2022-10-17 19 views
WB豬牛薯堡🍔嘩…好豐富有豬有牛仲有薯餅,都唔只加埋隻煎流心蛋、芝士片同蕃茄,重點係WB經典醬超好味,咬落口感好好👍🏻超級抵食。南蠻雞堡🍔雞扒炸完都唔乾身,加左芝士、生菜,佢地嘅日式南蠻醬好好味架呢…鐘意食雞嘅要試喇。另外可以升級做套餐,有好幾款選擇,我就加左甜番薯條,好好味比起薯條口感仲好,另外一款就加左個洋蔥圈,脆脆地唔會好乾好好食😋飲品我都係選擇左罐裝飲品,忌廉同檸檬可樂,有汽嘅野好正。

飲品我都係選擇左罐裝飲品,忌廉同檸檬可樂,有汽嘅野好正。
Type of Meal
Dinner
2022-10-17 15 views
呢間Burger店超近太子站,主要做外賣,不過都有少量堂食位置,所有嘢食即叫即製,用左手打漢堡扒和秘製醬汁🥰,CP值高,Burger 多汁🍔,份量大又好味,仲有姜B打卡位。今次揀左WB經典漢堡和WB豬牛薯堡,加咗$18升級套餐,包左小食和飲品🥤 (枝裝都係另加$3)。兩個Burger都好好食,特別推薦WB豬牛薯堡🐷🐄,一次可以試曬豬肉漢堡扒和牛肉漢堡扒,兩塊都好Juicy,手打真係特別好食🤤,配埋秘製醬汁個煎流心蛋🍳真係一流。另外小食都好抵讚,洋蔥圈好香脆,真係見抵食。🔹️WB經典漢堡 🔹️WB豬牛薯堡🐷🐄🔹️洋蔥圈🧅🔹️雞翼🐥🔹️白提梳打🫒 🔹️蘋果梳打🍎

🔹️WB經典漢堡

🔹️WB豬牛薯堡🐷🐄

🔹️洋蔥圈🧅

🔹️雞翼🐥

🔹️白提梳打🫒
🔹️蘋果梳打🍎

2022-10-11 413 views
朋友推薦咗哩間漢堡好耐,今日行開太子,咁一定要試下。鋪頭唔大,裝修得幾溫馨,有兩張高腳台可以堂食,仲設置有姜濤打卡位,幾啱姜濤啲fans打卡。有十幾款漢堡同熱狗可以選擇,今次揀咗肉醬漢堡同黑松露煙肉牛堡,加18HKD可以升級套餐,包埋一份小食同罐裝飲品。所有嘢食即叫即整,都唔洗等好耐,就有得食。水牛城雞翼,係套餐加配,一份有2隻,雞翼炸得脆啵啵,醬汁夠多夠惹味,酸酸辣辣好食。炸魚寶,一份有3件,面衣好薄身脆口,魚肉冇骨好幼滑,點落茄汁一齊食,好味。肉醬漢堡揀咗牛肉,配料勁豐富,有番茄,生菜,芝士,牛肉同煎蛋,肉醬比咗好多,每一啖都食到肉醬,都幾得意,好似食緊肉醬意粉,OK喎。黑松露煙肉牛堡好大一個,有煙肉,雞蛋,牛肉漢堡扒,芝士,生菜同番茄,同埋勁多黑松露醬。牛肉漢堡扒煎得啱啱好,爆哂juice仲有少少焦香味,雞蛋都煎得幾好,係流心蛋。成個漢堡好重黑松露味,鐘意食黑松露啲FD一定唔可以錯過。漢堡搭配埋汽水一齊食,真係享受。全部嘢食都可以睇到係用心製作,難怪FD勁推薦啦!

