2021-07-18 129 views
每日工作忙碌少不免想搵啲甜嘢調劑下心靈但飲得多台式飲品又驚唔健康最近發現到中環有間yougurt smoothie啱晒啲想飲甜嘢又想健康啲嘅人士🔶優格蓋茶($38)自選烏龍/綠茶底再揀生果今次就揀咗草莓優格蓋茶綠茶底令到草莓味道更加突出面頭嘅優格可以減輕甜味令到成件事更fresh______________________________輕時光 (中環)中環威靈頓街166號地下後座
每日工作忙碌少不免想搵啲甜嘢調劑下心靈
但飲得多台式飲品又驚唔健康
最近發現到中環有間yougurt smoothie
啱晒啲想飲甜嘢又想健康啲嘅人士

🔶優格蓋茶($38)
自選烏龍/綠茶底再揀生果
今次就揀咗草莓優格蓋茶
綠茶底令到草莓味道更加突出
面頭嘅優格可以減輕甜味
令到成件事更fresh
輕時光 (中環)
中環威靈頓街166號地下後座
2021-07-16 81 views
買咗一杯士多啤梨yogurt蓋茶配桂花烏龍茶底(無糖),再加一杯抺茶oreo奶昔(無糖)~可能因為無糖, 所以完全唔會太甜,好清新好好飲! 勁快就飲晒成杯!個yogurt top好好味,下次好想飲士多啤梨yogurt奶昔,相信會更好飲

可能因為無糖, 所以完全唔會太甜,好清新好好飲!
士多啤梨優格蓋茶
士多啤梨優格蓋茶
✨芒果紅火龍優格乳酪💰40(M)💫評分: 7.9/10📝唔會好甜, 第一次飲芒果加紅火龍嘅飲品,都幾特別同埋好fresh,睇得出佢係真材實料,唔會有出面溝水嘅感覺🥳✨草莓優格蓋茶 💰38💫評分: 7.8/10📝茶底揀咗桂花烏龍‼️唔會好甜幾解渴, 最特別嘅佢唔係好似出邊咁係奶蓋而係用Yogurt,相對健康好多🥳,入口清新,有淡淡嘅草莓味🍓輕時光📍中環威靈頓街166號地下後座(上環🚇A2出口行4分鐘)💫評分: 7.9/10💬之前請同事飲嘢都揀咗呢間舖頭,因為健康得來天氣咁熱到幾解渴,係真材實料嘅飲品,好似比起飲珍珠奶茶冇咁邪惡同冇咁肥?🤣出邊埲牆打卡都好靚,仲有我好鍾意嘅Tiffany Blue做主題顏色🥳喺中上環返工都可以試吓🥰❣️其他分店❣️📍天后電氣道83號利景閣地下1號舖(天后🚇 A2出口行3分鐘)#輕時光 #TakeYourTime #黃店飲品 #yogurt #smoothie #奶蓋 #健康飲品 #優格 #優格果昔 #打卡飲品 #上環美食 #上環黃店 #天后美食 #天后黃店#黃色經濟圈 #黃店 #香港美食 #foodieblog #instadaily #hkfoodblog

✨芒果紅火龍優格乳酪💰40(M)
💫評分: 7.9/10

✨草莓優格蓋茶 💰38
💫評分: 7.8/10

輕時光
📍中環威靈頓街166號地下後座
(上環🚇A2出口行4分鐘)

💫評分: 7.9/10

❣️其他分店❣️
📍天后電氣道83號利景閣地下1號舖
(天后🚇 A2出口行3分鐘)

