2020-08-04
呢間沙嗲王好少食,上次嚟食應該係2019年,因為十個煲得八個蓋,而家疫情,佢有特價,不過客少咗都一樣有問題,六個煲四個蓋,人手永遠都係應付唔倒飯市🤣🤣話說上年有次order 巨脾飯,12:40落單可以1:15都未到,其實我得一個鐘食lunch , 所以之後都無再嚟,今日見無乜人咁應該唔使點等就食啦,今次嚟係自己用QR code點餐,都好嘅,因為佢向來人手都唔多夠,不過online 點餐都唔太smooth, 個QR code 有啲難scan, 點咗豬扒同雞扒飯,餐有soft drink , 一個餐好快到,另一個等20mins 要催先有,雖然餐廳客人唔多,不過同樣地侍應同廚房都一樣人唔多,仲要做埋外賣,追完個飯又要追餐飲,而最後到埋單都係無嚟到杯野飲,真係無奈😑。講返啲野食豬扒嚟到唔熱嘅,而雞扒就幾好,鐵板上,熱辣辣之外仲好滑,面都燒得幾香,48蚊嚟講算幾抵食。👍