5 day(s) ago 0 views
最近我在旺角的 @SURPRiZE U 嘗試了他們的 **扑得開的星球蛋糕**我選擇的是以怪獸公司中的毛毛為主題的蛋糕,裡面藏著的竟然是木糠布甸,滿口cream。#### 敲開有驚喜最大亮點就是「扑開」的瞬間!#### 方便自取此外,旺角和觀塘的自取服務真的很方便,隨時可以按時取貨,省去等待的煩惱。
最近我在旺角的 @SURPRiZE U
嘗試了他們的 **扑得開的星球蛋糕**

#### 敲開有驚喜
最大亮點就是「扑開」的瞬間!

#### 方便自取

2024-12-11 76 views
之前大囡生日訂製過一個扑扑蛋糕,已經好回味!細囡農曆生日又再encore !今次我又製造驚喜訂製左一個妹妹一定會鍾意嘅蛋糕,希望佢過一個開心嘅生日!妹妹敲開生日蛋糕後就,勁驚喜!佢見到好可愛嘅PC狗公仔嘩左一聲!木糠蛋糕上面鋪滿七彩繽紛嘅棉花糖,好靚!整體蛋糕味道質素好,甜度適中,原來係由米芝蓮餅師設計!妹妹食到舔舔脷!仲自己快快手拎隻PC狗公仔沖洗乾淨!好好留念,希望佢記得今日呢個珍貴嘅日子啦!!

2024-12-05 89 views
最近忙於interview 既仔仔終於暫時完成了而媽媽又一直好想玩扑扑星球蛋糕所以就決定買個星球蛋糕嚟玩吓有得玩又有得食見到Surprze.u d 蛋糕好靚仲可以觀塘/旺角攞貨真係好方便,我自己揀咗旺角攞貨佢個地點只係旺角站幾分鐘嘅路程時間又可以好自由佢有好多味道可以揀詳細可以上佢嘅網頁睇佢既蛋糕都係減油低糖真係玩得開心,食得又健康仔仔見到個蛋糕好驚喜就不斷想扑佢🤣🤣見到入面有公仔覺得好好奇,好好玩下次再買其他味試吓先
最近忙於interview 既仔仔
終於暫時完成了
而媽媽又一直好想玩扑扑星球蛋糕
所以就決定買個星球蛋糕嚟玩吓
有得玩又有得食

見到Surprze.u d 蛋糕好靚
仲可以觀塘/旺角攞貨
真係好方便,我自己揀咗旺角攞貨
佢個地點只係旺角站幾分鐘嘅路程
時間又可以好自由

佢有好多味道可以揀
詳細可以上佢嘅網頁睇
佢既蛋糕都係減油低糖
真係玩得開心,食得又健康

仔仔見到個蛋糕好驚喜
就不斷想扑佢🤣🤣
見到入面有公仔
覺得好好奇,好好玩
下次再買其他味試吓先

2024-12-04 98 views
囡囡考試考得好好,買左個扑扑蛋糕比個驚喜佢,仲要唔話佢知入面係咩公仔。由米芝蓮餅師專利手繪花紋設計的星球蛋糕顏色非常夢幻,簡左囡囡最鍾意既夢幻紫,外殼採用低糖白朱古力,入面係木糠蛋糕,又香濃又軟滑,不算太甜,小朋友扑爆既過程好開心,好有驚喜,玩得又食得健康。 網站落單方便快捷,多款口口味大細顏色自由搭配,多款公仔可以選擇,公仔可以留念用,紀念珍貴日子,心思之選,而且可以旺角/觀塘門市自取或安排全港送貨。

2024-12-04 100 views

呢個星球蛋糕外殼花紋好夢幻!扑開入面仲有驚喜!
用附送嘅小木鎚仔敲開佢個蛋糕,入面係#蛋仔派對公仔,好驚喜!
公仔仲可以留念用添~內餡料用咗木糠蛋糕,唔會太甜,心思之選~
外殼用咗低糖白朱古力,好健康!
🙌🏻呢個星球蛋糕好玩又好食,好啱生日,記念日呢啲珍貴日子,氣氛一流~
可以自由選擇大細,口味,有唔同配搭,仲有超過60款公仔可以揀,下次又配搭其他組合先! ✨#星球蛋糕 喺旺角同觀塘有自取點,又或者選擇全港送貨都得,好方便~

呢個星球蛋糕外殼花紋好夢幻!扑開入面仲有驚喜!
外殼用咗低糖白朱古力,好健康!

