Restaurant: Twinkle Baker Decor (K11購物藝術館)
Terms & Details:
2019-08-01 184 views
講真呢度蛋糕一啲都唔平第一次見佢個扭計王就用左$398買俾朋友望到實物之後其實覺得比較細性價比好一般如果唔係屋企人鍾意壽包造型這個價錢我覺得略嫌比較貴我亦都唔會專登嚟再買第一個蛋糕係幾日前喺九龍灣攞咁岩係我生日月份我問到有什麼生日優惠(佢地話會有電郵)因為我只是剛剛成為會員 應該沒有當時慶幸因為成為會員 之後可以有折因為咁岩過幾日要係尖沙咀要訂多一個蛋糕 就係家人要求個壽包造型原本打算網上訂但係網上個連結一直都連唔到(今日再試多次都用唔到)個日去到九龍灣店攞蛋糕就順便問埋可否訂埋尖沙咀嘅蛋糕佢哋話得咁我就俾咗錢今日嚟到居然話如果我係WhatsApp訂或者現場訂的話會有八五折而我這個會員因為喺九龍灣俾錢便只有九折如果我係WhatsApp訂到的話我一早就俾咗錢啦 仲平過我用會員價咁我做會員黎做咩呢三個職只其中一個話打電話幫我問經理咁啱有電話來 佢就差不多用咗5分鐘講電話我同後排其他人就咁喺度等佢最後梗係同我講乜都冇啦! 認真吹脹

講真呢度蛋糕一啲都唔平
我亦都唔會專登嚟再買
扭計王

第一個蛋糕係幾日前喺九龍灣攞
咁岩係我生日月份
我問到有什麼生日優惠(佢地話會有電郵)
因為我只是剛剛成為會員 應該沒有
當時慶幸因為成為會員 之後可以有折

原本打算網上訂
但係網上個連結一直都連唔到
(今日再試多次都用唔到)
個日去到九龍灣店攞蛋糕

話打電話幫我問經理
咁啱有電話來
佢就差不多用咗5分鐘講電話
我同後排其他人就咁喺度等佢
最後梗係同我講乜都冇啦!
認真吹脹