水牛城雞翼

炸魚寶

黑松露煙肉牛堡

汽水
2022-10-03
$100 (Dinner)
水牛城雞翼
炸魚寶
黑松露煙肉牛堡
汽水
《Winner Burger - 太子》位於太子嘅呢一間漢堡包店其實成日都行過,不過因為座位比較少,次次一見到多人就諗住下次先再去食,終於比我有一日見到人流唔係好多,可以慢慢坐喺度嘆漢堡包😆我同其他朋友平時出街好少食Burger,因為好驚食到成手都係而且整污糟件衫,不過我呢一位朋友本來都論論盡盡又肯陪我食burger,大家都唔怕污糟😂我哋兩個每人都點咗一個餐,只要購買任何漢堡包加$18就可以升級做套餐,套餐會有多一個小食同埋一罐罐裝飲品,比起散叫其實化算d💁🏻‍♀️黑松露煙肉牛堡 $88 +$18 升級套餐 跟白提子汁及蕃薯薯條朋友叫嘅呢個黑松露煙肉牛堡真係好澎湃😂即叫即整熱辣辣,一打開個包裝啲汁同芝士流晒出嚟😱好彩餐廳有比手套我哋咋,如果唔係實食到成手都係😎黑松露汁同芝士融合咗之後好惹味,牛肉漢堡扒都算幾厚身,佢嘅煙肉唔係平時我哋食嗰種超市煙肉,質地比較厚同埋唔會死咸👍🏻偷食咗一啖的確係唔錯😋蕃薯薯條都係我哋兩個鍾意食嘅嘢,用嚟點去個芝士黑松露汁就唔會浪費咗喺個包度流出嚟既汁啦😆💁🏻‍♀️芝士菠蘿雞堡 $68+$18 升級套餐 跟無糖可樂及青山炸雞🍗^_^相比之下,我呢個芝士菠蘿雞堡比較
《Winner Burger - 太子》

💁🏻‍♀️黑松露煙肉牛堡 $88
+$18 升級套餐 跟白提子汁及蕃薯薯條

💁🏻‍♀️芝士菠蘿雞堡 $68
+$18 升級套餐 跟無糖可樂及青山炸雞🍗^_^

相比之下,我呢個芝士菠蘿雞堡比較輕盈少少,但係佢嘅份量一啲都唔少,入邊塊雞扒有少少似平時喺茶餐廳識嘅炸雞扒感覺,都有成隻手掌咁厚,配埋個菠蘿一齊食的確幫到解膩,可能菠蘿同埋雞扒嘅味道都比較龍,芝士味反而唔係好食得到🥸不過整體都配合嘅,都係同一個問題啦,啲配料巨多搞到食得好狼狽,好彩有手套炸🥹以佢嘅青山炸雞有少少似食緊雞粒咁,不過質地厚實少少,都有五粒㗎,成個套餐其實好大份,個人覺得女仔的話一個餐兩份分應該會好啲😂

老土都講一句,食漢堡包真係會食到好飽,人均唔使$100食到個肚脹晒其實到算幾抵😂兩個套餐比較下我會鍾意朋友嗰個黑松露煙肉牛堡多啲👍🏻邊問係黑松露控的話不妨去試吓啦😉
2022-10-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$96 (Dinner)
  • 黑松露煙肉牛堡
  • 蕃薯薯條
2022-10-08 23 views
🍔🍔🍔其中一間至愛嘅burger店!❤️除咗個burger好食,連啲小食都好好食😋😋呢間係即叫即整嘅手工漢堡,小店特別用心去做,要大大力支持!可以堂食,有少少座位,亦都可以外賣,我揀咗外賣拎番屋企食,雖然外賣,但番到屋企都仲係熱辣辣👍🏻👍🏻今次叫咗豬牛薯堡🍔 $92蕃茄、生菜、流心蛋、薯餅、豬堡、牛堡啲餸多到滿瀉,口感好豐富!👍🏻👍🏻豬堡同牛堡好juicy !啖啖肉!流心蛋漿好正,不過小心食到成手醬😂炸蕃薯條 $15每次都必點!!整到好脆口又唔會乾柴!好好味!!甜甜的,一路食就不知不覺食晒😂😂
🍔🍔🍔其中一間至愛嘅burger店!❤️
除咗個burger好食,連啲小食都好好食😋😋
呢間係即叫即整嘅手工漢堡,小店特別用心去做,要大大力支持!

