2022-10-24 170 views
平時打搞黃伯就多,今日放假特登返嚟幫襯 ;)黃伯的南園士多坐落於新碼頭附近,西灣河坐船入去都好近下,都好近營地。坐左一陣已經有好多人經過,全部都識黃伯同黃伯打招呼,睇嚟真係個個都識佢。今次嚟食早餐,要左兩罐咖啡同一份腿蛋治。細心地飛左邊,雖然我比較鍾意麵包皮😂腿蛋冇多餘的調味,感覺上好健康。雖然份量唔係大份但食落都幾飽 黃伯仲好好人收平左幾蚊 👍🏽下星期又返嚟繼續..............................
平時打搞黃伯就多,今日放假特登返嚟幫襯 ;)
坐左一陣已經有好多人經過,全部都識黃伯同黃伯打招呼,
睇嚟真係個個都識佢。
腿蛋冇多餘的調味,感覺上好健康。
雖然份量唔係大份但食落都幾飽

黃伯仲好好人收平左幾蚊 👍🏽
2022-02-04 121 views
黎東龍島玩獨木舟,午餐就一大班人去呢度食,所以提早係朝早嗌定同埋俾錢,希望午餐嘅時候可以即刻上到菜,不過結果佢都係等我哋到嘅時候先整,所以等好耐。價錢唔平,不過都理解嘅,因為係島上面。我嗌咗芙蓉蛋飯,味道唔錯,份量都夠食👍🏻