Restaurant: sensory ZERO (太古城中心)
Offer: Cathay members can link a card to earn up to HKD4 = 2 miles via Card Linked Earn. T&C apply.
Terms & Details:
  • Members wishing to use Card Linked Earn must link eligible Visa and MasterCard credit and debit cards to their membership account.
  • Cathay members may earn Asia Miles with Card Linked Earn by paying for eligible purchases with Linked Payment Cards through Apple Pay, Google Pay and Samsung Pay. However, Cathay members will not be able to earn Asia Miles with Card Linked Earn with third party platforms such as Alipay, Wechat Pay and Paypal.
  • Cathay members can earn HKD 4 = 1 mile when dining at Cathay partner restaurants. Standard Chartered Cathay Mastercard® holders can earn an additional HKD 4 = 1mile dining rewards when they pay with their card, for a total of HKD 4 = 2 miles.
  • Asia Miles will be credited to members’ accounts 10 working days after each eligible dining transaction. .
2022-11-13 1492 views
今早幫襯呢間Sensory Zero 嘅太古誠品分店,食物質素冇問題係貴咗少少。埋單時我忘記咗提自己係誠品金卡會員享受唔到九折,想叫對方void 單。有個叫Tony 嘅職員話公司規矩冇得void單。咁我諗住問多次啦,佢就話「望咩呀望」,我話就算唔得都唔駛咁嘅態度,佢答「係咁架啦,躝!」😡😡😡想問下點解要咁誇張去回應,大家有咩十冤九仇?大家千萬不要幫襯呢間嘢,我唔需要你態度好好,但至少唔駛口出惡言吧?
第一次認識ZERO係黃竹坑,今次係太古城再相遇🤡 好似講到識女仔咁🤣以cafe黎講,佢嘅野食算多元化,而且味道都好食!all day breakfast,溫泉蛋飯,冷面,意粉,沙律,基本上都唔會令你失望!😏咖啡相對就一般啦,個人推薦手沖多過奶啡!最後以環境黎講,個人推薦去黃竹坑試吓,會chill好多!食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️番叮:⭐️⭐️⭐️⭐️#aus_cafe

咖啡相對就一般啦,個人推薦手沖多過奶啡!

最後以環境黎講,個人推薦去黃竹坑試吓,會chill好多!

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
番叮:⭐️⭐️⭐️⭐️

#aus_cafe
2022-10-17 1145 views
𝟙𝟟.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚📌sensory ZERO (太古城中心) (太古)太古太古城道18號太古城中心地下誠品生活G014號🔎#hkfoodieat_太古 #hkfoodieat_尖沙咀 #hkfoodieat_黃竹坑 #hkfoodieat_沙田 #hkfoodieat_觀塘 #hkfoodieat_大角咀💸人均消費: $120-200🌿評分: 3.7/5🈶加一服務費餐廳分類🔖 #hkfoodieat_cafe☕️ #hkfoodieat日本菜🎏呢間連鎖日式良心咖啡店一直住咗喺我嘅待食清單入面好耐但一直都未有機會試🤧趁今日諗唔到食咩而住喺附近嘅朋友都咁啱未試過就嚟試吓🥳店舖喺誠品入面所以環境幾開揚🎐感覺係幾啱同朋友傾吓偈敘下舊都係唔錯嘅選擇🍵𐂂 澳洲M5+和牛肩肉溫泉蛋飯 ($158)和牛鋪滿飯面令賣相相當誘人💗牛肉大概7成熟所以中間呈微粉紅色✨牛肉味頗重配上醬汁更添風味🙌🏻唯一要挑剔就係牛肉比較韌不過都係可以接受嘅範圍內🐄溫泉蛋嘅蛋漿包裹住每一粒珍珠米真係好滿足♨️而且份量亦都唔算少🦕兩個女仔若果唔係太肚餓嘅話一碗飯兩份食都絕對足夠🎃𐂂 喵喵西多配雲尼拿雪糕 ($68) 喵喵西多造型好可
𝟙𝟟.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚
📌sensory ZERO (太古城中心) (太古)
太古太古城道18號太古城中心地下誠品生活G014號