#輕時光 #TakeYourTime #黃店飲品 #yogurt #smoothie #奶蓋 #健康飲品 #優格 #優格果昔 #打卡飲品 #上環美食 #上環黃店 #天后美食 #天后黃店#黃色經濟圈 #黃店 #香港美食 #foodieblog #instadaily #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #hkfoodie
2021-07-13 144 views
夏天🌞真係好熱🥵,一杯冰凍野飲❄️🍹變到好重要✨但係一係唔飲,一飲就要揀d健康既💃🏻依間店舖主打💁🏻‍♀️乳酪 • 鮮果飲品全部都係新鮮水果🍎🍉🍇🍓🫐🥭唔係🙅🏻‍♀️用支裝果汁 / 唔係🙅🏻‍♀️用雪藏果蓉,再加店舖自家製既桂花冰糖🌼🧊🍬冇落🙅🏻‍♀️任何化學添味劑👍🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ 芒果紅火龍優格果昔 ($44 • 大 )🥭♥️完全俾佢隻顏色吸引住💛💖🤍芒果🥭同埋紅火龍果♥️既顏色好鮮艷,好出💫中間🤌🏻再夾埋優格既白色🤍本身仲驚紅火龍果會好甜🥴點知又冇喎🤭反而芒果🥭味道仲比較突出。.▪ 雜莓優格果昔 ($44 • 大 ) 🍓🫐雜莓酸酸甜甜😝估唔到加埋係超夾 🥰顏色係💜🤍隔住💜🤍隔住💜🤍依杯冇咁甜,雜莓都係比較帶🤏🏻少少酸既生果,再加埋乳酪係比較重酸味,完全係我既口味💋.💁🏻‍♀️用低脂優格代替雪糕,成件事健康晒💃🏻飲落口感順滑順,好SMOOTH🧏🏻‍♀️因為係新鮮水果打成🍎🍉🍇🍓🫐🥭所以飲到底,你就會飲到🤏🏻沉澱左既果肉 / 蓉😍.💁🏻‍♀️ YᎾᏩᏌᎡᎢ ᏚᎷᎾᎾᎢᎻᏆᎬ分左中/ 大,2️⃣種ᏚᏆᏃᎬ ($38 / $44)💁🏻‍♀️可另外
夏天🌞真係好熱🥵,一杯冰凍野飲❄️🍹變到好重要✨
但係一係唔飲,一飲就要揀d健康既💃🏻
依間店舖主打💁🏻‍♀️乳酪 • 鮮果飲品
全部都係新鮮水果🍎🍉🍇🍓🫐🥭
唔係🙅🏻‍♀️用支裝果汁 / 唔係🙅🏻‍♀️用雪藏果蓉,
再加店舖自家製既桂花冰糖🌼🧊🍬
冇落🙅🏻‍♀️任何化學添味劑👍🏻
雜莓優格果昔 ($44 • 大 ) 🍓🫐 & 芒果紅火龍優格果昔 ($44 • 大 )🥭♥️

▪ 芒果紅火龍優格果昔 ($44 • 大 )🥭♥️
完全俾佢隻顏色吸引住💛💖🤍
芒果🥭同埋紅火龍果♥️既顏色好鮮艷,好出💫
中間🤌🏻再夾埋優格既白色🤍
本身仲驚紅火龍果會好甜🥴點知又冇喎🤭
反而芒果🥭味道仲比較突出。

▪ 雜莓優格果昔 ($44 • 大 ) 🍓🫐
雜莓酸酸甜甜😝估唔到加埋係超夾 🥰
顏色係💜🤍隔住💜🤍隔住💜🤍
依杯冇咁甜,雜莓都係比較帶🤏🏻少少酸既生果,
再加埋乳酪係比較重酸味,完全係我既口味💋

💁🏻‍♀️用低脂優格代替雪糕,成件事健康晒💃🏻
飲落口感順滑順,好SMOOTH🧏🏻‍♀️
因為係新鮮水果打成🍎🍉🍇🍓🫐🥭
所以飲到底,你就會飲到🤏🏻沉澱左既果肉 / 蓉😍
💁🏻‍♀️可另外加多$6,要加倍優格✌🏻ᎬXᎢᎡᎪ YᎾᏩᏌᎡᎢ💓

🔺店舖外牆係油得好靚色彩繽紛,❤️🧡💛💚💙係個超靚既打卡位📸
買左野飲🍹既你,梗係要去打個卡啦📷📸

🔺除左優格果昔 • 優格蓋茶 • 水果乳酸 • 超級水果茶(熱🔥 / 凍❄️) • 水果冰茶昔 🍎🍉🍇🍓🫐🥭
另外💁🏻‍♀️仲有咖啡☕️ 純茶🫖 抹茶🍵……選擇
🔺店舖仲會有期間限定口味,定期會轉
(今期係西瓜🍉 & 蜜瓜🍈)

