2024-12-27
Blingbling美食推介✨📍深水埗手作之店連鎖平民最高CP值雪糕店💠💠💠💠💠💠💠💠黎開西九龍中心,緊係要食雪糕啦!係西九龍中心1樓既手作之店就係比食之選!次次去,無論係日頭定夜晚都係好多人排隊,手作之店姐姐總係忙過不停!!手作之店雪糕平靚正,緊要要食幾隻味道啦!!當然如果未試過一d口味都可以問姐姐試試架,佢地全部都好nice🩷💠水豆腐雪糕豆腐雪糕唔算好多地方有,但手作之店既豆腐雪糕好濃豆腐味,不過係屬於清既雪糕~所以我通常都會同濃味雪糕一齊叫,唔洗咁漏嘛~💠牛奶抹茶雪糕香濃牛奶抹茶味,抹茶味唔會好假,正正啊!💠手作朱古力雪糕朱古力已經係雪糕必須既口味,但係手作既朱古力真係好濃,絕對唔會比其他大牌既雪糕輸蝕!餐廳環境:【外賣】服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5 性價比:💰💰💰💰💰/5手作之店 📍欽州街37K號西九龍中心1樓#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling甜品 #blingbling深水埗 #深水埗美食 #深水埗甜品
📍深水埗
手作之店
連鎖平民最高CP值雪糕店
💠💠💠💠💠💠💠💠
💠水豆腐雪糕
💠牛奶抹茶雪糕
香濃牛奶抹茶味,抹茶味唔會好假,正正啊!
💠手作朱古力雪糕
餐廳環境:【外賣】