2024-06-25 194 views
平時就最鍾意得閒的時候去啲cafe坐下,今次終於去左九龍城呢間出名cafe食野啦🥳雞蛋仔與雞見到呢個名咁可愛,第一時間決定要叫呢款啦🥳黎到係有一餅雞蛋仔,隔離有啲炸得好鬆脆的炸雞👍啲炸雞一咬落口係脆卜卜,然後仲伴隨住啲雞汁爆出黎🤤同我叫的口水雞辣醬同蛋黃醬好夾😊大和堂聯乘李輝記漢堡包漢堡包配上薯條,薯條都係岩岩炸好好新鮮的😍 漢堡包入面個漢堡扒好厚好大片,好似啖啖都食緊牛肉咁🤩玫瑰鮮奶呢杯飲品係一杯好溫和的飲品,同時又唔會話好簡單😛飲落有淡淡的玫瑰味,面頭仲有啲玫瑰花碎咖啡湯力有兩層分明的漸層,好岩打卡,而味道方面係一杯好大人口味的咖啡☕️飲落果香味撲鼻😆大和堂咖啡店 (九龍城)九龍城衙前塱道24號地舖

大和堂聯乘李輝記漢堡包

玫瑰鮮奶

咖啡湯力

大和堂咖啡店 (九龍城)
九龍城衙前塱道24號地舖
2024-06-23 132 views
懷舊的裝修配搭新潮咖啡店的美食,好正呀🥰🥳滿有歷史情懷的百葉窗、木製長凳、百子櫃、金漆牌匾…店裏好有特色,滿滿情懷,環境舒適,很值得去感受一下和品嚐美食😋😋雞蛋仔與雞,雞蛋仔遇上炸雞,鬆脆的炸雞,有不同的醬料配搭,選了微辣的口水雞蛋黃醬,刺激又惹味,再配合外脆內軟的香甜雞蛋仔,非常美味🤤咖啡香濃,拉花仲好靚,讚👍🏻全日早餐非常豐富,可以追加美食,非常滿足。店員殷勤有禮,上菜的速度好快,午餐chill下的好選擇。

2024-06-17
$180 (Lunch)
  • 玫瑰鮮奶咖啡
  • 雞蛋仔與雞
2024-06-22 105 views
嚟到一間一直好想打卡嘅餐廳,主要原因係因為佢好有特色,好似一間中藥店,最吸引我想食嘅就係佢嘅菠蘿包,好可惜佢話一早已經賣晒大和堂咸班戟 加薯餅, 加煙三文魚, 加牛油果(半個)識食班戟一定係食咸班戟再加唔同既咸食三層既鹹班戟本身配有煙肉同太陽蛋份量足料味道唔錯雞蛋仔與雞 有三款唔同嘅醬汁,(西檸汁,蔥油汁,口水雞辣辣蛋黃醬)佢本身係包一款醬汁,而我個人比較貪心,咩醬汁都想試,所以除咗本身附送醬汁,額外再加錢要埋另外嗰兩款我覺得每個味道都各有特色,而且醬汁味道濃郁,每一款配搭都好夾但係呢個組合好搞笑,將啲炸雞放埋雞蛋仔一齊食好特別大和堂鮮奶咖啡 轉燕麥奶叫嘅原因絕對因為佢個貓貓🐱圖案真係好靚 轉左燕麥奶感覺更健康