🔺有得儲印仔💮,儲夠10個就送☝🏻杯啦🍹

夏日炎炎 係室外企多陣都熱到溶 想飲杯嘢飲 又怕肥😕咁啱經過上環 就搵到嚟呢間「輕時光 」停一停 歇一歇 做到真正嘅”Take Your Time”先🚶🏻‍♀️🥭芒果紅火龍優格果昔 (M |半糖 | $44)𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚒𝚝𝚊𝚢𝚊 𝚈𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚂𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎外面紅紅橙橙嘅 好靚啱曬用影相呃like🤩內裏仲surprise添 飲落係天然嘅味道芒果同火龍果味balance 得啱啱好 甜甜酸酸又開胃解渴 愈飲愈唔捨得😭🫐藍莓優格果昔 (L | $40)𝙱𝚕𝚞𝚎𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚈𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚂𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎怕藍莓太酸 所以呢個就叫咗全糖平衡返可能得藍莓一種生果🧐味道就會相對前一杯單一啲嘅不過都係一杯好飲到爆粗嘅smoothie🤤
夏日炎炎 係室外企多陣
都熱到溶 想飲杯嘢飲 又怕肥😕
咁啱經過上環 就搵到嚟呢間「輕時光 」

🥭芒果紅火龍優格果昔 (M |半糖 | $44)
𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙿𝚒𝚝𝚊𝚢𝚊 𝚈𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚂𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎
外面紅紅橙橙嘅 好靚啱曬用影相呃like🤩
內裏仲surprise添 飲落係天然嘅味道
芒果同火龍果味balance 得啱啱好
甜甜酸酸又開胃解渴 愈飲愈唔捨得😭

🫐藍莓優格果昔 (L | $40)
𝙱𝚕𝚞𝚎𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚈𝚘𝚐𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚂𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎
怕藍莓太酸 所以呢個就叫咗全糖平衡返
可能得藍莓一種生果🧐
味道就會相對前一杯單一啲嘅
不過都係一杯好飲到爆粗嘅smoothie🤤

• 芒果紅火龍優格果昔
2021-07-12 118 views
🍽輕時光💛這天小編在中環半山閒逛時,發現了這間以夢幻藍作主色調的飲品店😍喜歡打卡的小編當然不會錯過🤣原來這是一間主打yogurt的健康飲品,配上各款不同新鮮水果🥰現在在香港暫時有兩間分店💛#草莓優格蓋茶 $38💖小編誠意推薦💖小編最愛的士多啤梨🍓所以毫不猶豫地點了一杯~頂部放了優格,味道偏重並帶點甜味,而小編很愛優格,所以完全正對小編的胃口🤩而茶底點了烏龍口味,先會喝到草莓🍓的香甜,然後會有清新的茶味🍵味道小評分:😋😋😋😋😋/5#芒果紅火龍優格果昔 $46而另外點了優格果昔~芒果🥭味道十分突出,與紅火龍組成了很漂亮的漸層💓不過紅火龍本來味道偏淡,所以不會太突出~主要是芒果的香甜,而整體口感順滑不會有冰粒感❣️味道小評分:😋😋😋😋😋/5整體味道指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5性價比:💰💰💰💰/5環境:💕💕💕💕/5服務:✅✅✅✅/5打卡指數:📸📸📸📸/5
🍽輕時光💛

環境:💕💕💕💕/5
服務:✅✅✅✅/5
打卡指數:📸📸📸📸/5
2021-07-11 86 views
呢排日日都熱辣辣食完lunch都想買返杯凍嘢飲下呢日就發現左呢間主打水果同乳酪嘅飲品店💛飲品主要有兩大類分別係乳酪果昔同乳酪奶蓋果茶呢日我就嗌左藍莓優格果昔($38)半糖我覺得甜度岩岩好飲落覺得都好真材實料應該用左唔少藍莓乳酪亦到好香 同生果好夾酸酸地咁 飲落唔會好漏好岩夏天😆整體感覺亦都幾健康無咁肥 推薦推薦!!
呢排日日都熱辣辣
食完lunch都想買返杯凍嘢飲下
呢日就發現左呢間主打水果同乳酪嘅飲品店💛

