2023-08-31 570 views
新開張黎試下,睇餐牌價錢幾抵食Lunch Time填肚又多個選擇份量好足,味道都合格我試左$29雲吞河+$2凍檸茶檸茶甜左少少,手工雲吞好足料同事試魚蛋米線+凍朱古力牛什河+熱檸水不過不失,糧尾時會黎幫襯🤭地方夠闊,唔會坐到好逼
新開張黎試下,睇餐牌價錢幾抵食
Lunch Time填肚又多個選擇
份量好足,味道都合格
我試左$29雲吞河+$2凍檸茶
檸茶甜左少少,手工雲吞好足料
同事試魚蛋米線+凍朱古力
牛什河+熱檸水
不過不失,糧尾時會黎幫襯🤭
地方夠闊,唔會坐到好逼
雲吞河
牛什河
2023-08-31
$31 (Lunch)
雲吞河
牛什河
2023-08-14 485 views
这间店是新開的,但已幫襯过幾次,新張期間吃麵只需加2圓便有冷熱飲品,吃過他的咖哩牛腩四寶河等,水準都不錯,墨魚丸豬肉丸都爽口彈牙,魚皮餃的皮有些煙韌,是正宗的魚皮餃,他的雲吞麵潮式扎肉麵等都是賣二十幾元,最令我有驚喜的是凍飲不會加錢,我真不明白為何其他餐廳一般要加三元,凍飲只是多些冰而已,希望這些小店能長做長有,不要被其他集團式餐廳壟斷,而且香港快餐店的食物水準越來越差,沒有這些小店不知道哪裏去吃東西呢
2023-08-05 340 views
最近返工經過 地鐵站附近開左間牛雜粉麵店 然後到食中午飯入去試吓d嘢好唔好食 後來我點左個牛腩撈麵 飲咗杯涷奶茶 撈麵味道ok 麵都好彈牙爽口 牛腩都夠軟 同埋凍奶茶都ok 但到晚上再帶同事來食 同中午都兩回事 d撈麵痴埋一團好難食😂