大和堂咸班戟 加薯餅, 加煙三文魚, 加牛油果(半個)
識食班戟一定係食咸班戟再加唔同既咸食
三層既鹹班戟本身配有煙肉同太陽蛋
份量足料味道唔錯

雞蛋仔與雞
有三款唔同嘅醬汁,(西檸汁,蔥油汁,口水雞辣辣蛋黃醬)
但係呢個組合好搞笑,將啲炸雞放埋雞蛋仔一齊食好特別

大和堂鮮奶咖啡 轉燕麥奶
叫嘅原因絕對因為佢個貓貓🐱圖案
真係好靚 轉左燕麥奶感覺更健康
  • 大和堂鮮奶咖啡
🇭🇰Hong Kong - Kowloon City📍大和堂咖啡店煙三文魚慕絲炒滑蛋多士配三文魚子沙爹牛肉粗麵朱古力咖啡麻薯曲奇濃濃朱古力Coffee Latte Cappuccino _____________________________好耐無去過九龍城,九龍城對我黎講黎一個回憶地方,細細個同公公婆婆係九龍城遊走。返到黎發現原來呢到唔同咗好多,有地鐵,有更多美食。今日經過一間Cafe裝修好特別所以就決定入去試下。入到去見到好多唔同牌匾同仲有一個百子櫃,原來呢度係由一間藥材老字號改建為Cafe嘅店鋪,保留咗當時部分用具。比人感覺好特別,可以回味到老香港,亦都好貼切九龍城比人嘅感覺。Cafe主要食物,有好多Crossover嘅食物,好似雞蛋仔,李輝記牛肉。但今次就試咗沙爹牛肉粗麵同多士。沙爹牛肉粗麵好特別!一開始以為係撈粗個啲中式粗麵,但原來係類似意粉嘅闊條麵,港西配合,好特別嘅配搭。而多士,多士做到內脆外軟,加上炒蛋。好味道,而多士特別之處係用煙三文魚打成慕絲再加上三文魚籽呢到成件事好鮮。最中意食曲奇嘅我,見到曲奇點會錯過。店長會幫你叮熱塊曲奇,一上菜嘅時候已經聞到好香嘅朱古力味道
🇭🇰Hong Kong - Kowloon City

濃濃朱古力

Coffee Latte

Cappuccino
_____________________________

Cafe主要食物,有好多Crossover嘅食物,好似雞蛋仔,李輝記牛肉。但今次就試咗沙爹牛肉粗麵同多士。沙爹牛肉粗麵好特別!一開始以為係撈粗個啲中式粗麵,但原來係類似意粉嘅闊條麵,港西配合,好特別嘅配搭。而多士,多士做到內脆外軟,加上炒蛋。好味道,而多士特別之處係用煙三文魚打成慕絲再加上三文魚籽呢到成件事好鮮。最中意食曲奇嘅我,見到曲奇點會錯過。店長會幫你叮熱塊曲奇,一上菜嘅時候已經聞到好香嘅朱古力味道。

兩杯咖啡一凍一熱,都揀咗Nutty,帶有堅果香味。而Cappuccino奶泡細滑,拉花仲係隻狗仔好可愛。

正間店環境氛圍好舒服,好啱同朋友飲杯啡Chill下。

📍九龍城衙前塱道24號地舖
2024-05-28
$150 (Tea)
2024-06-16 117 views
今日帶老公嚟到九龍城的大和堂咖啡店。一向是常客的我,專登帶老公來試試最後,當然老公都好滿意平日的早上,人流吾算多,感覺更寧靜悠閑老公對呢間Cafe的裝修也感好奇,前身藥材店的外觀,配新式文青Cafe,確實好特別希臘乳酪碗 $88柑桔、藍莓、草莓、烤穀麥色彩賣相好靚,希臘乳酪囗感非常滑,水果、烤殼麥增加味道口感,健康之選牛油果多士配烚蛋 $88自家製牛油果醬、莎莎醬、烚蛋+水煮蛋$12 +牛油果半個$20呢款啱晒近期keep fit的我。多士煙韌內軟熟,自家牛油果醬帶有洋蔥粒,味道好夾,又健康又好味雞蛋仔與雞 配西檸汁 $138雞蛋仔、炸雞塊、自家製醬汁必推呢款雞蛋仔與雞,雞蛋仔外脆內軟,蛋味十足。脆雞非常香脆,配上酸酸甜甜西檸汁,提升味道層次美式咖啡 Nutty $17香醇美式咖啡Dirty Nutty $21咖啡味濃,口感幼滑
最後,當然老公都好滿意
平日的早上,人流吾算多,感覺更寧靜悠閑

