3 day(s) ago 0 views
平日嘅下晝2點左右嚟到 唔使等位 可以直入每次嚟都會嗌到成枱都係嘢食花之戀 $17每次嚟都會食 好大件好滿足原條海鰻 $27賣相靚靚仔仔 味道就正常啦香葱三文魚 $17啲炸葱同三文魚又幾夾白鳥貝 $12無乜味無乜特別醬烤特選大吞拿魚腩 $27炙燒鹽味特選大吞拿魚腩 $27無咩事都係唔好係壽司郎食大拖羅🥲與其話炙燒 不如話係燒熟咗有鹽嗰款 食落係一堆鹽嘅感覺 好鹹唔記得咗依件係咩 淨係記得好難食🫠豬骨拉麵 $35 食咗咁多次壽司郎 都係第一次食依到嘅拉麵湯底味道好濃厚 幾好飲 有驚喜耶卡達拉娜 $22all time fav口感好似雪糕咁 有好香嘅雲呢拿味 食極都唔厭
平日嘅下晝2點左右嚟到 唔使等位 可以直入

口感好似雪糕咁 有好香嘅雲呢拿味 食極都唔厭
2024-11-04
Tea
2024-10-20 113 views
壽司郎一直都是排隊熱門的迴轉壽司店,所以想食就要早點拎飛,今次晏就食等左30分鐘就入座。室內環境分為卡位及吧枱,卡位私隱度較高及舒適點,而用餐時間約有一小時。蝦三味蝦三味是店內其中一個人氣壽司,享受到三種蝦的味道,包捨甜蝦、赤蝦、熟蝦。蝦肉新鮮,彈牙,有口感炙燒三文魚田樂味噌炙燒三文魚入口即融,田樂味噌的甜鹹味道,令壽司有層次感黃金脆薯薯條炸得香口酥脆,份量亦不少南瓜天婦羅天婦羅薄炸皮加上南瓜的蔬菜的甜味,鹹中帶甜,非常夾,性價比高
蝦三味

炙燒三文魚田樂味噌
炙燒三文魚入口即融,田樂味噌的甜鹹味道,令壽司有層次感

黃金脆薯
薯條炸得香口酥脆,份量亦不少

南瓜天婦羅
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
2024-09-25 169 views
CP值高呢間每次經過都要等好耐,係有原因既,壽司郎的壽司新鮮同好味😋而且價錢比較大眾化,相比其他日本菜便宜😄😄叫左壽喜燒牛排壽司啖啖肉,肉質軟硬適中,醬汁略咸🥲🥲蔥花呑拿魚軍艦蔥花較香,呑拿魚肉新鮮,配上醬汁味道不錯😆😆炙燒芝士三文魚熟食三文魚有香烤味道,有香濃芝士味,小朋友都岩食🤤🤤炙燒油甘魚有魚腥味🥴🥴芥辣八爪魚軍艦八爪魚有質感有咬口,芥辣幾開胃,食完好醒神😎😎海鰻壽司有魚腥味🥴🥴
CP值高

而且價錢比較大眾化,相比其他日本菜便宜😄😄

叫左

壽喜燒牛排壽司
啖啖肉,肉質軟硬適中,醬汁略咸🥲🥲

蔥花呑拿魚軍艦
蔥花較香,呑拿魚肉新鮮,配上醬汁味道不錯😆😆

炙燒芝士三文魚
熟食三文魚有香烤味道,有香濃芝士味,小朋友都岩食🤤🤤

炙燒油甘魚
有魚腥味🥴🥴

芥辣八爪魚軍艦
八爪魚有質感有咬口,芥辣幾開胃,食完好醒神😎😎

海鰻壽司
有魚腥味🥴🥴
2024-09-25
Dinner
2024-09-05 268 views
今日約左朋友去屯門市廣場行街,順便食壽司郎,要一早去撳飛攞位,撳完飛去行街,行完街去食就啱啱好!熟蝦壽司 熟蝦壽司好好味,啲蝦都算新鮮,食落去又咬口,亦都有蝦味,點埋佢嘅豉油同埋Wasabi,真係好享受!三文魚壽司可能好多人去食壽司郎,佢嘅壽司輪轉出得好快,所以d壽司都好新鮮,三文魚係我既至愛,佢既三文魚真係好新鮮,我叫左幾碟,正👍抺茶雪糕巴菲個雪糕都好正,好滑,配埋抺茶醬,好夾,下面又有粟米片,食落好脆,有多重口感,係好正既甜品👍壽司郎咁多人食唔係無原因,食物新鮮係最重要!

