2022-12-02
難得休息日決定舊地重遊先安排90分鐘嘅泰式按摩按完之後通常都會好口渴然後醒起呢間得健康路線既手搖店呢間手搖小店係我好推介既!佢用口口嘅乳酪取代咗厚厚嘅奶蓋而飲品嘅種類都係以水果為基本入到呢間舖頭你會見到滿滿都係水果,例如係菠蘿,火龍果,芒果,雜莓,熱情果,蘋果等等喺附近按摩行到過嚟只係5分鐘一飲有種健康嘅感覺唔會有罪惡感而且飲落去好滿足🥰🥰🥰推介俾大家🤩我哋今次一人揀咗一杯分別係1️⃣雜莓優格果昔(M)$40- 平時我麻麻哋berries,但呢一杯我已經飲過幾次,飲落去你會有種感覺係飲Yogurt唔飲雜莓仲飲咩好,入邊有種咬落粒粒莓籽既口感,會有種健康refresh嘅感覺👍🏻👍🏻2️⃣菠蘿優格蓋茶 $40呢杯我第一次試,入到舖頭收銀隔離全部都係菠蘿,朋友亦好鍾意菠蘿,所以一於試吓!蓋茶茶底可以揀桂花烏龍或者係茉莉綠茶,我揀咗後者。菠蘿嘅香甜配上沒你綠茶嘅清香,再加上口口嘅Yogurt蓋面,又係一種享受!好夾!回頭率🆙🆙🆙🆙呢間第一次飲完就係會令你有記憶點,幾乎每次過到嚟都會推介朋友屋企人飲,絕對可以一試😉😉
決定舊地重遊
先安排90分鐘嘅泰式按摩
按完之後通常都會好口渴
然後醒起呢間得健康路線既手搖店
呢間手搖小店係我好推介既!
佢用口口嘅乳酪取代咗厚厚嘅奶蓋
而飲品嘅種類都係以水果為基本