希臘乳酪碗 $88
柑桔、藍莓、草莓、烤穀麥

牛油果多士配烚蛋 $88
自家製牛油果醬、莎莎醬、烚蛋
+水煮蛋$12 +牛油果半個$20

雞蛋仔與雞 配西檸汁 $138
雞蛋仔、炸雞塊、自家製醬汁

美式咖啡 Nutty $17
香醇美式咖啡

Dirty Nutty $21
咖啡味濃,口感幼滑

2024-06-12
$200 (Breakfast)
2024-06-16 318 views
大隻仔今次覓食嘅店舖就係💥 大和堂咖啡店 💥大隻仔今次介紹一間好值得去打卡嘅餐廳,餐廳位處超過100年既建築物上,1920年已經開業嘅「大和堂蔘茸藥行」,輾轉到2018年活化成懷舊咖啡店,餐廳仍然保留過百年歷史百子櫃、鐵閘、金漆招牌,裝修好靚,環境舒適,餐廳播放住柔和舊懷英文歌,進入餐廳會有一種飛越時空,新舊交錯嘅感覺。食物方面亦見負責人好有心思,用心去保留大和堂特色,例如用上印有「大和堂菠蘿油」嘅書法九宮格牛油紙,運用中藥配製食物等,係一間好值得欣賞同支持嘅餐廳。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般/正常1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️加一服務費 ❎⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🔥 大和堂菠蘿油 $68必食推介,「大和堂菠蘿油」做法好特別,菠蘿包係自家製的,麵包好鬆軟,外皮鬆脆,菠蘿包皮做法似墨西哥包皮混合菠蘿包皮,菠蘿油嘅牛油係用上鴨肝mousse 代替,做法亦好講究,先將鴨肝浸入桂花酒 24小時至入味,再 Dry-aged 至少2日,先可以做到好似牛油咁柔滑細緻嘅質地,再配上由中藥「大黃」做成嘅桂花醬,整個包放入口會先感受
大隻仔今次覓食嘅店舖就係

環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
加一服務費 ❎

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

🔥 大和堂菠蘿油 $68
必食推介,「大和堂菠蘿油」做法好特別,菠蘿包係自家製的,麵包好鬆軟,外皮鬆脆,菠蘿包皮做法似墨西哥包皮混合菠蘿包皮,菠蘿油嘅牛油係用上鴨肝mousse 代替,做法亦好講究,先將鴨肝浸入桂花酒 24小時至入味,再 Dry-aged 至少2日,先可以做到好似牛油咁柔滑細緻嘅質地,再配上由中藥「大黃」做成嘅桂花醬,整個包放入口會先感受到咸香味,之後就會有微微甜味走出嚟,同時亦會感受到包皮嘅鬆脆同淡淡桂花香味。
大和堂菠蘿油

🔥 雞蛋仔與雞 配 西檸汁 $138
名字已經好吸引,有三款醬汁任揀(西檸汁、蔥油汁、口水雞辣辣蛋黃醬),份量超級多,一底雞蛋仔再配上10多件炸雞件,雞蛋仔有蛋香,口感似雞蛋糕,炸雞好出色,炸完肉質仍然嫩滑,炸皮夠薄身,炸得好香脆,配上西檸汁甜甜酸酸,開胃又解油膩,好好食。

🔥 山政小山園槙之白抹茶鮮奶 $26
(星期一至五下午兩點前半價配飲品)
拉花清楚分明,好靚,有濃烈抹茶茶香,帶少少苦澀,鮮奶夠香滑。
山政小山園槙之白抹茶鮮奶

2024-06-05
$163 (Lunch)
大和堂菠蘿油
山政小山園槙之白抹茶鮮奶
呢排九龍城寨咁受歡迎 即刻諗起呢間活化左既文青Cafe前身係有百年歷史既藥材鋪 保留左百子櫃 牌匾 通花鐵閘等真係好難得 黎打下卡都正呀雞蛋仔與雞 $138食物方面都加入左港式口味既元素雞蛋仔外脆內軟 有小小煙韌感最有驚喜係炸雞 配上西檸汁 完全係食緊西檸雞咁 好有水準大和堂菠蘿油 $68自家制既菠蘿包 中間夾住棉布鴨肝 仲加上桂花醬 味道好特別英式早餐 $108好豐富既ADB 相信唔少人都鍾意食大和堂拿鐵咖啡 $48加入伯爵茶同蜜糖 令咖啡更香甜甜地好易入口 仲有喵喵拉花
呢排九龍城寨咁受歡迎