今次叫咗豬牛薯堡🍔 $92
蕃茄、生菜、流心蛋、薯餅、豬堡、牛堡

炸蕃薯條 $15

食漢堡包來來去去都係連鎖性既快餐店,大家有冇留意其實本地有好多小店都好出色呢🧐?今次發掘左間值得一試既漢堡包比大家🥳!係太子站C2出口一出,就會發現馬路左邊斜對面有間漢堡包專門店Winner Burger🍔,以自家新鮮製造既手打漢堡扒為主。裝潢運用像素畫風格👾,適合買個包食,順便打張靚卡📸。利用開放式廚房,改善店鋪空間感,同時顧客可觀望到製作程序,即嗌即煎即整👩🏼‍🍳,製作需時,但確保絕對新鮮好味🤤👍🏻。WB經典漢堡🍔 💰$62佢係HOT熱門之選NO.1️⃣,當然要試試佢😋。漢堡扒可揀牛或豬,2️⃣選1️⃣。配上蕃茄🍅芝士🧀生菜🥬煎流心蛋🍳自製WB經典醬。今次揀咗自家手打既牛漢堡扒🐮。扒中入面添加洋蔥🧅,從而提升口感,增加一絲甜味,令肉質更加鮮嫩多汁💦。自家製醬汁味道酸甜,具有獨特風味,從而能衬托出漢堡扒肉汁飽滿既味道🤤👅。WB豬牛薯堡🍔 💰$92MEGA巨量級既漢堡🥇 真係要挑戰下!一見到個漢堡真係令人驚嘆,心諗點樣一啖食到😆。同經典漢堡相比,佢真係好重量級。小朋友先要做選擇!呢個唔洗揀!同時包含牛漢堡扒🐮+豬漢堡扒🐷,加上大大塊薯餅🥔一個包擁有三個願望😍同樣地配上蕃茄🍅芝士🧀生菜🥬煎流心蛋🍳自

WB經典漢堡🍔(右)

WB經典漢堡🍔 💰$62

WB豬牛薯堡🍔 💰$92
小朋友先要做選擇!呢個唔洗揀!同時包含牛漢堡扒🐮+豬漢堡扒🐷,加上大大塊薯餅🥔一個包擁有三個願望😍同樣地配上蕃茄🍅芝士🧀生菜🥬煎流心蛋🍳自製WB醬,好幸福!好滿足!食到一半咬開流心蛋,蛋液一瞬間溢出💥,滲透入鬆軟既麵包同配料,為整體再增添多幾分💯。

🌟另外,只要💰+$18升級套餐,就可以自選一款小食🍟+罐裝飲品🥤。

藍芝士薯寶 🧀
平時拉絲芝士就食得多,藍芝士你又試過未🧐?經發酵過程後,令表面有特別既藍色花紋💙,同其他一般芝士唔同。芝士分量並唔吝啬,食落每一啖都充滿住藍芝士濃郁既奶香鹹味😋。裹住芝士既並唔係薯蓉泥,而係薯仔粒,帶有小小口感。中和返芝士既鹹味,酥脆內軟,脣齒留香❤‍🔥。唔會感到好膩,反而兩條都唔夠食,到依架仲回味緊🥺。

洋蔥圈🧅
可以沾上自助式提供細細包既酸黃瓜🥒同茄醬🥫。分量都算多,但比較幼身,外酥內軟😌。趁熱食較為酥脆香甜。相對而言就不過不失👌🏻。

樽裝飲品需額外💰+$3,小食每款正價💰$15,漢堡可+💰要額外配料

店鋪好貼心會為顧客提供手套同紙巾💛,所以大家盡情大啖食漢堡包啦!大大啖一口咬先係最滋味架!😋
有9️⃣款漢堡提供,有肉食漢堡🍖,亦有素食漢堡🥗。有獨特口味,如四川麻辣雞堡、南蠻雞堡。此外,佢哋亦有三款熱狗🌭,有汽水亦有茶選擇。大家經過的話,不妨都去試下😉。
洋蔥圈🧅
WB經典漢堡🍔(右)
  • 香草藍芝士薯寶
1K
2022-10-04 24 views
👧🏻😋👅🍽✨企理姜糖小店😁👍🏻-Winner Burger 🇭🇰 太子太子道西139號地下C號舖 🇭🇰-🍬地點勁方便太子站一出就係, 店內仲有好多姜濤應援🍬有塊大玻璃睇住廚房入面整野, 難得小店既流程都好標準, 難怪質素都好好🍬叫buerger加$18就有小食加罐裝, 抵, 仲有黃罐檸檬可樂🍬亦好欣賞佢menu野食既畫好可愛睇到賞心悅目☺️-🐖🐄🥔🍔B5 WB豬牛薯堡 $92💯個人勁鐘意burger有薯餅, 通常因為脆脆地口感更豐富, 但呢個因為超多汁, 薯餅的確冇咁脆但薯味更突出都好好食💯汁既來源就係牛肉油香又有豬肉juicy, 仲要煎流心蛋加上勁多醬, 但個味道都好平衡-🧀🍍🐓🍔B2 芝士菠蘿雞堡 $68✨明明上面個signature包係mega size 但呢個睇落差唔多高, 因為炸雞扒勁厚身😍✨雞扒入burger一定要係炸, 更能鎖住肉汁, 加埋塊菠蘿酸酸甜甜配搭一流-⛰🐓 Combo S3 青山炸雞+汽水 $18💯十幾蚊有7大舊都唔錯, 炸到金黃色但唔會好厚粉, 肉質juicy唔錯💯辣醬 酸瓜醬 茄汁各俾左兩包, 但個雞本身都好入味唔使好多醬-🌿🧀🥔Combo S9 香草藍芝
👧🏻😋👅🍽✨
企理姜糖小店😁👍🏻