2024-12-03 62 views
同小朋友慶祝生日,今次揀左得意又好玩嘅星球蛋糕🌍。呢款蛋糕由米芝蓮餅師設計,加上專利手繪花紋,仲可以自選口味同公仔,心意滿分。星球蛋糕外型吸引,扑開會有公仔,小朋友有得玩又有得食好開心😁。裡面係木糠蛋糕,味道都很好。蛋糕可以官網落單、全港送貨,或旺角/觀塘自取好方便。#扑扑蛋糕 #卜卜蛋糕 #卡通蛋糕 #星球蛋糕 #公仔蛋糕 #星空蛋糕 #卡通蛋糕 #驚喜專門店 #驚喜甜品專門店 #生日蛋糕 #旺角蛋糕店 #觀塘蛋糕店

蛋糕可以官網落單、全港送貨,或旺角/觀塘自取好方便。

最近有個朋友送咗個好玩又好食嘅扑扑蛋糕畀我,真係好有驚喜! 🎉首先,呢個蛋糕外型好似土星🪐咁,色彩繽紛,藍色同紫色混合一齊,好吸引眼球 👀。最特別嘅係,蛋糕外層係朱古力做嘅,好味到停唔到口 🍫。要食呢個4寸嘅蛋糕之前,需要用店家附送嘅小木鎚仔敲開佢 🔨,好似開寶箱咁,敲開之後就會發現入面藏咗一個Harry Potter公仔,好得意 🧙‍♂️✨。呢個公仔可以留嚟做紀念,仲有整成花嘅糖做裝飾,真係好有心機 🌸。星球蛋糕係由米芝蓮餅師設計,佢嘅餡料用咗木糠蛋糕,夾住減甜鮮忌廉,口感幼滑又唔會太甜,食落去真係好特別 😋。最正嘅係,呢個蛋糕可以喺網店落單,訂造款只要提前3日落單就得 🛒。而且可以揀全港送貨,或者去旺角或者觀塘自取,都好方便 🚚✨。呢個星球扑扑蛋糕無論係味道定係創意都一流 🌟。鍾意新鮮感同食好西嘅你,一定要試下! 💖

2024-11-27 45 views
上星期家姐👧🏻讀緊間學校收咗妹妹👶🏻讀N班啦🥹嚟緊個學年兩姊妹👧🏻👶🏻可以一齊返學✌🏻所以我決定買個蛋糕賀一賀佢🥳🥳🥳上網揀咗一輪最後我揀咗喺SURPRiZE.U度訂個星球扑扑蛋糕🪐因為除咗想有得食仲可以比家姐👧🏻玩吓,同埋滿足吓媽媽嘅小小儀式感❤️SURPRiZE.U嘅蛋糕有4種唔同尺寸選擇,仲有唔同口味同顏色選擇,全部可以自由配搭啱晒多要求嘅我😂入面隻公仔我揀咗要Marie不過我無同家姐👧🏻講,諗住比個驚喜佢🤫家姐👧🏻見到蛋糕時淨係知道可以扑蛋糕🔨扑開後見到裡面原來收埋咗隻Marie佢好開心☺️蛋糕入面係木糠布甸蛋糕,層次分明,餅碎同口感順滑嘅鮮忌廉比例啱啱好,食落鬆軟可口,外面星球係用低糖白朱古力製成所以食落唔會好甜,整體幾高質👍🏻

