2025-02-06
📍 Plato Cafe & Bistro 🍽️🥩📍 地址: 觀塘協和街33號裕民坊YM² 3樓309號舖🍽️ 類型: 意大利菜 / 西式料理今次嚟到觀塘嘅 Plato Cafe & Bistro,呢度環境舒適,裝修簡約時尚,係一個chill住食飯嘅好地方。佢哋嘅午市套餐選擇多樣化,價錢合理,約$100多啲,已包餐湯或田園沙律、主菜同飲品,性價比高。📌 澳洲肉眼牛扒配紅酒燒汁 🥩🍷我揀咗澳洲肉眼牛扒配紅酒燒汁 作為主菜,牛扒煎至外脆內嫩,肉質鮮嫩多汁,配上香濃嘅紅酒燒汁,味道豐富而平衡。健康。📌 飲品 ☕️🥤飲品方面選擇多樣,我揀咗熱奶茶,茶味香濃,奶香十足,為餐點畫上完美句號。整體而言,Plato Cafe & Bistro 嘅午市套餐性價比高,食物質素優良,環境舒適,服務亦都好好,係一個值得再訪嘅地方。
📍 地址: 觀塘協和街33號裕民坊YM² 3樓309號舖
🍽️ 類型: 意大利菜 / 西式料理