Winner Burger
🇭🇰 太子太子道西139號地下C號舖 🇭🇰

🍬地點勁方便太子站一出就係, 店內仲有好多姜濤應援

🍬亦好欣賞佢menu野食既畫好可愛睇到賞心悅目☺️

⛰🐓
Combo S3 青山炸雞+汽水 $18

🌿🧀🥔
Combo S9 香草藍芝士薯寶+汽水 $18

✨finger food同芝士係最夾☺️ 完全顧名思義佢就係薯餅但入面夾左藍芝士, 簡單直接, 好味😂
TakeAway
喺太子做完嘢百無聊賴唔知做咩好又唔想番屋企住去左書局兜個圈一兜就兜到7點幾😅—————————————————————唯有睇下附近有啲咩食本身想食餃子但又見到間burger好吸引咁啱有人打嚟話無飯食做埋人肉速遞買埋佢份經常食開都係茄汁芥末見到有肉醬漢堡好特別再加多個黑椒芝士漢堡肉醬有濃郁嘅蕃茄香出奇地又同牛肉漢堡幾夾而且令漢堡更加juicy只係小心食到周圍都係🤣黑椒漢堡好香辣濃濃黑椒但無蓋過漢堡嘅肉味依家啲漢堡都幾高質唔會因為外賣焗淋個包👍🏻+$18就可以轉套餐配小食&飲品店主應該係姜糖成間舖好多姜糖打卡位😂—————————————————————↻ 黑椒芝士牛肉漢堡 $68↻ 肉醬漢堡 $72↻ 套餐+$18
喺太子做完嘢

↻ 肉醬漢堡 $72

↻ 套餐+$18
2022-09-24
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner
2022-09-24 17 views
小妹今日經過太子,見到一間以遊戲做主題嘅漢堡包店,門口相當吸引😍 加上呢間專門做手打漢堡🍔🍟又突然想食,就買外賣返屋企食🤤😋入到門口竟然仲有姜濤打卡位🙈雖然我唔係佢粉絲,但都相當特別😙 主食有9款漢堡選擇,可以加$18升級套餐,有主食+飲品,價錢都唔錯😎🍔肉醬漢堡扒呢款漢堡扒可以揀豬/牛,小妹就揀咗豬啦🥸食落口豬肉唔鞋口,且能夠保留到肉汁既鮮味😝番茄🍅生菜🥬亦好新鮮,店內仲提供酸黃瓜醬,味道的確唔錯~🥬🍔蔬菜素雞漢堡漢堡裏有蕃茄,芝士片,生菜,漢堡素扒配WB經典醬😲 漢堡扒即煎,香口厚肉又Juice,埋少少🤏經典醬味道即刻提升😍🍟薯條食落幾香脆可口,加上沾滿味粉,即使唔點茄汁都好夠味😙🥨薯格同樣新鮮即炸,熱辣辣好香口😍小妹鍾意食呢款多點😙小妹覺得呢間餐廳既廚房好大且好乾淨,選擇雖然唔算太多, 但最緊要味道不錯,最重要係落完柯打,店舖職員真係即叫即整😍 等咗陣就可以拎走拿回家吃😎非常方便👍🏻

