5 day(s) ago
放工同朋友黎食飯chill chill🌸我地叫咗個套餐+$55就包埋當日餐湯、餐包同$60以下嘅飲品,好抵😄店內有好多花嘅裝飾做佈置🌸仲有英文歌做background music🎵🍝北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178 (😸😸😸😸😺)呢碟意粉海膽醬味道濃郁,令人一試成主顧😮裡面除咗大粒帆立貝,仲有菇同帶子,口感非常豐富😆🍚日式原條鰻魚意大利飯 $178 (😸😸😸😸😺)整碟原條鰻魚呈現,十分吸引😆鰻魚汁味道濃郁,為意大利飯增添層次,令飯粒吸收咗入味的精華☺️意大利飯煮得均勻,粒粒分明,裡面還有細細粒嘅帶子,令整碟更加美味😍🍹柚香菠蘿檸檬梳打 (😸😸😸😸😺)呢杯飲品擺放著一朵花係隔離作為裝飾🌸既美觀又清新,好有少女風☺️飲落去感覺十分refreshing😝🍵鮮奶焙茶 (😸😸😸😸😺)拉花已經吸引咗我😆焙茶味道濃郁,配上鮮奶,甜度恰到好處🥹帶黎既香滑又醇厚嘅享受😋🍲 是日餐湯:粟米湯 (😸😸😸😸😺)呢碗粟米湯用新鮮粟米粒製成🌽味道清甜可口😋用貓貓杯裝著,既可愛又得意,為整體用餐增添一份趣味😸搭配的蒜蓉包亦外脆內軟😋(*另收加一服務費)
🍝北海道帆立貝海膽醬扁意粉 $178 (😸😸😸😸😺)
🍚日式原條鰻魚意大利飯 $178 (😸😸😸😸😺)
🍹柚香菠蘿檸檬梳打 (😸😸😸😸😺)
🍵鮮奶焙茶 (😸😸😸😸😺)
🍲 是日餐湯:粟米湯 (😸😸😸😸😺)
(*另收加一服務費)