幾順喉,拎嚟配肉食pizza唔錯~

🌟 Encore指數:9.2/10
2023-09-05 37 views
喺海運大廈嗰邊開咗間《Pizza Maru 》,見佢張相拉絲好吸引,突然好想食😋咁啱我同朋友仔都未食過呢間pizza🍕店,一於同朋友仔一齊試新嘢🤗╰☆Grilled Potato Chicken Chicago $223薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)賣相相當吸引🤩🍕面頭鋪咗滿滿雞肉,一拉起pizza就有相當邪惡嘅芝士拉絲🧀😍 芝心批邊加上蜜糖杏仁,鹹鹹甜甜好惹味,餡料都勁豐富,有炒洋蔥🧅蘑菇、薯角、蕃茄同意大利香芹等等…╰☆蜜糖柚子八爪魚沙律 $128呢個沙律用咗柚子汁超級開胃呀🤤加上啲蜜糖甜甜地,八爪魚🐙新鮮爽彈,成個沙律🥗食落好清新開胃╰☆Mango passion Iced tea $48茶底出,飲落唔太甜╰☆Peach Ade $48桃味清新解膩,冰爽清甜

薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)

賣相相當吸引🤩🍕面頭鋪咗滿滿雞肉,
餡料都勁豐富,有炒洋蔥🧅蘑菇、薯角、蕃茄同意大利香芹等等…

╰☆蜜糖柚子八爪魚沙律 $128
呢個沙律用咗柚子汁超級開胃呀🤤

加上啲蜜糖甜甜地,
八爪魚🐙新鮮爽彈,成個沙律🥗食落好清新開胃

╰☆Mango passion Iced tea $48
茶底出,飲落唔太甜

╰☆Peach Ade $48
桃味清新解膩,冰爽清甜
我想同你一齊食…Pizza 🍕 fried chicken 🍗 pasta 🍝Pizza Haru喺尖沙咀LCX 新開張😍呢度有我最鍾意嘅炸雞、Pizza同pasta!點可以隔住個mon淨係望?😝🍕韓國烤肉芝加哥韓式烤肉滿滿,拉絲芝士不能再誇張🤣無論pizza批邊抑或pizza中心與嗎芝士全覆蓋,一拉~重重拉絲!啖啖芝味!好開心🤣🤣🤣🍗蒜香甜辣秘製炸雞你應該唔識嗌咗半份炸雞😝炸雞皮脆肉滑🤤蒜香味特濃!入口甜甜辣辣非常開胃!🍝韓式香辣海鮮意粉🌶️🌶️呢個辣度真係有挑戰性😂唔食得辣嘅要三思🤭真心正!數隻爽口大蝦、青口、魷魚等等海鮮,抑或意粉都掛滿醬汁,味道有啲似辛辣麵非常之惹味!不得不說中午有lunch set,呢款韓式香辣海鮮意粉係跟餐,所以可以跟一杯是日冰茶或者咖啡茶!拉絲Pizza同埋炸雞,我哋就分別另外再叫😋😋😋一次過滿足晒三個願望,開心開心!Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖#尖沙咀美食 #韓國炸雞 #芝士pizza #拉絲Pizza #銅鑼灣美食 #荃灣美食 #元朗美食 #沙田美食
我想同你一齊食…

🍕韓國烤肉芝加哥

啖啖芝味!好開心🤣🤣🤣

🍗蒜香甜辣秘製炸雞

🍝韓式香辣海鮮意粉🌶️🌶️

一次過滿足晒三個願望,開心開心!

Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖

呢間係韓風炸雞,裝修同服務偏歐美風就是𝚌𝚛𝚘𝚜𝚜𝚘𝚟𝚎𝚛的概念吧😆炸雞真的好好食,難怪朋友話係𝙲𝚑𝚊𝚗𝚎𝚕級而且分店都幾多~我哋已經去過朗豪坊同埋海運大廈新開個間,兩間試過,炸雞水準都係高既,就中意呢種皮脆肉嫩既炸雞🍗· - - · - - · - - · - - ·🔸蜂蜜牛油秘製炸雞 (半份6件)🔹蒜香雞|燒烤醬底𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊🔸蟹肉飛魚子意粉🔹 𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊🔸 𝙿𝚎𝚊𝚌𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊· - - · - - · - - · - - ·🍗🍖本來都有少少怕熱氣🤏🏻,因為真係好好食,一直心心念念個蜂蜜牛油秘製炸雞,所以已經食咗兩次😋 果然真係炸雞界既 𝙲𝚑𝚊𝚗𝚎𝚕😜🍕簡左比較重口味既燒烤醬蒜香雞𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊,勁多3色椒,蒜香,邪惡拉芝,惹味之選阿(◍¯∀¯◍)🍝意粉好食,同𝙼𝚎𝚗𝚞幅圖完全一樣,麵條煙靭掛汁𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢,唔算好膩,兩個女生都可食曬{唔係我大食阿😝}🥭𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊叫左少甜少冰之後味道剛好🍑 𝙿𝚎𝚊𝚌𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊帶點青檸清香,清甜可口· - - · - - · - -
呢間係韓風炸雞,裝修同服務偏歐美風
就是𝚌𝚛𝚘𝚜𝚜𝚘𝚟𝚎𝚛的概念吧😆
炸雞真的好好食,難怪朋友話係𝙲𝚑𝚊𝚗𝚎𝚕級
而且分店都幾多~

· - - · - - · - - · - - ·
🔸蜂蜜牛油秘製炸雞 (半份6件)
🔹蒜香雞|燒烤醬底𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊
🔸蟹肉飛魚子意粉
🔹 𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊
🔸 𝙿𝚎𝚊𝚌𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊
· - - · - - · - - · - - ·

🥭𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊
叫左少甜少冰之後味道剛好

🍑 𝙿𝚎𝚊𝚌𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊
帶點青檸清香,清甜可口

· - - · - - · - - ·
/清潔度:8/10⭐️
/人均: $200
· - - · - - · - - ·
2023-08-27
$200 (Dinner)
2023-09-01 51 views
朋友生日揀咗呢間慶祝,咁啱我一直都想試嘅~🥰由於成日經過其他分店都大排長龍,所以一直都未試到… 今日終於食到喇!🌱韓國烤肉芝加哥pizza: 個批邊好正,成個批邊都充斥住芝士!而且個麵團有別於一般嘅pizza,甜甜哋兼脆軟!餡料有蕃茄,數片嘅牛小排同辣肉腸,口感豐富同juicy! 留意最後一張相就知個批邊點正法👍🏻👍🏻👍🏻🌱魚香青椒炸雞(6件): 呢個味道幾特別,有蜜糖同一d 魚乾仔係面,咬落去有口感之餘,味道係帶咸香但又甜甜哋🌱脆炸章魚仔: 外層真係炸到鬆脆,章魚一d 都唔韌,帶少少咸味,蘸上個醬汁去食,味道唔錯。如果個份量多返少少會好似抵返d🤣🌱蟹肉飛魚子意粉: 個醬汁偏結身,配料都算足!做到掛麵層次,麵質彈口,唔會太淋。🌱Mango passion ice tea: 好清新,唔太甜,好啱係食完d 濃味嘢~~ 整體嚟講係樣樣都好食,小妹最愛個拉絲pizza 同意粉😋

