2017-07-24
嗌咗鰻魚手卷同埋火炙牛油三文魚手卷。鰻魚手卷有四片鰻魚,份量好足,食嘅時候好驚佢跌落黎!配菜有幾條切得幼細的青瓜絲,平衡鰻魚的甜味。鰻魚有少少被燒過嘅味,將鰻魚嘅鮮味逼出來,正!入口重係暖暖地,即燒即食,好新鮮呀!火炙牛油三文魚手卷有三片三文魚,三文魚邊有少許燒焦嘅痕跡。一入口已經食到濃濃嘅牛油味,好香呀!入口重係熱架!好新鮮!值得一讚嘅係佢嘅手卷紫菜係新鮮脆口。我覺得好神奇嘅係佢個手卷係用紙巾包住,成日好驚紫菜會痴係個紙巾度,神奇地竟然冇。食嘅時候因為係企喺度食,成日好驚啲飯會跌晒出黎,好彩d飯夠「痴」,唔會散開晒。見到枱面放咗調味料,有一款叫做勁辣Wasabi,好奇嘅我點左兩滴試下,真係辣過平時食開果d!建議唔好一次滴太多,逐d逐d黎啦。本身唔知道佢係外賣店,去到見到冇得坐有啲sad,因為拎住好多重嘢。不過值得一讚嘅係店員服務態度好好,好有笑容。啲手卷質素好好。如果可以比多幾張枱或者幾張高木櫈會更好!