2025-04-10 40 views
收工想求其食好小小就揀WE TIME CAFE揀左個鰻魚定食有前菜 沙律 麵豉湯 原條鰻魚 糖心蛋整體個飯都滿意 最重要系用珍珠米另外叫左個芝士焗肉醬意粉店鋪選用扁意粉 夠哂有口感芝士同肉醬都吾小所以食落夠惹味最後點少得叫杯特飲 珍珠奶茶珍珠甜度適中 夠有口感依家俾現金付款仲有95折
收工想求其食好小小就揀WE TIME CAFE
最後點少得叫杯特飲 珍珠奶茶
珍珠甜度適中 夠有口感
依家俾現金付款仲有95折
2025-04-06 52 views
牛扒質量離譜,本來咁平都諗住過得去都冇所謂,我亦唔係第一次去,愈來愈差,今次覺得好過份,叫左三份牛扒,七成熟,超生,頂多五成,都唔緊要,勁多筋,其中兩份一半係筋,一份全筋咁滯,咬都咬唔到,同侍應姐姐講,佢皺曬眉塊面燶嗰隻鑊,行左去,再叫佢佢話同㕑房講,跟住又唔回覆,再問佢,佢話廚房話牛扒有筋係正常唔會换,嫌生就攞去幫我翻煎吓。決定飲埋杯茶埋單走,比現金有折,緊係比現金啦,點知喺冇寫明唔收1000元紙情況底下拒收,我永不再去!
2024-06-02 805 views
朋友推介、第一次幫襯。叫咗個薯條牛扒,好好食。食材唔差仲要煮得有水準。飲品又做到要求、又有水準。見到隔籬枱個all day Breakfast,視覺上已經好豐富。呢間餐廳唔+1、勁抵。略嫌人手不足、有待改善。會再推介給朋友及幫襯。
朋友推介、第一次幫襯。叫咗個薯條牛扒,好好食。
及幫襯。
A  餐、牛扒跟薯菜
A  餐、牛扒跟薯菜
2024-03-13 1222 views
近來晚餐喜愛的飯堂貼地價錢 重份量套餐特別係扒餐🐮眼望數枱食客都點左相撲手牛扒餐牛扒份量相當多而且肉質都唔錯 仲可以配飯、薯條或者扁意粉餐廳嘅蕃茄汁扁意粉相當有誠意淨食意粉味道已經好滿意絕對值得一試!!!另外今次試左鐵板雜扒餐雜扒包括炸魚柳、豬仔骨、雞扒、腸仔、雜菜、粟米等份量非常多一個人真係未必可以食得晒🤣餐廳更提供台式飲品質素都相當唔錯一間西餐廳有台式、西式、日式拉麵等選擇所以多次光顧都仲有好多新鮮感
近來晚餐喜愛的飯堂
貼地價錢 重份量套餐
特別係扒餐🐮
眼望數枱食客都點左相撲手牛扒餐
牛扒份量相當多
而且肉質都唔錯
仲可以配飯、薯條或者扁意粉
餐廳嘅蕃茄汁扁意粉相當有誠意
淨食意粉味道已經好滿意
絕對值得一試!!!
另外今次試左鐵板雜扒餐
雜扒包括炸魚柳、豬仔骨、雞扒、腸仔、雜菜、粟米等
份量非常多
一個人真係未必可以食得晒🤣
餐廳更提供台式飲品
質素都相當唔錯
一間西餐廳有台式、西式、日式拉麵等選擇
所以多次光顧都仲有好多新鮮感

相撲手牛扒餐
鐵板雜扒
相撲手牛扒餐
鐵板雜扒
2024-01-06 1036 views
行過見到入邊裝修好靚又好多人排隊、所以決定入去食飯、叫咗個椒鹽雞扒肉燥飯加底同埋估唔到間茶餐廳有好多唔同嘢飲揀、我就揀咗個珍珠奶茶少甜。個雞扒一食落口、好好味又夠大塊,非常滿足。個珍珠奶茶嗰啲珍珠有啲韌,但係都ok食完之後仲加咗個$28 雪糕窩夫,等咗一陣,但係好值得!一嚟到我哇一聲、整得好靚。佢個窩夫新鮮焗出嚟,同埋個雲呢拿雪糕好夾,佢仲有士多啤梨同埋火龍果喺隔籬!我都即刻介紹俾我啲朋友下次一齊嚟食。
我都即刻介紹俾我啲朋友下次一齊嚟食。

2023-12-29
$100 (Lunch)
2024-01-04 711 views
1月2日,下午茶時間去食餐牌上的巨型邪惡西多士,一點都巨型只係普通過普通西多,但在二前日同樣的西多足足有吋半至二吋厚,但時至今日縮水得很離譜,並不配得上巨型邪西多士之名!錢就收足,份量卻減半,做唔唔到巨型邪惡就唔好用呢個名啦,現在有商品說明條例的,貴店好好儉討一下。不過已經唔會再想去了,一直食開的size無啦啦減半,感覺貴店已經無心欺騙新舊食客。而且向店員反應後,女店員態度不好,不處理不解答不聞不問。

2023-10-04 890 views
好平40蚊又有薯條,又有芝士熱狗又有沙律又包餐飲下午茶的享受..我仲點了我最鍾意飲嘅珍珠奶茶!爽口彈牙牙又五會太甜..之後個熱狗有三隻將加埋芝士與眾不同個沙律都好好味都好足料佢個薯條我好少食到呢一款嘅薯條可能係佢自家製作..平視我食開都係扭紋佢個薯條入邊仲有啲黑椒味佢側邊仲有好多黑椒粉,可以調味料我就勁鍾意食黑椒粉啊,跟住我就倒咗好多下午茶嚟講真係好平超平囉,三款嘢食都係$40 同埋個環境好寬敞..員工又有禮貌
好平40蚊又有薯條,
又有芝士熱狗又有沙律又包餐飲
下午茶的享受..
我仲點了我最鍾意飲嘅珍珠奶茶!
爽口彈牙牙又五會太甜..
之後個熱狗有三隻將加埋芝士與眾不同
個沙律都好好味都好足料
佢個薯條我好少食到呢一款嘅薯條
可能係佢自家製作..平視我食開都係扭紋
佢個薯條入邊仲有啲黑椒味
佢側邊仲有好多黑椒粉,可以調味料
我就勁鍾意食黑椒粉啊,跟住我就倒咗好多
下午茶嚟講真係好平超平囉,三款嘢食都係$40
同埋個環境好寬敞..員工又有禮貌