2024-09-05
#pb食在黃大仙 #pbcafe系列 黃大仙平民價咖啡店☕️黃大仙一向俾我嘅感覺都係冇咩好食🥲 今次估唔到會搵到一間平民價cafe 佢係大圍都有分店👍🏻 呢間cafe位於翔盈里 係黃大仙壽司郎附近 等壽司郎等得太耐嘅話可以先買杯咖啡🤪 佢環境唔大 只有4張細枱 主要做外賣🥰.食物以Pastries、鹹批、蛋糕等為主 價錢$13-$49不等 好抵食😋 飲品方面 除左咖啡 佢仲有茶、沙冰、梳打等選擇👍🏻🔹經典千層麵套餐🧀推介❤️ 呢個千層麵套餐包湯只係$49 價錢唔太貴👍🏻 千層麵焗完之後味道好香 中間有微微嘅拉絲效果😍 除左芝士味 仲有好香嘅蕃茄肉醬香😋 唔好睇佢細細件 食完再飲埋個湯都幾飽🤪🔹核桃香蕉咕咕洛夫🍞咕咕洛夫係一種歐洲傳統甜品 口感比平時嘅Pound Cake、Banana Bread鬆軟、濕潤😋 佢有微微嘅香蕉味 核桃嘅堅果香會比較重🤪🔹Shakerato☕️🔹Dirty☕️.整體✨ 估唔到係黃大仙會搵到一間平民價cafe😋 佢位於黃大仙壽司郎附近 環境唔大 主要以外賣為主🥰 食物以輕食為主 質素唔錯 加上價錢抵食 都係一個幾好嘅選擇👍🏻Whisk Factory (黃大仙)黃大仙
黃大仙平民價咖啡店☕️
🔹經典千層麵套餐🧀
🔹核桃香蕉咕咕洛夫🍞
🔹Shakerato☕️
🔹Dirty☕️
Whisk Factory (黃大仙)
黃大仙龍翔道110號豪苑G3樓翔盈里1A號舖