2024-01-02
最近喺旺區搵到間唔錯樓上吧餐廳,餐廳主要以深色格調打造出英倫風,感覺頗有氣派,仲好岩打卡!一進入餐廳,首先會見到好professional 嘅酒吧區,另有一個角落擺放咗啡色皮梳化和書櫃,食完飯過去坐吓傾吓計,感覺勁Chill🌿 㗎😎餐廳嘅食物質素有驚喜,份量不少,一口牛係snacks 都好大碟;意大利飯好入味,飯粒又岩晒我鍾意嘅意大利飯口感👍🏻而且,職員都好友善和專業,好詳細介紹了cocktail款式俾我哋,可以揀到隻岩晒我哋女仔入口嘅cocktail😋🩵極品鹿兒島香蒜一口牛🐮 $108🩵蟹膏蟹肉意大利飯🦀 $158🩵慢煮西班牙黑毛豬鞍扒🐷 $248🩵Cocktail: Smoked Diablo🍸 $118(Tequila, Kyoho, Lime Juice, Ginger Ale, Mezeal)🍸杯Cocktail smoke 嘅方法好特別,佢喺用噴式嘅煙燻💨方式,可以只餘煙香味,而唔會好似平時用吸杯方式嘅咁大煙味🌫,完全唔會蓋過酒味;而且,職員介紹呢隻酒加咗巨峰汁同薑啤🍺 會有少許Spicy🌶,好正👍🏻👍🏻👍🏻餐廳座位有些是高枱方便傾計,如有需要建議預早訂座喔♥️📍 The W
🩵極品鹿兒島香蒜一口牛🐮 $108
🩵蟹膏蟹肉意大利飯🦀 $158
🩵慢煮西班牙黑毛豬鞍扒🐷 $248
餐廳座位有些是高枱方便傾計,如有需要建議預早訂座喔♥️
📍 The Wall Street Bar & Lounge (尖沙咀)
📞23896018/ 91434825 (Whatsapp)
尖沙咀金巴利道40號MW Plaza1樓