💸人均消費: $120-200
🌿評分: 3.7/5
🈶加一服務費

澳洲M5+和牛肩肉溫泉蛋飯

𐂂 澳洲M5+和牛肩肉溫泉蛋飯 ($158)
喵喵西多配雲尼拿雪糕

𐂂 喵喵西多配雲尼拿雪糕 ($68)
喵喵西多造型好可愛😻而且餐點嚟到嘅時候多士切開嘅時候仍然係冒緊煙🙀西多邊皮非常香脆但內裡鬆軟而且我牛油味十足🍞旁邊伴碟嘅焦糖香蕉同其他水果令西多士賣相更吸引🍌以上兩個餐點都很推薦大家試一下😋
喵喵西多配雲尼拿雪糕
2022-09-28 1065 views
太古可以飲咖啡既地方好少,於是就衝住飲咖啡,係城品內既文青小店食個lunch.吉列豬排飯 $95呢個係Daily Rice,好似日日都唔同款式豬扒飯份量好大,豬扒厚切並排,吃落軟腍,但炸感一般,脆感不足另外,因為唔夠汁食得耐有啲干,最後叫左店員加汁好味指數 : 7/10First Kiss $45有d似cappuccino既感覺甜甜地有黑糖味,甜度對平時飲咖啡要加糖嘅人岩岩好無咩咖啡香氣,但飲落幾順口好味指數 : 7.5/10(含加一服務費).- 整體評分 -環境 : 8/10 味道 : 7/10 抵食 : 8/10.sensory ZERO太古太古城道18號太古城中心地下誠品生活G014舖.
吉列豬排飯 $95
呢個係Daily Rice,好似日日都唔同款式
另外,因為唔夠汁食得耐有啲干,最後叫左店員加汁
好味指數 : 7/10

First Kiss $45
有d似cappuccino既感覺
甜甜地有黑糖味,甜度對平時飲咖啡要加糖嘅人岩岩好
無咩咖啡香氣,但飲落幾順口
好味指數 : 7.5/10

(含加一服務費)
- 整體評分 -
環境 : 8/10
味道 : 7/10
抵食 : 8/10
sensory ZERO
太古太古城道18號太古城中心地下誠品生活G014舖
2022-09-26 889 views
👤人數:3💰埋單:$550🍽口味:偏清新,輕食🍽菜份量:偏細Sensory ZERO位置處於太古城誠品書店入面的輕食小店,買完書可以來享受一杯咖啡或者tea一下,位置都算寬敞,坐得都幾舒服。🍛澳洲M5+ 和牛肩肉溫泉蛋飯價錢偏貴少少,肉分量都算多,燒牛肉稍有少少鞋,但味道OK,牛肉味都算香,我中意佢個醬汁好fresh,全部嘢撈埋一齊好味。**記得要加48蚊upgrade個set😋包嗮有以下4樣嘢,48蚊其實係好低。⭐南瓜湯,好濃郁👍🏻⭐沙律,中意個汁,酸酸哋,好開胃⭐癡_線朱古力,真係好癡線哈哈,朱古力流嗮出嚟,面頭鋪成層唔一樣嘅朱古力,下面係唔甜唔漏嘅,值得一試。⭐雪糕杯,火龍果味,好好味其實,超級fresh,好似沙冰咁質地,唔甜超級開胃。🥐芝士肉鬆雙層日本滑蛋牛角包包唔錯,好鬆軟唔係脆嘅,入面肉鬆加超級多分,雞蛋就熟咗少少。都ok總體嚟講,好評,嘢食全部都好清新。
👤人數:3
💰埋單:$550
🍽口味:偏清新,輕食
🍽菜份量:偏細
Sensory ZERO