整體嚟講係樣樣都好食,小妹最愛個拉絲pizza 同意粉😋
魚香青椒炸雞
蟹肉飛魚籽意粉
脆炸章魚仔
韓國烤肉芝加哥pizza
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
蟹肉飛魚籽意粉
韓國烤肉芝加哥pizza
2023-08-30 56 views
Pizza Maru一向都出名好食💕最近係尖沙咀開左分店位於海港城海運大廈3樓 位置都幾方便而且比其他分店更有空間感 非常闊落 窗邊位置仲可飽覽到維港海景 環境非常亮麗🔸蜂蜜蒜泥炸雞呢到嘅韓式炸雞好正宗即叫即炸每件雞都脆卜卜好JUICY🤩上枱熱辣辣 金黃香脆 肉質嫩滑多汁 外脆內軟有蜂蜜香甜 又有淡淡蒜香非常好食惹味💕🔸群蟹派對🦀 (Large 13’’) Pizza上枱好吸引🤩顏色鮮艷配料都有好多: 蟹肉, 鮮蝦, 紫洋蔥, 燈籠椒, 粟米, 木魚絲, 蘑菇 配埋BBQ醬, 酸忌廉同意大利香芹調味✨口感味道豐富芝士份量超多🧀️ 可以做到拉絲效果 🔸Mango Passion Iced Tea $48冰茶好香芒果熱情果🥭食pizza配杯清甜冰茶 真係好fresh🍹
Pizza Maru一向都出名好食💕

即叫即炸每件雞都脆卜卜好JUICY🤩
上枱熱辣辣 金黃香脆 肉質嫩滑多汁 外脆內軟
有蜂蜜香甜 又有淡淡蒜香
非常好食惹味💕

🔸群蟹派對🦀 (Large 13’’)
Pizza上枱好吸引🤩顏色鮮艷
配埋BBQ醬, 酸忌廉同意大利香芹調味✨口感味道豐富
芝士份量超多🧀️ 可以做到拉絲效果

🔸Mango Passion Iced Tea $48
2023-08-30 26 views
我哋嗌咗韓國烤肉芝加哥薄餅($223)蜂蜜蒜蓉炸雞(6件)($123)同埋脆炸章魚仔($96)咁首先講咗嗰個Chicago Pizza先啦真心幾鍾意食呢個批👍👍因為真係有好多芝士🧀🧀同埋好似比較少見到有Pizza係會配埋牛肉一齊食食落去嗰個感覺都幾唔錯🤔🤔而且食落去都唔會好乾咁之後再講埋炸雞同埋炸章魚仔啦前者食落去都係一如既往咁高質😘😘因為佢係新鮮滾熱辣炸起嘅雞肉食落去亦都好嫩滑/ Juicy後者食落去幾酥脆、爽口😆😆而且我自己真心幾鍾意嗰個Maru凱撒醬最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦我就揀咗要 Lychee Makgeolli(HH:$58, Glass:$78)而我朋友就嗌咗Mango Makgeolli (HH:$58, Glass:$78)兩個飲落去味道都幾易入口👍👍茘枝味飲落去就會比較甜

咁首先講咗嗰個Chicago Pizza先啦

咁之後再講埋炸雞同埋炸章魚仔啦
前者食落去都係一如既往咁高質😘😘
因為佢係新鮮滾熱辣炸起嘅
雞肉食落去亦都好嫩滑/ Juicy
後者食落去幾酥脆、爽口😆😆
而且我自己真心幾鍾意嗰個Maru凱撒醬

最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦
兩個飲落去味道都幾易入口👍👍
茘枝味飲落去就會比較甜

人氣韓式薄餅店Pizza Maru 新店選址海港城LCX☺️環境舒適,一排靠窗座位仲可以邊食邊欣賞維港景色,夠曬Chill 😆_ 🇰🇷大韓君主甜辣炸雞薄餅 (配抹茶曲奇批邊) $207  10 inch / $237 13 inch ⭐️海港城分店期間限定⭐️同一般Pizza 唔同,呢款Pizza用左抹茶曲奇邊批邊鬆化甜甜地,抹茶味比想像中濃😝上面加左甜辣炸雞同三色椒絲,夾之餘好惹味🐙脆炸章魚仔 $96大大粒章魚仔食落有咬口,配上Maru 凱撒醬十分惹味😆🍗蜂蜜蒜泥炸雞 $123/ 6pcs , $223 / 12pcs炸雞外皮酥脆,肉質滑嫩唔會好乾身😋淋上蜂蜜蒜泥甜甜地好惹味🍯🍵Hot Rose Jasmin Green Tea $28除左梳打特飲/酒之外,今次叫既呢杯綠茶帶玫瑰香,有助解膩
人氣韓式薄餅店Pizza Maru 新店選址