飲品主要有兩大類
分別係乳酪果昔同乳酪奶蓋果茶
呢日我就嗌左藍莓優格果昔($38)
藍莓優格果昔

半糖我覺得甜度岩岩好
飲落覺得都好真材實料
應該用左唔少藍莓
乳酪亦到好香 同生果好夾
酸酸地咁 飲落唔會好漏好岩夏天😆
整體感覺亦都幾健康無咁肥 推薦推薦!!
2021-07-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
藍莓優格果昔
2021-07-08 189 views
🇭🇰💛輕時光 值得一試試yogurt飲品🍼鐘意Froyo既朋友一定要試利申👩🏻👧🏻係好怕食到好酸/好甜既yogurt而呢間小店就完全冇呢個問題👍🏻用左新鮮水果🍉🍓🍍加yogurt🍼 健康又好味 夏天飲超正🧊另外都好鐘意佢地飲品完全冇冰 唔會有太凍 變稀既問題🥰🍍菠蘿優格蓋茶(💰$38)👩🏻👧🏻以前好鐘意飲奶蓋近排試多左唔同款既有試過果仁奶蓋 今次就試下yogurt奶蓋奶蓋都厚又企身 唔會溶 質感100%開頭先用90度飲 試試奶蓋 又幾正清新得黎又有滿足感😋😋茶底揀左桂花烏龍 用既係揀花糖 糖份就揀左正常飲落都唔會太甜 去到一半攪勻仲飲到果肉仲偷望到佢地舖入邊放既係鳳梨🤣鳳梨比起菠蘿會香啲 飲落冇咁酸澀 感覺清新🌱不過鳳梨定菠蘿 大大杯飲得多都會有少少確喉🤏🏻證明佢地真係落足生果料👍🏻🍓草莓優格果昔(💰$38/M)👩🏻👧🏻諗左好耐最後都係揀再classic既試試一次過飲哂smoothie+yogurt🍼如果鐘意飲多啲yogurt既可以揀優格果昔Yogurt味好出😋😋質感creamy無冰仲會飲到一粒粒既果肉籽成個味道好清新得黎唔甜 唔錯唔錯👍🏻
🇭🇰💛輕時光 值得一試試yogurt飲品🍼
鐘意Froyo既朋友一定要試
利申👩🏻👧🏻係好怕食到好酸/好甜既yogurt
而呢間小店就完全冇呢個問題👍🏻
用左新鮮水果🍉🍓🍍加yogurt🍼
健康又好味 夏天飲超正🧊
另外都好鐘意佢地飲品完全冇冰 唔會有太凍 變稀既問題🥰
菠蘿優格蓋茶

🍍菠蘿優格蓋茶(💰$38)
👩🏻👧🏻以前好鐘意飲奶蓋
鳳梨比起菠蘿會香啲 飲落冇咁酸澀 感覺清新🌱
不過鳳梨定菠蘿 大大杯飲得多都會有少少確喉🤏🏻
證明佢地真係落足生果料👍🏻
草莓優格果昔

🍓草莓優格果昔(💰$38/M)
👩🏻👧🏻諗左好耐最後都係揀再classic既試試
成個味道好清新得黎唔甜 唔錯唔錯👍🏻
菠蘿優格蓋茶
草莓優格果昔
2021-07-07 130 views
Take your time 😌 輕時光💛健康飲品二訪了~飲過中環其他飲品店,都係鍾意依間多d😁 健康水果🍉優格飲品店,小店會自己煲冰糖同桂花🌼不用現成糖漿,天然健康🌿🌿飲完完全無邪惡感😛.♡.🔸 - 芒果🥭紅火龍果優格果昔 $40(M) $45 (L)充滿奶香同優格香,口感細綿順滑😚 紅火龍果味比芒果味出,唔會好甜,而係水果既清甜帶有優格既健康🌱🔸 - 芒果優格蓋茶 $38茶底可選桂花烏龍or茉莉綠茶🍵優格蓋比芝士奶蓋無咁膩同邪惡😛 但味道一樣無得輸,飲落好清新😌 用新鮮芒果製成,但感覺芒果🥭味唔夠出~ 除左好飲,打卡都一流,粉紅色飲品好靚好吸晴🌈 門口既彩虹牆好靚!!好大機會會三訪 哈哈!!
Take your time 😌 輕時光💛健康飲品

.♡.

🔸 - 芒果優格蓋茶 $38
茶底可選桂花烏龍or茉莉綠茶🍵

除左好飲,打卡都一流,粉紅色飲品好靚好吸晴

🌈 門口既彩虹牆好靚!!

