2019-10-30
尖沙咀兩小時點心放題 全海景中餐只需$148/1位起-晏晝想搵個地方放鬆下,飲個茶食個包?🖐🏻🌞今次我就發現呢間又有全海景🌊,又有美食既中餐廳享用任食點心放題!-講係講點心放題,但係其實仲有「蒸點、廚味部、腸點及甜品、煎炸點、小食檔」等等美食類別任你揀架🥟🍴🥄🥢☕️☺️餐廳最大特色除咗可以望住海景享受美食之外,仲有多款點心任你嗌!除此之外,每位會送原隻鮑魚酥同花膠灌湯餃一份😍質素一啲都唔差😉-而小胃今次就想重點推介「原隻鮑魚酥、暗然銷魂飯😂🔥、水晶鮮蝦菜苗餃🥦、脆皮蝦餃🍤、十勝紅豆雪糕脆麻花🍨丶淮山黑木耳百合❤️」各式各樣嘅美食都好唔錯,真係多到數唔晒😂~我個胃唔夠大,想知就要靠你哋探索了~-快啲帶埋屋企人去嘆茶💛-利寶閣地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓供應時間:上午11時至四時(入單起計兩小時)價格:$148(每位)星期一至五$168(每位)星期六丶日及假日以上價錢不包茶錢和服務費====================
而小胃今次就想重點推介
快啲帶埋屋企人去嘆茶💛
利寶閣
地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓
供應時間:上午11時至四時(入單起計兩小時)
價格:
$148(每位)星期一至五