_

⭐️海港城分店期間限定⭐️

🐙脆炸章魚仔 $96
大大粒章魚仔食落有咬口,配上Maru 凱撒醬十分惹味😆

除左梳打特飲/酒之外,今次叫既呢杯綠茶帶玫瑰香,有助解膩
Harbour View🌊 is my happy lunch time💫..愈開愈多既Pizza Maru。。今次成功進駐海港城喇!🥳 一間海景人氣Pizza 炸雞店,環境一流、設計舒適又沒壓迫感比其他分店更有空間感,食物有水準❤️,望住藍天白雲既維港景吃個lunch🍴確係工作中一個小放鬆呢!呢個下午朋友過左黎尖沙咀海港城搵我吃飯,就帶左佢黎試試,一致認同食物有質素、服務好,輕輕鬆鬆聊個天、吃個飯,渡過一個愉快午餐。🔸玫瑰炒年糕炸雞 $148 6pcs / $248 12pcs海港城分店✨ 期間期店✨ 當然要試試!雞件炸得好嫩滑,🍗 每件都香脆不油膩,內裡肉質滿有肉汁,而外習被濃郁sauce 包住,惹味又帶微辣🌶。OMGGGG 太邪惡了,我地差不多吃光光。🔸海螺蒜香牛油意粉 $108午餐精選💫 海螺肉厚帶微辣,新鮮又入味,每條pasta🍝 吸收鮮味清爽中帶微辣又可口。🔸蜆肉香蒜薄餅 (蒜油醬底) $108 9" regular 蜆肉滿有白酒香🖤 薄餅底不會吃膩。🔸酥炸生蠔 (3pcs) $48小食大隻肥美炸得酥脆,可惜朋不吃 獨吃3隻😆🔸凍咖啡 +$23 each餐點每人一杯香濃凍啡☕️

🔸海螺蒜香牛油意粉 $108

🔸蜆肉香蒜薄餅 (蒜油醬底) $108

9" regular 蜆肉滿有白酒香🖤 薄餅底不會吃膩。

🔸酥炸生蠔 (3pcs) $48
小食大隻肥美炸得酥脆,可惜朋不吃 獨吃3隻😆

🔸凍咖啡 +$23 each

餐點每人一杯香濃凍啡☕️ 滿有啡香又有奶香 愛了。呢餐吃得很滿足,下次放工想食炸雞我會再來喔!🤗
×××[Pizza Maru]×××
©尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖
2023-08-30 16 views
朋友話呢間嘅炸雞同pizza超好味😋於是決定試下!尖沙咀啱啱開張,位置好方便,收工約咗朋友去食,然後行街就最正啦🥳今次我哋叫咗玫瑰年糕炸雞🍗、炸魷魚圈同埋蟹肉Pizza🍕三樣都好高質素。好推薦大家叫玫瑰年糕炸雞,一次過可以食到香糯既年糕同埋醬汁豐富嘅炸雞🥳雙重享受。最令我有驚喜嘅係蟹肉pizza,加咗$36變做芝士🧀️邊🥰而且每啖咬落去都有好多蟹肉同埋芝士❤️😝好幸福啊!🏠 Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖

🏠 Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖
喺尖沙咀海港城行街,發現咗一間以Pizza同韓式美食做主打嘅新店,充滿吸引力🤩 最特別嘅係佢哋嘅Pizza採用咗專利嘅健康配方,以黑米、綠茶、小球藻同12種天然穀物作為主要原料,即使多食幾塊都唔使擔心會肥。𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 蜆肉紫菜奶油意大利飯(午市套餐)口感豐富嘅蜆肉配上奶油意大利飯,極度Creamy💚 意大利飯嘅口感香滑,搭配蜆肉嘅鮮甜,令人滿足。👍 太陽蕃茄芝加哥一款極度邪惡嘅Pizza,無論係批邊定係Pizza底,都滿滿嘅芝士,如同芝士瀑布💚 其中嘅材料包括雙倍馬蘇里拉芝士、芝士條、辣肉腸、番茄、巴馬臣芝士、糖霜、意大利香芹,同埋Maru嘅特製番茄醬。每一啖都充滿層次感,停唔到口。📍Pizza Maru 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 蜆肉紫菜奶油意大利飯(午市套餐)

