2024-04-02
最近天氣凍凍地,最適合圍埋一齊打邊爐👏🏻今晚老公同一班朋友一齊去左打邊爐🍲這陣子吃太多煎炸食物,所以今天決定走一個養生下火路線🤣點了藥膳滋補鍋湯底✌🏻湯底很清甜,喝後不只下火又滋潤,岩哂女士呀🤩朋友點了🐟脆鯇片🐟肉質嫩滑,魚鮮味又濃!份量足夠我地幾個人,好食!配埋湯底一啖食落去,把整個魚的鮮味更提升呢~再嚟🐮澳洲牛舌👏🏻牛舌厚薄適中,肉質有咬口而唔靭。清晰呈大理石般油花,肉質芳香兼有彈性,完全帶住牛味既濃郁,超喜歡💕木耳💓浸得剛剛好,唔會太淋身,咬落爽脆😚雜菇拼盤💕 一盤已經滿足晒中章食菇的人所有願望🥰份量夠大,性價比高,抵食!最後,加埋個烏冬。係稻庭烏冬啊💕💕平時喺出邊試過食到唔係稻庭烏冬架,而且係成個烏冬,唔係碎濕濕咁上。讚👍🏻食物質素係水準之上,服務很細心又親切!座位很寬鬆,必定會一再回訪之火鍋店!
今晚老公同一班朋友一齊去左打邊爐🍲 這陣子吃太多煎炸食物,所以今天決定走一個養生下火路線🤣
點了藥膳滋補鍋湯底✌🏻湯底很清甜,喝後不只下火又滋潤,岩哂女士呀🤩 朋友點了🐟脆鯇片🐟肉質嫩滑,魚鮮味又濃!份量足夠我地幾個人,好食!
配埋湯底一啖食落去,把整個魚的鮮味更提升呢~ 再嚟🐮澳洲牛舌👏🏻牛舌厚薄適中,肉質有咬口而唔靭。清晰呈大理石般油花,肉質芳香兼有彈性,完全帶住牛味既濃郁,超喜歡💕
木耳💓浸得剛剛好,唔會太淋身,咬落爽脆😚
最後,加埋個烏冬。係稻庭烏冬啊💕💕
食物質素係水準之上,服務很細心又親切!
座位很寬鬆,必定會一再回訪之火鍋店!