熟蝦壽司

三文魚壽司

抺茶雪糕巴菲
壽司郎咁多人食唔係無原因,食物新鮮係最重要!
2024-08-28 231 views
今日去咗壽司郎試咗好多款壽司🍣,真係好滿意!三文魚壽司入口即溶,魚生又新鮮又滑😋。仲有蝦壽司,蝦肉鮮甜彈牙,食完真係好滿足🦐。另外,佢哋嘅魚子壽司都好正,魚子鹹香味豐富,配埋白飯黏黏哋,好好味!🍣🥢。值得一提嘅係,環境都幾舒服,服務態度又好👍。整體嚟講,壽司郎真係唔錯,無論家庭聚餐定朋友聚會都啱🤗。

整體嚟講,壽司郎真係唔錯,無論家庭聚餐定朋友聚會都啱🤗。
2024-08-27 216 views
🌍吃来吃去还是甜品最好吃日式焦糖番薯 真的被惊艳到了耶!竟然是冰冻的脆皮地瓜条,🍠咬开晶莹剔透的焦香酥壳,里面的地瓜是既扎实又绵密的口感,焦糖香气中带着地瓜的甘甜,是满嘴留香💥焦糖布丁 蛋香味还蛮重的,Q糖爽滑的布丁在嘴里入口即化,香醇的蛋味丝滑的在口中蔓延,我觉得挺好吃,但不喜欢甜的可能觉得腻肥牛乌冬面 很筋道爽滑,带着丝丝的香甜,这款也挺好吃!⏫️属于很实惠,而且体验感也挺好玩的
🌍吃来吃去还是甜品最好吃
肥牛乌冬面 很筋道爽滑,带着丝丝的香甜,这款也挺好吃!
⏫️属于很实惠,而且体验感也挺好玩的
2024-08-11 300 views
壽司郎,呢個星期入邊已經食咗兩次,但係因為佢個八月餐單幾好食,所以我決定再食多次,今次叫返八月餐單嘅主打食物,包括有優惠價嘅大蝦壽司,同埋平價嘅白色碟壽司,當然唔少得價值港幣$17嘅銀色碟嘅三文魚壽司,呢款三文魚壽司塊三文魚係厚身好多,好好食。當然唔少得嘅係價值港幣$12嘅紅色碟藍鯨吞拿魚壽司,呢款藍鯨吞拿魚壽司又抵又好食,真係頂呱呱。總括嚟講,今次壽司郎嘅八月餐單,真係非常之好,如果10分係滿分,我會比8.5分
2024-08-10
$150 (Dinner)
2024-07-24 290 views
一早book定位,唔使等位😆😆 好怕等好耐位 唔預約都唔排既壽司郎 唔知點解任何時間都可以咁多人排隊每次必叫嘅羅勒炙燒三文魚壽司🍣 今次新款既吞拿魚蓉拖羅壽司 幾好食encore左幾次😆😆小朋友梗係要食腐皮壽司、粟米沙律壽司,天婦羅蟹柳壽司貝三味同蝦三味都真係非常之抵食😆😆每次都會叫油甘魚壽司🍣唔係每次都非常新鮮真係要睇季節先好食被壽司耽誤嘅甜品 甜品係每一次都要必食好食到唔記得影相😂😂小朋友每次都會爭住食
唔知點解任何時間都可以咁多人排隊

每次必叫嘅羅勒炙燒三文魚壽司🍣
今次新款既吞拿魚蓉拖羅壽司 幾好食encore左幾次😆😆
小朋友梗係要食腐皮壽司、粟米沙律壽司,天婦羅蟹柳壽司
貝三味同蝦三味都真係非常之抵食😆😆
每次都會叫油甘魚壽司🍣唔係每次都非常新鮮真係要睇季節先好食

