2022-05-05
好多人話大角咀係美食沙漠,其實應該係佢地唔知「埞」姐~位於杉樹街有間西班牙酒吧式餐廳,樓底非常高令人感覺好舒適,同朋友聚首一堂有酒有故事,輕輕鬆鬆就過一晚,重點係食物非常有質素!食物質量:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境氣氛:⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻晚餐以單點為主,Scallop Carpaccio 薄切帶子刺身 ($178) 新鮮帶子片配以泰式酸辣汁,再舖上魚子醬同橄欖,好refreshing好醒胃,微辣令頭盤口感更豐富😋👍🏻Slow cooked Wagyu Beef cheek慢煮和牛臉頰肉配薯蓉($298) 係鎮店之寶,和牛每星期新鮮運到,慢煮有效保存肉汁同軟糯細膩嘅口感,最驚豔嘅係帶松露油嘅薯蓉,一份有三塊,實在令人想encore!🤣😊Spanish churros 西班牙脆條配朱古力汁 ($58) 最愛嘅玉桂糖沾滿熱辣辣香脆嘅churros,為晚餐劃上完美句號,唔食真係對唔住自己餐牌內嘅菜式好多元化,可惜當日只有自己一人嘅關係,下次要叫埋三五知己,可以再試更多西班牙菜式呢!
食物質量:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境氣氛:⭐️⭐️⭐️⭐️