2024-11-20 82 views
今年生日🎂收到一個好特別的星球蛋糕🪐,除了賣相精緻,原來還可以一邊玩一邊吃。用隨蛋糕附送的小木槌🔨敲開夢幻的星球外殼🪐,發現裡面隱藏了可愛的小狗公仔🐶,相當有驚喜!非常適合慶祝生日或紀念日等重要日子🎉,吃完蛋糕公仔更可留作紀念。這個星球蛋糕🪐來自蛋糕驚喜甜品專門店SURPRiZE U,由米芝蓮🏅星級餅師設計,蛋糕上的花紋都是人手手繪,獨一無二,提供多款口味選擇,公仔、尺寸及顏色都可自由搭配。自設獨立餅房,選用優質食材以減油、低糖、無添加製作。網店🔗落單後可於旺角、觀塘門市自取,亦提供全港送貨🚚,十分方便。◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿 SURPRiZE U 𖤣𖤥 旺角山東街48號SOLO 1樓150室𖤣𖤥 觀塘怡生工業中心H座1樓H12 📱查詢及訂購:Whatsapp 9498 4292◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

𖠿 SURPRiZE U
𖤣𖤥 旺角山東街48號SOLO 1樓150室
𖤣𖤥 觀塘怡生工業中心H座1樓H12

📱查詢及訂購:Whatsapp 9498 4292

今日老公收工拎住個蛋糕🍰返嚟話係買嚟俾我做驚喜😍首先個賣相已經好靚 係紫色星球原來入面仲有驚喜tim扑開發現到入面有隻近期大熱既卡通人物-LOOPY❤️超級surprise扑開既過程好玩仲好治癒💯入面嘅餡料係用左減油低糖黎整既木糠蛋糕所以完全唔會太甜,食左都唔會覺得有太大罪惡感🥹而且蛋糕質地好creamy!🤤喺網上訂完之後,除除咗送貨之外仲可以喺旺角同觀塘自取,時間非常彈性👍🏻等我下次媽咪生日又訂過俾佢玩吓先🥰
今日老公收工拎住個蛋糕🍰返嚟
話係買嚟俾我做驚喜😍
首先個賣相已經好靚 係紫色星球
原來入面仲有驚喜tim
扑開既過程好玩仲好治癒💯

入面嘅餡料係用左減油低糖黎整既木糠蛋糕

喺網上訂完之後,除除咗送貨之外
仲可以喺旺角同觀塘自取,時間非常彈性👍🏻
等我下次媽咪生日又訂過俾佢玩吓先🥰
TakeAway
留意咗Surprize U嘅扑扑蛋糕好耐啦,真係好玩又有心思🎁💕,價錢仲非常合理💰👌!今次揀咗超靚嘅 Slam Dunk 公仔扑扑蛋糕🏀🎂,粉紅色嘅星球🌸🌟,仲可以自選顏色,好靚到爆呀!😍✨多種口味揀得🍰😋,搞到我選擇困難症發作😂👉朱古力🍫、開心果🥜、馬卡龍🍬、鹹蛋黃🥮,真係樣樣都想試!最後我揀咗 木糠蛋糕嘅獨角獸蛋糕🦄🎂,四吋兩個人食啱啱好🍴💑,唔會太多又夠甜蜜💞!仲有,蛋糕上面嘅公仔可以收藏🧸,留住呢份珍貴回憶📸💎,完美紀念重要日子🎊✨!📍地點超方便:旺角/觀塘自取🚶‍♀️🛍️,或者全港送貨🚚📦,真係幫到手!💡無論口味、大細、顏色都可以自由搭配🎨✨,打造屬於自己嘅專屬蛋糕!🎂🪐💖