壽司耽誤嘅甜品 甜品係每一次都要必食好食到唔記得影相😂😂
小朋友每次都會爭住食
每個月都會留意壽司郎新品,6月期間限定【初夏祭り】好吸引,CP價超高😍好多款都好抵食!而我最推薦係以下三款😆✨駿河灣軍艦雙味生櫻花蝦·生銀魚仔 $12好多隻眼仔望住你咁🤣生櫻花蝦香甜,食落非常新鮮,蝦味重;生銀魚仔口感滑溜,同樣十分鮮甜,上面仲有少少薑蓉,去除腥味,個配搭好夾,好好食!天然赤須海老海苔包 $12一見到已經覺得好吸引,色澤粉嫩通透,食落十分鮮甜,再配上大大塊海苔,一啖放入口,大大大滿足🤤炙燒帆立貝配智利海膽 $17$17 $17 $17咋😍冇理由唔叫掛!我食咗三碟😆✨炙燒帆立貝保持高水準,一如既往足料新鮮,又厚又大塊,帶微微馥郁香氣;而智利海膽色澤澄黃,口感美味細緻,非常鮮甜✨推介🤤
駿河灣軍艦雙味生櫻花蝦·生銀魚仔 $12
駿河灣軍艦雙味生櫻花蝦·生銀魚仔

天然赤須海老海苔包 $12
天然赤須海老海苔包

炙燒帆立貝配智利海膽 $17
炙燒帆立貝配智利海膽
2024-06-07
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
駿河灣軍艦雙味生櫻花蝦·生銀魚仔
天然赤須海老海苔包
炙燒帆立貝配智利海膽
2024-05-04 408 views
好耐無嚟壽司郎堂食嚕屯門依家有2間壽司郎 分散咗啲人流星期六下午茶時間 等咗大半個鐘頭左右 就有得食每次嚟都會忍唔住嗌依樣嗌嗰樣新出咗好多款3貫盛 我就嗌咗魚蟹蝦軍艦三味 $17(甜蝦、飛魚子、吞拿魚蓉)質素正正常常啦 勝在夠晒抵食每次嚟都會嗌:-壽喜燒牛排壽司 $12塊牛肉夠晒大塊不過質素就有啲參差 有時好瘦 有時就偏肥 今日依個就啱啱好-花之戀 $17其他壽司都唔錯啦-卡達拉娜 $22雪到凍一凍 食落好似雪糕咁🥰雲尼拿味好出
好耐無嚟壽司郎堂食嚕
屯門依家有2間壽司郎 分散咗啲人流
星期六下午茶時間 等咗大半個鐘頭左右 就有得食
每次嚟都會忍唔住嗌依樣嗌嗰樣

新出咗好多款3貫盛
我就嗌咗魚蟹蝦軍艦三味 $17
(甜蝦、飛魚子、吞拿魚蓉)
質素正正常常啦 勝在夠晒抵食

雪到凍一凍 食落好似雪糕咁🥰雲尼拿味好出
2024-04-13
Tea
2024-04-19 365 views
下班路過屯市壽司郎,平日都是要等百位以上,是晚更誇張派籌已停止。是夜是一人「司」境,本想放棄卻見有人在排排Walk-in,加上雨天即管試試,結果不到15分鐘便順利入座,當時才八時多。壽司郎的優點,就在於價格不貴,水準平平勝在偶有驚喜,常有推出期間限定保持新鮮感。對於今期的李錦記興趣缺缺,直覺不會好吃,日式壽司聯乘中式醬油,那是在走內地中華壽司之路呀.......這晚比較驚喜是平政魚壽司,屬油甘魚最肥美狀態,油脂感十足,鮮甜不腥亦頗厚切,愛油甘魚的必試。蜆肉蒸蛋官網表示一度缺貨,難道是熱賣?這晚的蒸蛋有一點老身但尚算滑嫩,最初只嚐到雞肉粒,吃到底部才發現有不少蜆肉,都算足料。香港壽司郎人氣三味,霖迪認為人氣只是因為是最大路眾人喜歡的口味,事實就是水準平平而已,尤其是晚的賣相、味道都很不吸引。是晚的用餐體驗只屬普通而已,勝在難得只需等15分鐘就能入座,再加上屯市壽司店這個星期又有一家結業,壽司郎都算是能滿足大部分屯門友的需求吧。