🍔肉醬漢堡扒

🥬🍔蔬菜素雞漢堡

🍟薯條
食落幾香脆可口,加上沾滿味粉,即使唔點茄汁都好夠味😙

🥨薯格
同樣新鮮即炸,熱辣辣好香口😍小妹鍾意食呢款多點😙

2022-09-23 18 views
一睇裝修知佢係自己友👍🏻一於去懲罰佢😂好正🍔一試上癮同朋友叫左2個漢堡包+套餐,分別係招牌豬牛薯堡,同黑松露煙肉牛堡。跟餐有二份小食,要左洋蔥圈同香草藍芝士薯寶。二款漢堡包🍔都好好味,我鐘意黑松露汁,又香又惹味。 但係豬牛薯堡有即炸薯餅同二塊漢堡扒,又香脆又多肉,都好正呀🤤🤤所以我覺得呢2個款都係必食👍🏻漢堡扒肉質好juicy , 同埋唔會鬆散,再加埋每款包配唔同嘅特色醬👍🏻好好味 另外,炸物都好吸引好正,未試過藍芝士薯寶,試左之後原來係咁好,係薯餅質地,包香草藍芝士餡,芝士好香,薯餅好脆。芝士雖然唔係平時嘅拉絲芝士,但係呢款芝士係另一種咸香軟滑嘅味道,同脆面薯寶好夾👍🏻我一定會再嚟食埋其他味道嘅漢堡包🤤🍔

一睇裝修知佢係自己友👍🏻一於去懲罰佢😂好正🍔一試上癮

我一定會再嚟食埋其他味道嘅漢堡包🤤🍔
  • 香草藍芝士薯寶
  • 黑松露煙肉牛堡
2022-09-21 11 views
食包    WINNER BURGER 地址: 太子太子道西139號地下C號舖=====================門口架卡通佈置好吸眼球又得意,年青人開架手工漢堡包店,見幾個後生仔係廚房密密手整包同落order 收錢$88 黑椒芝士豬堡餐 ,連埋汽水同小食,有黑椒香幾有趣, 而芝士加入BURGER 是妙絕, 口感更RICH 有芝士香在PATTY上。另一個餐點了人氣之作,肉醬漢堡,個塊牛漢堡扒有肉汁,煎到剛剛好中心仍有點粉紅色,夾埋蕃茄生菜芝士,肉醬yummy 小食跟餐分別點了炸蕃薯條同雞翼。炸蕃薯條份量多,長身蕃薯條,香甜且脆身,唔洗再點醬已經好好食,是值得推薦。跟餐係會有SOFT DRINK, 放係冷櫃有幾個堂食位, 店入面都是外賣單為主, 入面架裝修很卡通可愛, 都幾岩影相打下卡。
食包

WINNER BURGER

地址: 太子太子道西139號地下C號舖
=====================

跟餐係會有SOFT DRINK, 放係冷櫃

$100 (Dinner)
2022-09-20 9 views
漢堡包材料新鮮固然重要醬汁亦都係very important ga 開放式廚房基本上成個漢堡包 炮製過程你係睇到晒醬汁嘅運用 食材處理 煎炸時間等等Juicy 惹味 脆口 食到飽一飽最後飲杯凍飲 爽叫一個漢堡可以加$18跟餐一支嘢飲一個小食蔬菜漢堡蕃茄 煎蛋 芝士片 生菜 🥬漢堡素扒 WB經典醬包身熱辣辣 烤到有少少脆邊 呢個漢堡相對健康亦都啱一啲素食者南蠻雞煲 炸雞扒 日式南蠻醬 芝士 生菜幾鍾意呢個醬汁 日式南蠻醬 雞扒大大塊Winner 🍔 太子太子道西139號地下C號舖
漢堡包材料新鮮固然重要