🍛澳洲M5+ 和牛肩肉溫泉蛋飯

⭐南瓜湯,好濃郁👍🏻
⭐沙律,中意個汁,酸酸哋,好開胃

🥐芝士肉鬆雙層日本滑蛋牛角包

總體嚟講,好評,嘢食全部都好清新。
今次要介紹嘅呢,就係喺太古誠品裡面嘅sensory ZERO💛💛喺誠品入邊一個角落,都唔難搵嘅🗺🗺因為佢冇得book位,所以都係要Walk in 㗎😝😝好彩唔多人🤪只係等咗大概10分鐘😝一路等其實已經睇定餐牌👀👀諗定食咩啦因為真係好肚餓🤤🤤🤤🤤🤤今次我哋就叫咗一個澳洲M5+和牛藜麥沙律 $163 🥩🥗,和牛好嫩滑,口感豐富💛💛 沙律調味亦都非常之適當🤩🤩所以配合埋啲肉食呢係啱啱好嘅😍😍另外叫左個日式豬軟骨溫泉蛋飯$118🐷🐷 豬軟骨夠淋夠入味🤩🤩🤩 臨尾仲飲番杯佢哋好出名嘅 Crazy chocolate 🤪🤪🤪🤪🤪痴_線朱古力 $50🍫🍫🍫🍫🍫🍫超好飲超重朱古力味!朱古力迷係必試嘅飲品☕️☕️ 侍應拎過嚟嗰時,因為太滿啦🤣所以都倒瀉咗少少喺個碟度😝因為佢喺Cityplaza入邊,食完仲可以行吓街消化下添‼️‼️

澳洲M5+  和牛藜麥沙律

• Crazy Chocolate
  • 澳洲M5+和牛肩肉溫泉蛋飯
  • 日式醬燒豬軟骨溫泉蛋飯
2022-08-29 881 views
放假去咗太古探朋友,順便食個靚早餐,係誠品有間人氣cafe — sensory zero,成日係ig見到人飲咖啡打卡,今次終於到我啦!{感味·大滿足早餐 $128}喵喵多士配法國無花果·有機伯爵茶果醬、爆芝士腸、乳酪乾果麥片、焦糖香蕉、薯餅、雙份日本炒蛋、茄汁豆,份量大到可以當兩餐,真係超滿足!{橙香美式有氣咖啡 $50}夏天就想飲清新口味嘅咖啡,呢款特色咖啡柑橘味香濃,加埋sparkling,冰涼清爽,唔會澀但口味好有層次!Ü

Ü
Lunch time係太古搵野食 俾佢嘅朱古力吸引左🧡痴_線朱古力 crazy chocolate🍫原價$50但跟餐只係加$10 當然要試試佢啦!😆飲品面層布滿不同朱古力品種的刨絲 碎同 可可粉 有層次感之外 朱古力味非常濃郁 口感順滑 正呀🤤好邪惡 但又好想再飲🤭🤭蒲燒三層鰻魚滑蛋飯🍱講完飲品先講主菜 (因為痴_線朱古力更出色)Lunch set $148 包$40以下飲品 而如果單點就$118泥到見到佢細細碗 女仔食落份量都足夠 但如果男仔可能就會差少少🤏有三塊鰻魚 肉質厚實 吾錯 🐟飯係用日本米🍚 加上鰻魚汁撈飯好食 但如果可以再多D汁會更好💁🏻‍♀️滑蛋味道正常啦不過吾算好滑🙈依個飯嘅CP值吾算特別高🤫下次泥可能會試其他set lunch望落menu都好多野選擇🤪
Lunch time係太古搵野食 俾佢嘅朱古力吸引左🧡