👍 太陽蕃茄芝加哥

📍Pizza Maru
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖
2023-08-29 14 views
✨韓國烤肉芝加哥配料好豐富 包括有雙倍馬蘇里拉芝士 芝士條 巴馬臣芝士 番茄 牛小排 辣肉腸 糖霜 意大利香芹 Maru番茄醬薄餅底鬆軟有彈性 外邊藏有芝心 配料牛小排鮮嫩 辣肉腸香口 番茄多汁再加埋雙倍馬蘇里拉芝士 芝味無窮芝士拉絲仲可以拉到上半空😆芝士控同食肉獸叫呢個一定唔會失望✨蜂蜜蒜泥炸雞炸雞 外層炸得鬆脆 肉質軟腍蜂蜜蒜泥調味 蜂蜜香甜 蒜味極濃重口味 好惹味 相當唔錯✨Gentleman Lager麥味突出 質感厚身 入口順滑✨Pineapple Ade菠蘿味道香甜 配梳打水再加啲薄荷 飲落好清爽總結:食物唔錯 必試邪惡pizza環境可以 擺枱較密 但有唔錯景觀服務正常 價錢可以 適合一班朋友去
✨韓國烤肉芝加哥

總結:食物唔錯 必試邪惡pizza
環境可以 擺枱較密 但有唔錯景觀
服務正常 價錢可以 適合一班朋友去
2023-08-28 28 views
而家海運大廈都開咗Pizza Maru,嗰日下晝去見到佢哋嘅午市套餐幾抵食。午餐奉送本季限定冰茶或汽水🥤我揀咗海螺蒜香牛油意粉🍝$108同加酥炸生蠔+$48。海螺蒜香牛油意粉煮得剛好,海螺鮮甜,意粉蒜香醬濃郁,真係幾好食。酥炸生蠔炸得好酥脆,外皮金黃,唔會油膩。蠔肉鮮嫩多汁,性價比高!我哋仲散叫咗個Pepperoni Pizza🍕新鮮出爐,上面有好多芝士、辣肉腸同洋蔥。經典口味,辣味同芝士嘅組合好好食。麵團鬆軟有彈性,口感好正。跟餐揀咗一杯冰茶。另外散叫咗一杯番石榴汁,兩杯都夠清爽,食Pizza飲正呀。另外餐廳服務真係超級好,值得一讚!

2023-08-24 87 views
人氣韓式pizza店Pizza Maru喺LCX開新店,餐牌主打薄餅、炸雞等!坐位濶落舒適,一列窗可欣賞維多利亞港靚景!美食美景雙重享受! 🍕大韓君主甜辣炸雞薄餅配抹茶曲奇批邊 $207/regular size炸雞+pizza 呢個配搭都幾新穎!大韓君主甜辣炸雞,香甜又夠哂辛辣,惹味無比!雞肉嫩滑,配芝味無窮嘅拉絲芝士,輕輕減輕辛辣口感;配料有薯粒同青椒,批邊嘅抹茶曲奇香脆帶點甘香,令口感更加豐富有層次!🍗玫瑰炒年糕炸雞 $148 (6pcs) 淡粉紅色嘅秘製醬唔係玫瑰味,而係帶點辛辣嘅creamy 醬,味道特別值得一試炸雞外脆肉嫩,6件雞有雞髀雞翼同雞胸等。啖啖肉再可沾醬汁食更滋味!🍹飲品:我地揀左Iced Pineapple tea 同士多啤梨梳打,兩杯都唔算好甜,幾哂我地!Pizza Maru 📍地址: 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX 34號舖

雞肉嫩滑,配芝味無窮嘅拉絲芝士,輕輕減輕辛辣口感;

🍗玫瑰炒年糕炸雞 $148 (6pcs)

Pizza Maru
  • 大韓君主甜辣炸雞薄餅配抹茶曲奇批邊