2024-12-10 0 views
我自己都帶過好多朋友黎幫襯過,個個都話抵食又好味!首先老闆娘好好人,好nice, 佢啲糖水組合基本上佢都比您免費轉款,唔需要您補差價。食過佢好多款糖水或者綿綿冰,佢地主打係超甜超新鮮切到好大粒既芒果同榴槤!佢地既綿綿冰係好!大!碗!好多料。而我自己最私心推介就係佢地自己整既斑蘭河粉,出面好少機會食到,我多數去到會買一碗榴槤汁斑蘭河粉!!或者佢地自己整既椰王凍配芒果,超級清甜!可以買完企係food court 食,又或者夜少少老闆娘都會開張枱仔出黎比您堂食既
我自己都帶過好多朋友黎幫襯過,個個都話抵食又好味!

佢地既綿綿冰係好!大!碗!好多料。
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
  • 斑蘭河粉
  • 椰皇凍
  • 綿綿冰
2024-08-20 218 views
食完晚飯去搵附近嘅糖水鋪, 見到呢間開到夜晚12點。 我哋一行4人叫咗4碗, 有大碗細碗揀。 而且有好多種類, 冷熱都有。 叫咗綠豆豆腐花,芝麻糊同芒果西米。 有驚喜, 足料又原汁原味,冇死甜。而且店員呀姐仲好親切。
2024-08-20
Type of Meal
Last Night Supper
  • 芒果西米露
  • 芝麻糊
  • 綠豆豆腐花
2024-01-09 443 views
細細間舖 但款式勁多 中西都有我本著試吓佢既榴槤芒返 $48配料十足 佢個底汁都係用榴槤打成 芒果又香又甜又大粒 西米大大粒 榴槤肉香甜好味另買多一豌合桃露 香滑順喉 令人回味食過之後 日日都想去買嚟食
細細間舖 但款式勁多 中西都有
我本著試吓佢既榴槤芒返 $48