好大機會會三訪 哈哈!!
2021-07-04 135 views
今日真係好熱🧋食飽飽都仲係忍唔住買手搖🤪由於真係太飽嘅關係,無揀到我睇落最想試嘅Yogurt Smoothie同Yogurt Drink系列😂揀咗啲茶系嘅飲品😊。芒果優格蓋茶🥭$38(茉莉綠茶🍃)呢個真係好大杯🍹以為會係茶味較重,點知芒果味重好多,真係好重本😂(因為見到店內放咗好多新鮮水果💁‍♀️)今次個蓋唔係奶蓋而係yogurt🍼Yogurt味好香,質感濃厚,同水果都好襯。值得讚嘅位係Yogurt蓋喺影咗一段時間相之後都無跌落嚟😁,仲係好企身。芒果紅火龍果冰茶昔🥭$36(桂花烏龍🍃)成杯都係水果冰嘅texture😁溫度冰凍,超級消暑🥰紅火龍果嘅顏色鮮豔,啱晒打卡🥰紅火龍果味原來襯少少芒果嘅甜味同桂花味都幾夾😊中環店嘅牆身顏色好有活力,店員有禮貌,店內有幾個座位,打卡、放假chill、放工減壓都好適合🥰

芒果優格蓋茶🥭$38(茉莉綠茶🍃)

芒果紅火龍果冰茶昔🥭$36(桂花烏龍🍃)

呢間手搖 主打飲水果類飲品😋芒果 火龍果 西柚 菠蘿 熱情果 百香果⋯⋯每杯飲品都色彩繽紛😍真系好難先揀到想要嘅野飲😂😂有選擇困難症嘅朋友應該會睇好耐.芒果紅火龍優格果昔macaron糖果色🍬 望到即刻心心眼😍完全少女心爆發 係真係會嘩出聲果隻😂😂望到呢個顏色 以為會好甜好膩 點知一啖飲落去原來好清新係有一種好fresh既感覺 真係色香味俱全👀👍🏼.芒果熱情果冰茶昔 (桂花烏龍茶底)呢杯無上一杯咁粉嫩嘅顏色系採用紅肉火龍果 色彩繽紛好吸引眼球👀😍 第一眼望去又系以為會勁甜爺爺果種啦點知飲落又系好香醇既茶味 加上清新既水果味😮👍🏼
呢間手搖 主打飲水果類飲品😋
macaron糖果色🍬 望到即刻心心眼😍
完全少女心爆發 係真係會嘩出聲果隻😂😂
望到呢個顏色 以為會好甜好膩 點知一啖飲落去原來好清新
係有一種好fresh既感覺 真係色香味俱全👀👍🏼
芒果熱情果冰茶昔 (桂花烏龍茶底)
呢杯無上一杯咁粉嫩嘅顏色
系採用紅肉火龍果 色彩繽紛好吸引眼球👀😍
第一眼望去又系以為會勁甜爺爺果種啦
點知飲落又系好香醇既茶味 加上清新既水果味😮👍🏼
  • 芒果紅火龍優格果昔
2021-06-30 111 views
中環有好多台灣飲品外賣店,好飲的真是不多。這間飲品店採用新鮮的生果來製造飲品,好新鮮,而且他們不會放好多糖入去,比較天然, 他們標榜不含化學添味劑。價錢算是中價, $38. 因為好大杯,所以覺得抵飲些。他們的乳酪茶,好輕盈,不會覺得好heavy. 而水果茶的烏龍茶都好香味,配搭得好好飲•如果你需要膠袋,他們會叫你用現金繳付,因為他們會將這些款項捐給有需要的機構,這間公司好有善心,值得一讚。
2021-06-28 113 views
.◅ ◄ 輕時光💛 ► ▻ 當水果遇上乳酪🥭🥛今次已經係👦🏻👧🏻小編第三次到訪 @takeyourtime_hk每次都心甘情願獻上卡路里quota(沒有很多喇🤪)呢間手搖對乳酪控👧🏻小編黎講,絕對係至愛,沒有之一 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)p.s. 中環個間嘅裝修超啱打卡,仲有個bench坐下!✃- - - - - - - - - - -❀ 紅火龍果優格果昔 $38 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓呢款絕對係乳酪控嘅福音!第一次試呢個系列,有啲後悔咁遲先認識🥲乳酪同火龍果嘅味道balance,口感濃郁,味道天然配埋掛杯效果,絕對係睇得又飲得~❀ 芒果優格蓋茶 $38 ➤ 𝟒/𝟓最頂係乳酪奶蓋,感覺比平常嘅手搖更加健康😍茶底可以選擇桂花烏龍/ 茉莉綠茶芒果味唔太突出,整體感覺較清新🍃✃- - - - - - - - - - -🎐輕時光 Take Your Time @takeyourtime_hk📍天后電氣道83號利景閣地下1號舖📍中環威靈頓街166號地下後座味道 🌕🌕🌕🌕🌗環境 🌕🌕🌕🌕🌑抵食 🌕🌕🌕🌕🌑推薦 🌕🌕🌕🌕🌗🔎 #ewhk中環 #ewhk天后 #ewhk手搖 #ewhk黃店#中環美食 #中環黃店 #天后
◅ ◄ 輕時光💛 ► ▻ 當水果遇上乳酪🥭🥛

