2020-03-22
#山城牛肉刀削麵 🍜🦆小編都係一個幾鐘意食麻辣既人!同埋如果麵店有得揀刀削麵我麵會加錢轉!🙊而喱度只需要+$3就可以將麵底轉做刀削麵,絕對抵加👍🏻因為佢既刀削麵唔會煮得太淋,而刀削麵又可以掛到幾加多既湯底,令到食落口個陣個口感同層次都會更加豐富😝而且佢個牛肉既份量都好多!而且又淋唔會韌!都幾好味😋最重要係成個套餐都只係$72包野飲包一份小食,仲要連埋轉麵底個三蚊,CP值真心高💯.#口水雞翼🐥喱度既跟餐小食有好多野可以揀,🦆小編同朋友就揀左至愛之一既雞翼啦~😍不過我地麵略嫌喱個雞翼唔太入味,佢既「口水味」只係停留左喺個醬汁度,同埋唔太好重口味既🦆小編麵覺得佢陣味比起平時食既口水雞翼係再淡左DD咁,所以都唔會特別推薦🙈大家下次黎試既話可以揀下其他小食,到時話返比我地聽邊款好味啊😆😉.🏆 推薦指數:8/10📌 溫馨提示:CP值太高啦!佢既份量絕對唔少!小鳥胃既女仔記得要兩個Share一個餐啊,唔好口闊肚窄😆呀!同埋唔好見到幅相好似都紅紅地咁,唔算好辣嫁炸🤪
而喱度只需要+$3就可以將麵底轉做刀削麵,絕對抵加👍🏻
而且佢個牛肉既份量都好多!而且又淋唔會韌!都幾好味😋
#口水雞翼🐥
🏆 推薦指數:8/10
呀!同埋唔好見到幅相好似都紅紅地咁,唔算好辣嫁炸🤪