2019-07-18 364 views
喺food court搵野食,見到山城小麵menu幾吸引😍 坐低叫咗個套餐,包括山城牛肉麵,麻辣雞丝,同埋一枝津路烏龍茶。Total$79呢個價老實講真係好抵,碗牛肉麵份量超足,牛肉好大舊,夠稔夠入味,足足三大舊,即刻覺得超值🤣 湯汁麻麻辣辣好香好惹味🤤而唔係死辣。 我好鐘意呢到嘅麵,唔係幼麵(見張單度寫住粗麵唔知係咪有得揀)煙韌彈牙,索埋d湯汁好正。成碗麵唯一不足係油過多,如果可以少d油就perfect啦麻辣雞絲係加$5嘅跟餐小食,本以為係細細份,上到黎原來都係幾大碟,麻辣味正宗食哂雞絲見到底仲有青瓜,一樣好味。呢間野食好味份量足又抵食,一定會再去!

山城牛肉麵

麻辣雞絲

呢間野食好味份量足又抵食,一定會再去!

山城牛肉麵