2024-04-17
$150 (Dinner)
2023-12-31 492 views
嚟到呢間餐廳,第一啖就愛上佢哋嘅煙三文魚配薯餅,簡直係天作之合!煙三文魚嘅煙燻香味淡淡地,唔會蓋過魚本身嘅鮮味,咬落去滑溜溜嘅口感令人回味無窮😋。再黎薯餅,外皮香脆,入面嘅馬鈴薯卻軟綿綿,幾滋味㗎!緊接住,嘗試咗佢哋嘅番茄芝士焗蛋,簡直係驚喜!蛋香四溢,配上番茄嘅清新,仲有芝士嘅濃郁,食一啖,口腔裡邊成個世界都亮晶晶🤤。最後,飲返一口自家醃製檸檬茶,酸酸甜甜,好解膩,完美收尾。真係食到心滿意足,過癮!不過啊,啲位有啲細,人多嗰陣會有啲嘈,不過食物好食,值得再嚟,憑住食物本身嘅美味,已經夠晒吸引㗎啦🥰!
壽司郎喺香港都一段時間~熱潮仍然未退無論任何鐘數基本上都一定要排隊屯門呢間識揀時間嘅話唔係好洗等~推介大家1100-1200/1600-1700去,15分鐘內入得🫶🏻壽司郎屬中低價位,價錢同元氣差不多相較之下我會選擇食壽司郎(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)有幾款壽司係特別推薦嘅!∝香蔥赤蝦∝炙燒三文魚田樂味噌∝壽喜燒牛扒∝松葉蟹軍艦∝海螺雙味∝貝三味∝茶碗蒸∝卡達拉娜食過6間壽司郎分店,屯門呢間算係質量好的,長沙灣分店係個人認為質量比較差🤌🏻海膽紫菜包就好耐冇叫了,覺得比起一開頭開店嘅時候海膽質量大不如前拖羅都係,呢啲我會選擇去返外面餐廳食🫶🏻🪟 壽司郎 (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2192號舖
壽司郎喺香港都一段時間~熱潮仍然未退
無論任何鐘數基本上都一定要排隊
屯門呢間識揀時間嘅話唔係好洗等~

壽司郎屬中低價位,價錢同元氣差不多
相較之下我會選擇食壽司郎(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
有幾款壽司係特別推薦嘅!

∝香蔥赤蝦
∝炙燒三文魚田樂味噌
∝壽喜燒牛扒
∝松葉蟹軍艦
∝海螺雙味
∝貝三味
∝茶碗蒸
∝卡達拉娜

拖羅都係,呢啲我會選擇去返外面餐廳食🫶🏻

🪟 壽司郎 (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2192號舖
2023-12-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
  • 卡達拉娜
2023-12-03 287 views
壽司郎的壽司絕對是一個令人驚艷的美食體驗。壽司師傅以精湛的技藝製作出新鮮的壽司,每一口都帶來獨特的口感和豐富的味道。魚片新鮮脆嫩,米飯口感鬆軟,完美平衡。壽司的配料選擇廣泛,讓人可以選擇自己喜愛的口味。除了壽司,店內還提供其他日本料理美食,讓人可以享受多樣化的選擇。壽司郎的甜品其實唔錯,中意食抹茶卷蛋~
2023-08-27
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Lunch
2023-10-22 328 views
難得放假,小朋友話好相食壽司🍣,咁就唯有去食壽司朗😁😁😁一早去到排隊,11:30到,排到12:45有得入喇通常拎左飛先,之後附近行下😚😚入到去,環境都乾淨,有職員抹好枱我哋叫左20幾碟,埋單$400左右我最鍾意食火灸三文魚🍣同埋蝦都好食👍🏻👍🏻👍🏻小朋友每次都叫壽喜牛同玉子壽司🍣岩小朋友食又吾太濃味至於其他魚生都好多款揀,值得一試😇😇😇而且每月都有限定既甜品,今個月就係蜜柑,幾特別,吾太甜🥰🥰🥰
難得放假,小朋友話好相食壽司🍣,咁就唯有去食壽司朗😁😁😁
一早去到排隊,11:30到,排到12:45有得入喇
通常拎左飛先,之後附近行下😚😚
入到去,環境都乾淨,有職員抹好枱
我哋叫左20幾碟,埋單$400左右
我最鍾意食火灸三文魚🍣同埋蝦都好食👍🏻👍🏻👍🏻
小朋友每次都叫壽喜牛同玉子壽司🍣岩小朋友食又吾太濃味
至於其他魚生都好多款揀,值得一試😇😇😇