一直都有幫襯開呢間漢堡包店,但好少食漢堡包,多數食意粉,夠平 又好食又大份,一句講晒性價比高。扯遠左,其實係想講佢地應該係換左店員,相比之前服務好左好多,本身呢啲自助形式不收服務費不嬲對服務冇咩期望,都係醫肚,點知會比佢地既服務驚喜到,所以上來專登讚一讚。事情係好基本的,我QR CODE落單後,一如既往咁坐係度等,但因我朋友去左廁所,同一時間要幫手拎埋佢地份餐,冇手拎既情況發生,男店員好主動積極幫我拎埋到位,但佢明明好忙,做到踢晒腳仲要比客話佢慢,但佢都肯咁樣做,我果陣講左句,"麻煩晒你咁忙仲幫我送餐,快啲返去做野啦",佢答:"唔洗客氣,助人為快樂之本。"  少傾亦在用膳中觀察到佢,係一個很樂觀開心的店員,真係用心既服務,值得一讚!!

黑松露意粉
3 day(s) ago
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
黑松露意粉
2025-01-03 0 views
之前食過幾次都唔錯,咁就諗住再食啦。入到門口見變左自助落單,咁都無咩野嘅,本身餐廳都係自助收餐具。當個餐嚟到個下,放埋入口,就發現佢真係變左了😢我今次試下叫意粉食,個醬嘅名本身都有少少怪怪地 「檸檬青醬忌廉汁」。嚟到真係有少少酸味嘅白色汁汁。。。意粉係暖暖地咁,咬兩啖,就凍凍地。意粉質地似係隔夜粉咁,又脹又粉😞。同事叫返Burger 食,佢覺得食落無之前咁好食,但都ok,不過野飲中左伏。佢加左$2叫左支奶茶,睇住佢飲到面容扭曲我再望返去廚房,見好似啲人唔同曬,唔知係咪轉左老闆😢
之前食過幾次都唔錯,咁就諗住再食啦。

當個餐嚟到個下,放埋入口,就發現佢真係變左了😢

我再望返去廚房,見好似啲人唔同曬,唔知係咪轉左老闆😢
2024-12-17 36 views
係九龍灣返左2年工,第一次食到性價比咁高的意粉,有意粉 薯條 飲品 雞翼 加埋先 83蚊, 出餐夠快 岩晒我食完打下機,落單又可以自助 唔洗排隊,佢個三文魚黑松露意粉 堅好食(但佢係主打漢堡),好食過隔離間西餐,蜜糖雞翼好似自己去BBQ咁既味,正!。 薯條就正常野,但對佢個+$3 黑松露醬有興趣,下次試! 忍唔住要上黎寫篇文 真心推介!抵食!好食!話說外賣自取好似仲有8折,不過通常都係堂食多,有FEEL D又熱D,唔係拎到返去都凍晒,因為返工距離比較遠

煙三文魚意粉跟套餐 加雞翼
2024-12-17
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$83 (Lunch)
煙三文魚意粉跟套餐 加雞翼
  • 三文魚黑松露意粉