每次都心甘情願獻上卡路里quota(沒有很多喇🤪)
p.s. 中環個間嘅裝修超啱打卡,仲有個bench坐下!
✃- - - - - - - - - - -
❀ 紅火龍果優格果昔 $38 ➤ 𝟒.𝟓/𝟓
呢款絕對係乳酪控嘅福音!
第一次試呢個系列,有啲後悔咁遲先認識🥲
乳酪同火龍果嘅味道balance,口感濃郁,味道天然
配埋掛杯效果,絕對係睇得又飲得~

❀ 芒果優格蓋茶 $38 ➤ 𝟒/𝟓
最頂係乳酪奶蓋,感覺比平常嘅手搖更加健康😍
茶底可以選擇桂花烏龍/ 茉莉綠茶
芒果味唔太突出,整體感覺較清新🍃
✃- - - - - - - - - - -
📍天后電氣道83號利景閣地下1號舖
📍中環威靈頓街166號地下後座

味道 🌕🌕🌕🌕🌗
環境 🌕🌕🌕🌕🌑
抵食 🌕🌕🌕🌕🌑
推薦 🌕🌕🌕🌕🌗

#中環美食 #中環黃店 #天后美食 #天后黃店 #黃店 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店地圖 #美食推介 #吃貨 #食好西 #相機食先 #香港美食 #美食日記 #一路食一路post #hkfood #foodhk #hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover #hkfoodlover #hkig #foodstagram
又黎到夏天嘅季節,基本上一出街已經流曬汗,遠處見到依間飲品店嘅tiffany blue牆身覺得好靚,行埋去睇佢地嘅menu主題幾特別,係主打yoghurt飲料,一於叫返杯解下渴💦**********<紅火龍果優格果昔(M)> $38店內放左好多個新鮮紅火龍果,保證飲品係新鮮無加人造色素,味道天然而且幾夾,yoghurt係稀身偏水狀,口感唔會杰撻撻,個日見都吸引到唔少女仔叫嫁👭🏻**********<超級水果茶> $38如果要解渴嘅話,首選絕對係水果茶,而依度嘅超級水果茶一定會令你嘩出聲,因為真係超級勁大杯,裏面仲有唔同新鮮水果肉,有齊菠蘿、紅火龍果、百香果、蘋果同埋橙🤩

**********
<紅火龍果優格果昔(M)> $38

**********
<超級水果茶> $38
$40 (Tea)
2021-06-17 139 views
食完lunch行過呢間專飲乳酪嘅小店 天氣咁熱 飲番杯冰凍又清新嘅飲品都幾正!!! 😋 加上 乳酪又可以通便 順便幫自己排下毒💩 店舖係用新鮮水果 所以一啲都唔會太甜☺️ 又唔使驚身體攝取太多添加糖😉芒果優格果昔: 唔太甜!!! 用左新鮮芒果 特別香 唔會有糖水味😚芒果熱情果優格果昔: 新鮮芒果加上熱情果 果味十足!!! 成個味道好清新 唔甜 夏天必備消暑飲品😉另外 店舖外面嘅牆好有少女氣息 打卡一流!!! 😍 店舖亦都近上環mtr 唔使行到好高😂😂😂

• 芒果優格果昔