2022-02-26
呢間藍色大門Cafe 實在太多post洗晒版,每次見到人地推介佢既 「Hunt Signature Tiramisu 」都流晒口水🤤趁星期六放假點都要去食埋一份😚置身於觀塘商廈既The Hunt Coffee & Roastery,裝修典雅簡約,樓底好高,坐係梳化位望住觀塘街景別有一番風味 😚🌟Angus Sirloin $198~ 五成熟既安格斯西冷牛扒,肥瘦均勻,肉味香濃鮮嫩。配埋原隻焗蒜頭🧄好特別,非常惹味.小鐵桶上既薯條,炸得好香脆.🌟Set Soup (跟餐+$10)~ 是日餐湯係粟米湯,粟米湯濃度適中,面層仲舖上玫瑰花🌹非常吸晴🌟Americano (跟餐免費)~ 意式咖啡☕️非常香濃,入口順滑🌟Hunt Signature Tiramisu $68~ 果然冇令我失望😆賣相一流😍忌廉芝士入口幼滑手指餅軟硬適中咖啡同酒味非常夾乾左既橙片唔止裝飾一流仲食得朱古力碎片有咬口,層次感非常豐富📍 The Hunt Coffee & Roastery (觀塘)觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B號舖
趁星期六放假點都要去食埋一份😚
🌟Angus Sirloin $198
小鐵桶上既薯條,炸得好香脆.
🌟Set Soup (跟餐+$10)
🌟Americano (跟餐免費)
~ 意式咖啡☕️非常香濃,入口順滑
🌟Hunt Signature Tiramisu $68
~ 果然冇令我失望😆
賣相一流😍
忌廉芝士入口幼滑
手指餅軟硬適中
咖啡同酒味非常夾
乾左既橙片唔止裝飾一流仲食得
朱古力碎片有咬口,層次感非常豐富
觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B號舖