大和堂拿鐵咖啡 $48
加入伯爵茶同蜜糖 令咖啡更香
甜甜地好易入口 仲有喵喵拉花
2024-06-13 30 views
九龍城1931年老字號大和堂蔘茸藥行現改建為文青咖啡室。門口招牌及鐵閘非常吸睛,一入去右手邊藥材店的「百子櫃」更顯特色。傳統英式早餐 $108茄汁豆,烤串茄,煙肉,牛肉香腸,蛋,多士,蘑菇,薯餅份量之多,熱鍋盛載,保持溫度。大和堂菠蘿油 $68棉布鴨肝,大黃桂花醬,自家製菠蘿包自家製精緻迷你菠蘿包,夾上超厚的鵝肝添上桂花醬,口感多種層次大和堂鹹班戟 $98煙肉,煎蛋配上荷蘭汁,豐富美味。咖啡湯力$48天氣熱好喜歡飲,比例剛剛好,清香咖啡味。大和堂拿鐵咖啡 ☕️ $48加入了百花蜜和伯爵茶仲有貓貓拉花,味道有茶香及花蜜甜美。

傳統英式早餐 $108
茄汁豆,烤串茄,煙肉,牛肉香腸,蛋,多士,蘑菇,薯餅
份量之多,熱鍋盛載,保持溫度。

大和堂菠蘿油 $68
棉布鴨肝,大黃桂花醬,自家製菠蘿包

大和堂鹹班戟 $98
煙肉,煎蛋配上荷蘭汁,豐富美味。

咖啡湯力$48
天氣熱好喜歡飲,比例剛剛好,清香咖啡味。

大和堂拿鐵咖啡 ☕️ $48
加入了百花蜜和伯爵茶仲有貓貓拉花,味道有茶香及花蜜甜美。
Type of Meal
Lunch
  • 大和堂拿鐵咖啡
  • 傳統英式早餐
2024-06-13 44 views
大和堂咖啡店一間咖啡店保留上一首中式藥材舖嘅寶號和裝修家具,餐廳位於九龍城衙前塱道24號地下,餐廳裝修懷舊,仍保留惜日鐵趟摺門,百子櫃,牆身掛有中式字畫,餐廳主打西式咖啡店,食物款式創新和特色咖啡飲品供客人選擇,服務員招呼態度有禮。牛油果多士配有薑蓉,蔥蓉,車厘茄和雞蛋,新口味食落清新鮮甜 ,多士軟綿兼有口感。素魚香茄子闊麵素魚口感味道不錯,茄子炸醬不太厚,食落軟熟香甜,闊麵廚師烹調掌控剛好,軟硬適中,微辣有口感。雞蛋仔與雞炸雞配有西檸汁,食落酸酸甜甜,啖啖嫩滑雞肉,微鹹,雞蛋仔份量都不少,微甜,入口軟綿。茉莉花茶花茶熱飲,入口有香郁茉莉花味,清香暖胃。大和堂鮮奶咖啡咖啡有拉花hello Kitty公仔,好cute,入口有香濃咖啡味,順滑微甜。

牛油果多士

素魚香茄子闊麵

茉莉花茶
花茶熱飲,入口有香郁茉莉花味,清香暖胃。

大和堂鮮奶咖啡

1956 views

2024-06-13 34 views
別具一格的懷舊咖啡店。前身是89年歷史的中醫館👨‍⚕️其後被改建活化🏤富有歷史情懷的舊式鐵閘,木製長凳、金漆牌匾🖼️當年病人送給老醫師的感謝牌匾🙏以及具百年歷史的百子櫃🗄️充滿舊區的人情味和香港的痕跡🤗必試招牌「菠蘿油」迷你菠蘿包,內有一大塊厚切鴨肝🦆中西合壁,口感富有層次😃港式雞蛋仔配炸雞🍗淋上辣辣蛋黃醬🍳炸雞脆漿很薄,咬下去肉嫩多汁,雞蛋仔味道不錯,香脆可口,兩者配搭特別新奇🤩將地道三文治升級,份量好大份🥪選用優質雞扒配搭麻辣醬,辛香惹味🌶️招牌鮮奶咖啡好特別☕️將伯爵茶加入Espresso和蜜糖🍯散發清幽茶香,味道創新😙特濃朱古力採用大量優質可可粉製成🍫口感濃郁順滑,一試難忘😍
別具一格的懷舊咖啡店。
前身是89年歷史的中醫館👨‍⚕️
其後被改建活化🏤

