2025-02-17 0 views
侍應態度極差!完全沒有禮貌😡已經不是人多食物一般餐具10分污糟,杯上面有豉油漬。腸粉比較厚身、侍應不會主動提供有關醬料。等候點心很耐。最重要侍應唔會聽你講嘢。冇下次
侍應態度極差!完全沒有禮貌😡已經不是人多

食物一般

2025-02-17
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
2025-02-11 36 views
話說突然想食點心,醒起太子附近都幾多點心鋪,所以就係太子揾咗住間店,唔洗等位可以即刻入座~因為太肚餓而且太耐未食過點心,所以叫咗三款點心同一個飯~全部都係即叫即蒸熱辣辣上枱。燒賣 34hkd蝦餃36hkd黑松露鳳眼餃 32hkd(依個係我最愛!~~最愛黑松靈既我,基本上有黑松露我都係必點!!)鳳爪排骨飯 32hkd因為我係下午3點幾先去,所以客人比較少,因此上菜速度都幾快。而且店員都好好服務,佢哋仲好醒目,上點心個陣已經拎埋兜辣椒油來問你要唔要,依間值得推介👍
話說突然想食點心,
醒起太子附近都幾多點心鋪,
所以就係太子揾咗住間店,
唔洗等位可以即刻入座~

因為太肚餓而且太耐未食過點心,
所以叫咗三款點心同一個飯~

全部都係即叫即蒸熱辣辣上枱。

燒賣 34hkd

蝦餃36hkd

黑松露鳳眼餃 32hkd

鳳爪排骨飯 32hkd

因為我係下午3點幾先去,
所以客人比較少,
因此上菜速度都幾快。
而且店員都好好服務,
佢哋仲好醒目,
上點心個陣已經拎埋兜辣椒油來問你要唔要,
依間值得推介👍
2025-02-10
  • 黑松露鳳眼餃
2025-02-07 15 views
平日不是假期, 早上9 點多, 不是繁忙, 有很多吉枱, 但侍應選客俾枱, 留枱俾熟客, 今時今日這樣的服務態度, 就算幾好食都無用, 難留住客人, 怎樣鼓勵人留港消費, 請店長正視
2024-12-01 188 views
真心好食,而且價廉物美!脆皮蝦腸粉-真係好脆懷舊馬拉糕-搵咗好多地方都冇,依度做得好菜乾豬骨粥-真材實料,冇得彈茶餐廳嘅價錢,高過酒樓嘅質素,上菜速度正常合理👍🏻
真心好食,而且價廉物美!
脆皮蝦腸粉-真係好脆
懷舊馬拉糕-搵咗好多地方都冇,依度做得好
菜乾豬骨粥-真材實料,冇得彈
茶餐廳嘅價錢,高過酒樓嘅質素,上菜速度正常合理👍🏻
2024-09-12 416 views
不過不失,坐位舒服, 最可惜蝦腸唔夠熱。 辣椒油好味, 平日夜晚座位很多, 有卡坐。 4台冷氣但都好像很熱, 很多熱風吹埋嚟。 如果想食東西但又想坐得舒服一點, 這裏是很能適合的。
2024-09-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$82 (Dinner)
  • 鮮蝦菜苗餃
2024-08-26 317 views
店內裝修乾淨企理,但員工傾計係放大喉嚨一齊好傾,非常感到騷擾及嘈雜.春卷是好食的.其他都係非常一般,如果整體附近有更好點心餐廳. 不要去太子花墟買花都不知道這裏有一間新嘅店
2024-08-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea