2 day(s) ago
其實我已經去咗山見有三次,每次都係食lv.1,今次同埋朋友一齊食,食豪啲lv.4😝Lv.4係$388另外再加一,有成74款野食,仲有外面既熟食區+丸/菜等等,好多款式👍雜菜區菇/面類丸/瓜/栗米醬料區熟食區一開波我拎完醬料之後,夾咗一隻茶葉蛋同埋小籠包,小籠包都係一啲call貨嘅嘢,冇乜特別,茶葉蛋就出色,入晒未,同埋而家外面要買成$5/1隻勁貴😣- 澳洲和牛肩胛肉眼超好食!!我放咗落去熨咗3-4秒,就即刻攞上嚟,識落好林,好重牛味😻-月見封門柳呢個牛肉好厚,又韌,食咗一碟之後就冇再叫過- 無骨牛小排呢個賣相唔差,但係都係一樣食落去好嚡,唔知係咪因為食咗澳洲和牛肩胛之後,食邊個肉都唔好食😂😂- 蚵仔煎呢個係熟食嚟嘅,我覺得呢個出奇地好食,因為本身我見到透明嗰啲以為係好厚嘅一啲漿,但係佢配合埋啲蚵仔,同埋個醬又真係好好味👍
雜菜區
菇/面類
丸/瓜/栗米
醬料區
熟食區
- 澳洲和牛肩胛肉眼
-月見封門柳
呢個牛肉好厚,又韌,食咗一碟之後就冇再叫過
- 無骨牛小排
- 蚵仔煎