我只能說 平台為什麼最低給一星一星我都嫌多!實名評論 只想給大家真實的參考蛋糕价值604 坑坑洼洼的缝隙 不完整的球体结构 泡沫做的永生店家還說給好評返100優惠 店家呀 你這個質素的蛋糕真的會有回頭客?花点心思认真做蛋糕好過啦以上是我想分享的購物體驗。首先,讓我感到失望的是蛋糕的質量。蛋糕的結構並不完整,甚至有明顯的縫隙未完全合攏。此外,所謂的永生花卻是用泡沫製成,讓我感到非常驚訝。對於價格方面,我覺得收取600元對於這樣的質素有些難以接受。我期待能夠看到更高品質的產品與服務,這樣我才能夠放心地回頭購買。因為某五星级酒店的芋泥蛋糕也不过388.最後,我希望店家能夠關注顧客的需求並提升產品的品質。真誠地建議店家在蛋糕製作上投入更多心思與用心,這將會吸引更多回頭客並提升整體的口碑。希望這些建議能夠幫助您改進,讓您的產品與服務更加完善。期待在未來看到您的進步與成長。
我只能說 平台為什麼最低給一星

不完整的球体结构
泡沫做的永生

花点心思认真做蛋糕好過啦

2024-10-08 211 views
扑扑星球蛋糕- 開心果麻糬口味有得玩有得食,生日的人最開心了!最驚喜是外面的星球朱古力,不太甜,很好吃!還可以放上生日的人最喜歡的公仔或東西在內,太驚喜了!下次會再買!
扑扑星球蛋糕- 開心果麻糬口味

2024-10-01 243 views
買咗個kuromi 星球蛋糕,想不到個公仔係翻版😤,公仔顏色又甩,個底重有個hold …. D蛋糕入唒入面。完全係極度失望,估唔到星球蛋糕都可以做到咁差,顏色不一樣,公仔又翻版🙄

銀河紫?  大家覺得呢?
翻版kuromi
TakeAway
呢間舖頭真係surprise me…之前上網見到呢間舖頭買好多廣告又有特色,由於朋友好鍾意美人魚,見到又有美人魚星球蛋糕,又可以提早兩日前訂,於是就買左。喺取蛋糕當日前2.5小時突然被告知有人拎錯咗個蛋糕,當時店舖聲稱亦都冇美人魚,於是send咗其他公主俾我問想改變隻…我朋友就係鍾意美人魚但佢其他公主我揀..😅而係咁短時間內我都冇可能喺出邊搵返個一模一樣嘅蛋糕買得切,於是我哋就唯有問可否改做多啦A夢。 而當時佢哋只係俾返$30差額我哋去改個公仔設計。客服事後只係一直話叫攞錯咗個客人去賠返錢俾我哋😟,而不是自己主動承擔責任,然後話個客人已讀不回,直接將呢件事不了了之🤯首先你買蛋糕個客拎錯嘢,難道唔係你哋自取系統岀現問題嗎? 佢哋話平日客人係會對咗祝福語同號碼先取走,咁但係今次呢? 點解又會出現呢個問題?究竟係咪冇完善系統去確保客人有冇拎啱貨?🤯🤯🤯感覺呢間舖頭做嘢真係好求其,去到最後叫佢俾返張正式單據我,連金額都錯的,因為原本揀咗夾糖,但之後補咗$48加oreo蛋糕又冇寫返上去,仲等緊佢回覆,但係已經得返一個tick🙂‍↕️今次嘅經歷好唔愉快,第一,比其他客人拎走咗個蛋糕,將心比己,得咁短
呢間舖頭真係surprise me…

今次嘅經歷好唔愉快,第一,比其他客人拎走咗個蛋糕,將心比己,得咁短嘅時間你要我去其他蛋糕店再買過係咪一個合理嘅做法?🤨

第二,你哋將責任不停推卸,只叫拎錯咗嘅客人俾返錢我,然後話冇回覆就不了了之!!做生意其實係要有承擔有責任,並唔係因為自己嘅流程唔夠完善,就將責任完全推卸開覺得唔關自己事😢

第三,我朋友喺收到蛋糕之後極度唔開心,而客戶服務最後仲要封鎖咗我哋😔

對呢間蛋糕店真係超級失望,大家光顧前要先考慮清楚。🙁🙁🙁