2024-11-19
.【 港仔星期日斜杠外賣體驗 🥡 | 印尼🇮🇩食物的分享快樂🎊】.裕民坊YM2 |🇮🇩 Rasabali 🇮🇩|.難得風雨飄搖既🌧️🌬️weekday後 仍有一絲絲陽光 ☀️ 既上午🆓 出外面 ⛳️ 食好西 🥰 破。沉屈 ✴️.🍴 主食 MAIN COURSE 🍴🥗 加多加多沙律 🥗 🎖️健康之選🎖️Gado-Gado vegetables salad w/ peanut dressings加多加多沙律包含4️⃣款 🥬🥦時菜🫛🥒:+ 豆腐卜 + 全熟雞蛋+馬鈴薯🥔 +花生沙律醬+ 蝦片 🇮🇩 就係印尼味道 🇮🇩🔻🔻🔻🔻🔻🔻鮮嫩蔬菜 | 非常fresh |對我來講好原形 好新鮮.🍜 招牌鮮蝦喇沙 🔀 摻摻 🍜 Prawn Laksa with trump trump💭 什麼是【 摻摻 】? 💭意思係兩溝|其實就油麵➕米粉|兩種麵加埋一齊海鮮麵同沙嗲分開⛓️💥的確好👍🏻兩隻靚靚😍大蝦|豆卜|魚片|半開全熟蛋🉐 最正係個豆卜|吸收晒喇沙嘅精華 👍🏻👍🏻.🥤 飲品 DRINK 🥤🟡⚪️ 香桃乳酪奶奶昔 Peach yogurt lassi 🟡⚪️🔴🟣 紫紅忌廉梳打 Purple cream soda 🟣🔴 .東南
裕民坊YM2 |🇮🇩 Rasabali 🇮🇩|
難得風雨飄搖既🌧️🌬️weekday後
仍有一絲絲陽光 ☀️ 既上午
🆓 出外面 ⛳️ 食好西 🥰 破。沉屈 ✴️
🍴 主食 MAIN COURSE 🍴
我就糖漿一次過吸曬 🧛🏼 再慢慢嘆椰奶
梳打 大概落1/3 夠爽 夠豪飲
乳酪就偏稀的 冰塊唔多 都算老實 🧊
🗣️ 可唔可以 再試 俾bookmark 🔖
食物種類 堅繁多| 連 fusion 意粉🍝 同 牛尾湯米 都有
仲有甜點 刨冰 🧊 | 你唔好問我點外賣走 🥡👎🏻
堅可以再 翻call 🥄