痴_線朱古力 crazy chocolate🍫
原價$50但跟餐只係加$10 當然要試試佢啦!😆
飲品面層布滿不同朱古力品種的刨絲 碎同 可可粉
有層次感之外 朱古力味非常濃郁 口感順滑 正呀🤤
好邪惡 但又好想再飲🤭🤭
蒲燒三層鰻魚滑蛋飯🍱
講完飲品先講主菜 (因為痴_線朱古力更出色)
有三塊鰻魚 肉質厚實 吾錯 🐟
滑蛋味道正常啦不過吾算好滑🙈
依個飯嘅CP值吾算特別高🤫
蒲燒三層鰻魚滑蛋飯
2022-08-25
$158 (Lunch)
2022-08-20 483 views
終於可以收工食飯。這晚到太古城文青聚腳點誠品入面的。這間店舖這星期六日很旺場,難得平日夜晚有位,當然要把握機會今次點的是迷你豚肉飯套餐主角豚肉飯味道正常,不過真係好迷你,食完返到屋企有D肚餓😅南瓜湯味道不錯,嚐到南瓜的鮮甜沙律入面可以放多少少藜麥就最好,我初初以為是裝飾babyccino 不夠熱,可能是年青人的店,少人叫熱飲吧?我見之前的食評都有講這個問題整體來講在預期之內,明白生意難做,150蚊在太古城食到一個 set已經不錯,不過如果可以加多飯底就更好
今次點的是迷你豚肉飯套餐

主角豚肉飯味道正常,不過真係好迷你,食完返到屋企有D肚餓😅
南瓜湯味道不錯,嚐到南瓜的鮮甜

沙律入面可以放多少少藜麥就最好,我初初以為是裝飾

迷你豚肉飯套餐
Babyccino
2022-08-16
Type of Meal
Dinner
2022-08-02 836 views
⭐️巨.午餐肉芝士配雙份日本滑蛋牛角包⭐️餡料份量都唔少 牛角包鬆脆午餐肉 厚切成粗條 但冇想像中咁大件外層炸得酥脆 味道正正常常滑蛋 表面看似幾滑 食落就只係普通有幾濃蛋香 略嫌唔夠嫩滑 加埋一塊芝士片 同甜甜地嘅牛油果芥末醬個人覺得個醬同個包唔係好夾呢個食材配搭 好難唔好食 但冇驚喜 唔太值呢個價⭐️痴_線朱古力⭐️今次呢杯個賣相唔夠痴線 朱古力味幾香濃 味道唔太甜 唔錯總結💫食物味道都可以 環境半開放式 但尚算好坐服務正常 價錢普通 以食物質素 唔係好值呢個價
⭐️巨.午餐肉芝士配雙份日本滑蛋牛角包⭐️

環境半開放式 但尚算好坐
服務正常 價錢普通
以食物質素 唔係好值呢個價
2022-08-02 530 views
食過幾次。咖啡食物都不錯。尤其是杯crazy chocolate☕️。今日如常食完出去比錢,見到位女咖啡師沖緊咖啡,比佢對手吸引左!唔係啩。雙手有五顏六色既gel 甲!? 那一刻只覺好嘔心🤮。心諗d指甲油會唔會甩咗落杯咖啡度??呢間公司容許員工gel 甲都幾特別囉,而且仲係咖啡師!唔會再黎囉。🙌
2022-07-30 477 views
作為一個十世都唔飲咖啡嘅人,喺同事嘅威迫之下來到呢間咖啡店,又唔想只係飲果汁或者水咁慘,於是就嗌咗痴_線朱古力,想知道佢究竟有幾痴線,杯嘢非常適合打卡,味道就正正常常一般般,推介鍾意打卡嘅人嚟打卡。
「Sensory ZERO」係我bookmark 左好耐既餐廳,一直都好想試佢既招牌熱朱古力☕️🍫😍。今次就同朋友黎到太古分店食中午😛😝。⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆🌸 痴__線朱古力🍫 $50個賣相真係無得輸,被佢個樣深深吸引住😍,表面鋪滿好多黑、白、牛奶朱古力碎同可可粉🍫,仲有塊印上店名既黑朱古力牌仔,超級邪惡😈同吸睛😍。而朱古力份量多到就黎滿瀉,飲果時好小心,用匙羹慢慢飲☕️🥄。熱朱古力底好濃味,但有少少苦,加埋半溶既朱古力碎一齊飲將苦同甜味中和,唔會太甜同膩,好有驚喜😛😝。飲到一半將表面既朱古力碎全部攪勻,令朱古力味道更加濃郁😍。🌸 澳洲 M5+和牛肩肉溫泉蛋飯 $158和牛份量都幾多,望落去肉質好鮮嫩,熟度大約似5成,對我黎講生左d,因為平時食開7成熟。食落味道都唔錯,牛味濃郁,口感軟淋,絕對唔會韌。邊位燒得好香口,配埋流心溫泉蛋、燒汁同紫菜送飯一流😝,一啖一口肉,超級滿足🥰。🌸 無肉大滿足早餐配自家製果醬 $128食左咁多邪惡既肉肉😈,就食返素食中和下。果醬有三款選擇,我地就簡左比較獨特同出面好少見既法國無花果配有機伯爵茶果醬。All day breakf

