2025-03-31
🍽️由於商場既積分當錢洗就到期,同男友收工就黎葵芳新都會搵野食。之前見到門口reception側放左啲甜品都幾吸引,就同男友提議食呢間。🍽️二人餐其實都唔平,但比起散叫仲唔化算,男友提議叫二人餐,入面每項都有幾款菜式揀,選擇都算多。🍽️先黎椰菜花忌廉湯,好飲,仲食到啲好似沙細粒嘅椰菜花🥦。🍽️黃金凱撒沙律,有隻炸過既流心蛋🥚,好驚喜,入面流心,外面就脆卜卜。🍽️壽司塔可,我地揀左香蔥拖羅蓉牛油果醬壽司塔可、軟殼蟹壽司塔可。賣相靚仲好好味。拖羅新鮮、軟殼蟹同紙菜皮好脆。🍽️小食我地揀左蕉糖菠蘿🍍同燒雞軟骨,各有兩串,好juicy好有咬口。🍽️主食我地揀左角切魚生丼,份量真係幾多,有多款魚生粒,賣相都好吸引。🍽️最後二人餐仲包兩杯飲飲同甜品,甜品我地揀左抹茶提拉米蘇盒子配糖漬紅豆🫘,唔會太甜,好味👍🏼落少少清酒仲正。🍽️二人餐食完好飽,好滿足👍🏼
🍽️先黎椰菜花忌廉湯,好飲,仲食到啲好似沙細粒嘅椰菜花🥦。
🍽️二人餐食完好飽,好滿足👍🏼