2024-09-02
自從見過有人喺呢間Cafe着JK打卡嘅相印象好深,所以決定星期六過嚟感受一下校園風,店內的枱同凳都係同學校嘅一樣,感覺好溫馨,飲品甜品款款精緻擺盤靚,味道同樣出色,好食兼值得打卡影相Brunch的霸王豬仔味道不錯,他他醬炸豬扒burger配上薯條,作為輕食也太滿足了吧!另外還選了明太子甜不辣,是台式和日式的混合,明太子醬鹹香和甜不辣原來好夾,作為小食很適合飲品方面點了榛子可可鮮奶和鮮奶抹茶,拉花很精緻,味道也不是太甜,是我喜歡的口感—————————————————𖠿𖥣 Times Coffee 觀塘興業街18號美興工業大廈A座1樓C1室—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #timescoffee___🥇Follow @eathkgirls#eathkgirls #食港女
—————————————————
𖠿𖥣 Times Coffee