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

🌸 痴__線朱古力🍫 $50

🌸 澳洲 M5+和牛肩肉溫泉蛋飯 $158

🌸 無肉大滿足早餐配自家製果醬 $128

食左咁多邪惡既肉肉😈,就食返素食中和下。
All day breakfast 份量都幾多,有賣相好可愛既貓貓多士🐱、椰菜花、薯角🥔、沙律菜🥬、蕃茄仔🍅、秋葵、炒滑蛋🍳同茄汁焗豆,望落好豐富😍。
貓貓多士係佢既一大特色,可惜一邊烤得有d過火,有少少燶邊,變左鴛鴦貓🐱,但食落好脆同香口。再配上清清甜甜既無花果醬,搽滿哂係貓貓多士上面一齊食好好味同開胃😋。

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

✿總括而言✿

✮朱古力控必定要試佢既瘋狂痴__線朱古力🍫 ,必定一試難忘,又邪惡又滿足🥰。

✮和牛飯同樣出色,好重牛味,最緊要肉肉夠多😍,岩哂食肉獸😝。

✮素食者或者想食清d唔想食肉,all day breakfast 都係一個唔錯既選擇,最緊要份量夠多,夠飽肚,又健康,仲有好QQ既貓貓多士😍。

太古分店既「Sensory ZERO」位於誠品入邊,食飽就可以行下散下步睇下書做下文青😎,都幾寫意🥰。
2022-07-09 551 views
喺太古城行街行到攰攰哋就去咗誠品地下嘅sensory zero坐吓近期好流行貓貓吐司sensory zero都出咗喵喵多士tea set配自家製果醬仲包一杯$40飲品麵包好鬆軟不過有啲細塊~果醬就揀咗出面比較少見嘅無花果伯爵茶味幾fresh不過茶味可以重少少就好啦另外再叫咗份脆炸蕃薯條呢款平常都有點開😋因為蕃薯好甜比普通薯條好食但我同朋友仔都認為配茄汁好食啲😂。喵喵多士配自家製果醬set $68。脆炸蕃薯條 $55。flat white with oat milk $50

喺太古城行街行到攰攰哋
就去咗誠品地下嘅sensory zero坐吓
近期好流行貓貓吐司
sensory zero都出咗喵喵多士tea set
配自家製果醬仲包一杯$40飲品
麵包好鬆軟不過有啲細塊~
果醬就揀咗出面比較少見嘅無花果伯爵茶味

