2024-11-17 452 views
唔覺意一星期食咗兩次壽司郎 試吓新品好多嘢食again炙燒焦糖鵝肝 $17一出已經好多人盛讚 賣相好吸引 又真係好食面層嘅焦糖脆脆哋 鵝肝有啲厚度 好肥美又有油香啲油滴埋落啲飯到 一啖落去 滿滿嘅幸福輕輕咁啪咗3件🦦北海道產白海螺 $22幾爽口 幾好食炸蝦排配他他醬 $17有種McDonald蝦堡嘅味道😂炙烤瀨戶內檸檬芝士蛋糕 $22正正常常嘅芝士蛋糕 檸檬味都幾重 not bad geh🫡壽喜燒牛排 $12炙燒芝士玉子 $12夠抵食又好味卡達拉娜 $22最尾一定要食依個 咁先夠滿足
唔覺意一星期食咗兩次壽司郎 試吓新品

2024-11-10
Type of Meal
Lunch
2024-10-29 831 views
見壽司郎在青衣城剛開張,今天下午兩點幾經過,見不是太多人等候,所以就入去食下午茶,順便參觀一下這間新舖!在青衣城的壽司郎地方很大很寬敞,侍應們很有禮貌! 由於時間關係,我就即刻用佢哋專屬的平板電腦點餐,小妹當然點咗呢度嘅迷你飯壽司精選啦 ! 點餐後,壽司很快就從輸送帶送到,小妹至愛的極上鰻魚、吞拿魚腩、三文魚腩都好新鮮好有水準! 可惜,呢度嘅帆立貝較细,壽喜燒牛肉就有啲渣,有少少失望。至於這裡的海螺雙味和三點貝壽司,尚算可以!但這裡的炸蝦天婦羅烏冬好貼心,炸蝦可以分開上,而且味道和份量都好足料! 肚仔餓嘅朋友可以不妨order 這個烏冬,性價比超高,包你好快有滿足的感覺!最近見青衣城有很多食肆商舖都更換了,而壽司郎原址其實是丼丼屋和青悦,希望其他商舖可以繼續維持,大家要繼續支持本地食肄呀!
!

帆立貝壽司

極上鰻魚壽司

壽喜司牛肉壽司

2024-10-15
$162 (Tea)
拖羅壽司
帆立貝壽司
極上鰻魚壽司
2024-10-25 715 views
估唔到下晝四點幾冇乜人( 平時撳咗飛排隊嚇親你), 叫咗杯熱嘅日本 sake 清酒, 原來只不過買17蚊, 認真超值於是係咁叫 其他壽司茶碗蒸等等,大家可以睇我嘅 相片。 所以有時下晝見到咖啡店好多人 starbucks café 又冇位坐,我都會試下再來。
2024-09-29 642 views
己入座才通知八時半last order,九時要關門,那時己八時二十分,只有十分鐘時間落單。為何不在入座前通知?為何不張貼告示營業時間?如果沒有足夠用餐時間為何不提早截單?要客人在門外等待?製造人朝?本人從未試過在壽司郎那麼差的體驗。在青衣城食肆八時半是最後點餐時間,是否青衣人是否特別早睡?非常失望!點餐過程亦很差,點了數碟後,突然中止,因為太多人於同一時間點餐,要等一會才可以點餐,好彩最後推遲最後點餐時間,但食物亦要等很久才送到。感覺非常差的體驗,荃灣的壽司郎好很多。