炸雞扒 日式南蠻醬 芝士 生菜
幾鍾意呢個醬汁 日式南蠻醬 雞扒大大塊

Winner 🍔
太子太子道西139號地下C號舖
鍾意食手工漢堡🍔,經過太子Winner Buger 買回家慢慢食餐廳門面光猛,外牆用磚砌成嘅可愛片通圖案,令人注視。佢地即叫即整手工漢堡,食材新鮮,聞到香噴噴呀!經典牛漢堡🍔 $62另外追加煙肉 $8 麵包烘過又厚身,配料豐富,有牛肉漢堡扒🥩、煙肉🥓、流心蛋🍳、芝士🧀、蕃茄🍅、生菜🥬,漢堡扒大塊又有肉汁,加上流心蛋,配搭超美味,咬一口漢堡 ,蛋漿汁心出。包裝盒有溫馨提示 #蛋漿出沒注意⚠️。芝菠蘿雞堡🍔 $68另外追加漢堡牛扒 $18 炸雞🥩大塊而且炸到金黃色夠酥脆,肉質嫩滑。漢堡牛扒好juicy,配料有清新口感嘅菠蘿🍍、芝士🧀、生菜🥬,加入醬汁。這個漢堡好美味呀!另加$18就可升級做套餐 有小食及飲品洋蔥圈 🧅同甜番薯條🍟洋蔥圈嘅口感爽脆同清甜甜番薯條嘅味道香甜飲品🍹紅茶花伝蜜桃🍑(加$3)紅茶花伝檸檬🍋(加$3)2款飲品味道少甜,帶果香味道食包 (太子)太子太子道西139號地下C號舖

餐廳門面光猛,外牆用磚砌成嘅可愛片通圖案,令人注視。
佢地即叫即整手工漢堡,食材新鮮,聞到香噴噴呀!

經典牛漢堡🍔 $62

洋蔥圈 🧅同甜番薯條🍟

洋蔥圈嘅口感爽脆同清甜

甜番薯條嘅味道香甜

飲品🍹

紅茶花伝蜜桃🍑(加$3)
紅茶花伝檸檬🍋(加$3)
2款飲品味道少甜,帶果香味道

食包 (太子)
太子太子道西139號地下C號舖
  • 甜蕃薯條
  • 芝士菠蘿雞堡
2022-09-16 15 views
行街餓餓地 咁啱見到有間漢堡包店入面有兩個位 即刻入去買嚟坐低食😆 醫下肚先😆WB經典漢堡包 入面有蕃茄,煎流心蛋,生菜,漢堡扒,芝士片 我另外加$8加配煙肉😜 成個包口感好豐富! 漢堡包包皮係甜甜地, 同埋剛做起 好香好鬆軟而且加埋佢個秘製WB經典醬, 唔會太濃味但又唔會太搶味影響咗其他配料嘅味道👍👍素菜漢堡 對於一個素食者嚟講係唔錯嘅體驗! 因為塊素肉口感真係似食緊漢堡扒🤩 而味道方面唔會太單調,有漢堡包應有嘅味道!買漢堡包加$18蚊可以有一款小食及罐裝飲品 青山炸雞 係自家製醃料醃製過 所以唔需要點醬已經入曬味🤤 香脆 肉質又嫩滑,誠意推介 !😍😍水牛城雞翼 我覺得有啲辣過頭🥵 我本身都食辣但覺得呢個辣度平常人未必食到🙈店鋪調味料有茄醬,辣椒醬,酸青瓜醬可以自己攞! 呢間小店總體都唔錯 會繼續支持🧡

WB經典漢堡包

素菜漢堡
買漢堡包加$18蚊可以有一款小食及罐裝飲品

店鋪調味料有茄醬,辣椒醬,酸青瓜醬可以自己攞!

呢間小店總體都唔錯 會繼續支持🧡
2022-09-16 11 views
好味既Burger🍔真係唔易搵,上星期行經太子既Winner Burger,主打外賣漢堡✨,漢堡質素高,而且價錢低食🥂,$100內已經有套餐,套餐包括Burger、小食,仲有飲品🥤。WB經典漢堡+菠蘿$67最基本既經典漢堡,漢堡扒可選豬🐷或牛🐮,配料有蕃茄🍅、煎流心蛋🍳、芝士片、生菜🥬,口感豐富✨,加埋經典醬汁,非常好味。WB豬牛漢堡$92巨型既豬牛漢堡🍔,一次過有齊多款配料,仲有豬及牛漢堡扒,除咗基本配料,仲有薯餅🧇,而漢堡包鬆軟好味😋,整體性價比十分高。甜薯條🍟甜薯條香甜好味😋唔油膩,跟餐只加$18就連小食及飲品🧋,非常抵食。洋蔥🧅圈而另一款小食洋蔥圈,炸醬厚薄適中,外脆內爽脆,同樣好味。🥨

WB經典漢堡+菠蘿$67

WB豬牛漢堡$92

甜薯條🍟

洋蔥🧅圈
而另一款小食洋蔥圈,炸醬厚薄適中,外脆內爽脆,同樣好味。🥨