但我同朋友仔都認為配茄汁好食啲😂

。喵喵多士配自家製果醬set $68
。脆炸蕃薯條 $55
。flat white with oat milk $50
/ 痴線朱古力有幾痴線先 /꧁𝗦𝗲𝗻𝘀𝗼𝗿𝘆 𝗭𝗘𝗥𝗢💛꧂ #黃店推介應該是繼𝘉𝘦𝘢𝘯𝘴之後有最多分店的黃店𝘊𝘢𝘧𝘦同樣是少數能夠進駐各區商場的小店不過未知是否熱潮有點退卻了 最近經過某些分店見到裏面都沒有太多人客(●´^`●)༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༛ 澳洲𝙼𝟻+和牛肩温泉蛋飯 $𝟷𝟻𝟾和牛肩有濃香牛味 而且分量都好𝘍𝘢𝘪𝘳牛肉粉嫩生熟程度剛好 只是偶有一兩塊有筋配上温泉蛋吃感覺更嫩滑白飯用上日本岩手県精米 飯粒圓潤 粒粒分明不過醬汁真的太少不夠送飯༛ 可遇不可求粉紅咖喱南乳豬扒飯 $𝟷𝟹𝟾一上枱被豬扒分量嚇一嚇 竟然有兩大塊!!𝘊𝘢𝘧𝘦 𝘧𝘰𝘰𝘥來說肉量好𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘰𝘶𝘴!!豬扒煎到金黃惹味 肥瘦度剛好 有肉汁唔乾韌唯獨是完全無南乳味粉紅咖哩基本上是粉紅忌廉 咖哩香料味存在感極極極低同樣地醬汁分量有點太少其實整體味道不錯就只是不太符合商品説明𝘭𝘰𝘭༛ 痴_線朱古力 𝙲𝚛𝚊𝚣𝚢 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 $𝟻𝟶雖然面層舖面朱古力薄片但下面的朱古力奶不是超濃稠那種無想像中痴線(笑) 但都好飲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)話雖如此都400+𝘒𝘤𝘢𝘭一杯𝘭𝘰𝘭💬 以𝘊𝘢𝘧𝘦來說性價比頗高 整體質素都不錯Ⓞ
/ 痴線朱古力有幾痴線先 /

꧁𝗦𝗲𝗻𝘀𝗼𝗿𝘆 𝗭𝗘𝗥𝗢💛꧂ #黃店推介
應該是繼𝘉𝘦𝘢𝘯𝘴之後有最多分店的黃店𝘊𝘢𝘧𝘦
同樣是少數能夠進駐各區商場的小店
不過未知是否熱潮有點退卻了
最近經過某些分店見到裏面都沒有太多人客(●´^`●)

༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄

白飯用上日本岩手県精米 飯粒圓潤 粒粒分明
不過醬汁真的太少不夠送飯

༛ 可遇不可求粉紅咖喱南乳豬扒飯 $𝟷𝟹𝟾
可遇不可求粉紅咖喱南乳豬扒飯

一上枱被豬扒分量嚇一嚇 竟然有兩大塊!!
𝘊𝘢𝘧𝘦 𝘧𝘰𝘰𝘥來說肉量好𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘰𝘶𝘴!!
豬扒煎到金黃惹味 肥瘦度剛好 有肉汁唔乾韌

༛ 痴_線朱古力 𝙲𝚛𝚊𝚣𝚢 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 $𝟻𝟶
痴_線朱古力 𝙲𝚛𝚊𝚣𝚢 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎

雖然面層舖面朱古力薄片
但下面的朱古力奶不是超濃稠那種
無想像中痴線(笑) 但都好飲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
話雖如此都400+𝘒𝘤𝘢𝘭一杯𝘭𝘰𝘭

💬 以𝘊𝘢𝘧𝘦來說性價比頗高 整體質素都不錯

ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ:🦦8/10 👱🏻‍♀️7.9/10

༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄༄
📍 sensory ZERO (太古)
太古太古城道18號太古城中心地下誠品生活G014號舖

A⃨l⃨s⃨o⃨ b⃨e⃨ f⃨o⃨u⃨n⃨d⃨ i⃨n⃨
📍 sensory ZERO (海港城) (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3號海港城馬哥孛羅香港酒店G樓連卡佛

📍 sensory ZERO (One Island South ) (黃竹坑)
黃竹坑香葉街2號One Island South G01號舖

📍 sensory ZERO (禮頓中心) (銅鑼灣)
銅鑼灣禮頓道77號禮頓中心2樓L1號舖

📍 sensory ZERO (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場一期7樓706號舖

📍 sensory ZERO ROASTERLAB (香港科學園) (沙田)
沙田科技大道西17號17W大樓地下G01號舖

📍 sensory ZERO (大角咀) (𝘊𝘰𝘮𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘰𝘰𝘯)
大角咀九龍大角咀海泓道1號奧海城三期地下 G29 號舖
#cty_黃店