2020-09-09
Deluxe All day breakfast $88炒日本雞蛋、紐綸堡香腸、日本雞肉漢堡扒、烤蕃茄、雜菜沙律、多士港女見到All day breakfast總係忍唔住嗌左😂坦白講依份All day breakfast份量算少 (對比我食過差唔多價錢既) 大食既朋友未必會夠飽!!不過有時美食既質素係重要過份量既!! 好欣賞佢既炒蛋超級滑,食得出係蛋味濃郁既日本蛋,其他蛋係絕對取代唔到‼️餐廳用既沙律菜全部都係水耕菜,食落既口感真係唔同啲,質地係比較淋,但就好清甜😋明太子忌廉意粉 $108好creamy呀😍😍又係我去親cafe都必嗌既明太子忌廉意粉,一望menu就鎖定左依個target啦🎯每一啖都係明太子既感覺好好,不過點解又係辣辣地既🤔🤔食過唔少明太子忌廉意粉,發現有7成都係辣! 明太子係魚子,以鱈魚魚卵為主製成。原來辣既明太子叫辛子明太子,係再加以辣椒粉,變成微辣,食落去味道就更馥郁!! 辣辣地又真係幾惹味喎!!
明太子忌廉意粉 $108