富有歷史情懷的舊式鐵閘,
木製長凳、金漆牌匾🖼️
當年病人送給老醫師的感謝牌匾🙏
以及具百年歷史的百子櫃🗄️
充滿舊區的人情味和香港的痕跡🤗

必試招牌「菠蘿油」
迷你菠蘿包,內有一大塊厚切鴨肝🦆
中西合壁,口感富有層次😃

港式雞蛋仔配炸雞🍗
淋上辣辣蛋黃醬🍳
炸雞脆漿很薄,咬下去肉嫩多汁,
雞蛋仔味道不錯,香脆可口,
兩者配搭特別新奇🤩

將地道三文治升級,份量好大份🥪
選用優質雞扒配搭麻辣醬,辛香惹味🌶️

招牌鮮奶咖啡好特別☕️
將伯爵茶加入Espresso和蜜糖🍯
散發清幽茶香,味道創新😙
特濃朱古力採用大量優質可可粉製成🍫
口感濃郁順滑,一試難忘😍
  • 雞蛋仔與雞
  • 口水雞三文治
  • 濃濃朱古力
2024-06-11 37 views
已經很久沒有來到這裏喝下午茶,看到食評知道這裏改了套餐,今天下午便專程來到這裏。由於這裏關門時間是下午5:15,所以如果想光顧,最好早點來到。牛油果多士,泡沫咖啡$109,牛油果多士,泡沫咖啡(Nutty-BrazilNatural, 單份濃縮咖啡)。麵包是外脆內軟,牛油果份量十足,加上雞蛋的香味,雖然頗為清淡,不過非常適合素食人士。泡沫咖啡,鮮奶泡沫豐富,咖啡味道不算太濃,如果喜歡鮮奶多一點,這個是必點的。自家製三文魚慕絲炒蛋多士配三文魚子$138,三文魚親子多土,加煎蛋,朱古力咖啡(凍飲)。炒蛋非常鮮嫩美味,蛋香味道十足,加上三文魚子的鹹味,不需加任何調味已經層次感豐富。朱古力咖啡,咖啡味道香濃,如果朱古力的味道再多一點更佳。

朱古力咖啡,咖啡味道香濃,如果朱古力的味道再多一點更佳。
2024-06-10 16 views
最近發現咗一間好特別嘅咖啡店《大和堂》。呢度係以舊藥堂中式百子櫃風格為主題,充滿懷舊氣息,環境非常有特色。呢度好多fusion菜,叫咗港西風味嘅沙嗲牛肉闊麵,味道香濃,牛肉好似牛腩咁,沙嗲醬嘅鹹香同微辣平均,闊麵亦煮得剛好,吸收曬濃郁嘅醬汁,好入味。搭配一杯啡走,咖啡香濃,煉奶嘅甜味中和咗咖啡嘅苦味,口感順滑,係一個非常完美嘅配搭☺️另外叫咗大和堂菠蘿油,呢款菠蘿油真係非常特別,入邊夾咗鴨肝,外層嘅菠蘿包皮脆口,內層鬆軟,鴨肝嘅香滑同菠蘿包嘅甜味形成咗非常特別嘅口感對比,真係一個好新奇但非常美味嘅體驗😋配埋一杯朱古力咖啡,so chill 😎 最後再來一塊朱古力曲奇,曲奇香脆,朱古力味道濃郁!

配埋一杯朱古力咖啡,so chill 😎

最後再來一塊朱古力曲奇,曲奇香脆,朱古力味道濃郁!

2024-06-10 19 views
🎬 最近由於一套電影,興起了九龍城寨的熱潮。咖啡店的前身是一間由1932年開業的藥材舖,店裏還保留很多當年的建築和擺設,像走進時光隧道裏。食物也十分特別,中西合璧,很有玩味。🍗 Chicken & Egghomemade bubble waffle. deep fried chicken.homemade sauce(spring onion)雞蛋仔與雞(蔥油汁)雞蛋仔,炸雞塊,自家製醬汁(蔥油汁)$138🍜 Salay Beef Thick Noodlehomemade satay souce, short rib beef. thick noodle沙嗲牛肉粗麵沙嗲醬,牛肉,粗麵$158🍧 Greek Yoghurt Bowlkumquat. blue berry. strawberry. granola希臘乳酪碗柑桔,藍莓,草莓,烤殼麥$88☕️ Dirty (cold only)(cold milk w/espresso shot)污糟啡(凍奶+特濃咖啡)$21💰 總計: $405, 2位用餐(含10%服務費)

🍗 Chicken & Egg
homemade sauce(spring onion)
雞蛋仔與雞(蔥油汁)
雞蛋仔,炸雞塊,自家製醬汁(蔥油汁)

🍜 Salay Beef Thick Noodle
沙嗲牛肉粗麵
沙嗲醬,牛肉,粗麵

🍧 Greek Yoghurt Bowl
希臘乳酪碗
柑桔,藍莓,草莓,烤殼麥

☕️ Dirty (cold only)
(cold milk w/espresso shot)
污糟啡
(凍奶+特濃咖啡)

💰 總計: $405, 2位用餐(含10%服務費)
2024-06-04
$202.5 (Lunch)
2024-06-08 24 views
想去大和堂咖啡店朝聖好耐,今日終於約到朋友一齊去。❤️雞蛋仔與雞配西檸汁呢個雞蛋仔真係有雞架!😍雞蛋仔包住炸雞。雞蛋仔有一底咁多!剛烘起上枱外脆內軟,入口蛋香盈腔~🥰炸雞外脆內嫩,配酸酸甜甜嘅西檸汁滋味十足!😋❤️大和堂聯乘李輝記漢堡包🍔包夠晒軟熟~由上而下分別有太陽蛋、酸瓜、洋蔥、芝士和李輝記安格斯牛肉。李輝記安格斯牛肉牛味香濃~用料足,口感豐富!😋👍🏻❤️熱大和堂拿鐵咖啡☕️拿鐵+蜜糖+伯爵茶同時嚐到咖啡和伯爵茶的味道。咖啡的微澀中帶有伯爵茶的香氣~🥰❤️朋友嗌左杯熱拿鐵咖啡加左$5轉燕麥奶。
想去大和堂咖啡店朝聖好耐,今日終於約到朋友一齊去。

❤️雞蛋仔與雞配西檸汁
呢個雞蛋仔真係有雞架!😍
炸雞外脆內嫩,配酸酸甜甜嘅西檸汁滋味十足!😋

❤️大和堂聯乘李輝記漢堡包🍔

❤️熱大和堂拿鐵咖啡☕️
拿鐵+蜜糖+伯爵茶
同時嚐到咖啡和伯爵茶的味道。
咖啡的微澀中帶有伯爵茶的香氣~🥰

❤️朋友嗌左杯熱拿鐵咖啡
加左$5轉燕麥奶。

2024-06-06 33 views
最近講起九龍城,✨建築外形是有長達80年嘅歷史,而且是一間活化而成(舊址為:大和堂蔘茸藥行),極富有香港特色的歷史價值;大和堂仍保留醫館同中藥材行的內在裝修,而門口牌匾十分搶眼,打卡一流。餐廳主打新式的菜單,融合了香港特色美食,如:「雞蛋仔與雞」「鵝肝菠蘿包」,以港式的美食作為Fusion的搭配:雞蛋仔配上炸雞,菠蘿包配上鵝肝果醬,絕對令人一試難忘!鵝肝菠蘿包菠蘿包是自家製,配合超厚實的鵝肝果醬,份量不是太大,細細份很好入口,絕對出息!全日早餐有薯餅、煎雙蛋、香腸、烤串茄、多士、茄汁豆、蘑菇等,熱鍋上來時,就覺得可以慢慢影,不怕影完會凍,仲可以熱食!大和堂鮮奶咖啡 (熱)心心造型不錯,還可以選轉豆奶、燕麥奶、脫脂奶,一早飲一杯提提晨。

鵝肝菠蘿包

全日早餐

大和堂鮮奶咖啡 (熱)
Type of Meal
Lunch