2022-09-16 15 views
行街餓餓地 咁啱見到有間漢堡包店入面有兩個位 即刻入去買嚟坐低食😆 醫下肚先😆WB經典漢堡包 入面有蕃茄,煎流心蛋,生菜,漢堡扒,芝士片 我另外加$8加配煙肉😜 成個包口感好豐富! 漢堡包包皮係甜甜地, 同埋剛做起 好香好鬆軟而且加埋佢個秘製WB經典醬, 唔會太濃味但又唔會太搶味影響咗其他配料嘅味道👍👍素菜漢堡 對於一個素食者嚟講係唔錯嘅體驗! 因為塊素肉口感真係似食緊漢堡扒🤩 而味道方面唔會太單調,有漢堡包應有嘅味道!買漢堡包加$18蚊可以有一款小食及罐裝飲品 青山炸雞 係自家製醃料醃製過 所以唔需要點醬已經入曬味🤤 香脆 肉質又嫩滑,誠意推介 !😍😍水牛城雞翼 我覺得有啲辣過頭🥵 我本身都食辣但覺得呢個辣度平常人未必食到🙈店鋪調味料有茄醬,辣椒醬,酸青瓜醬可以自己攞! 呢間小店總體都唔錯 會繼續支持🧡

WB經典漢堡包

素菜漢堡
買漢堡包加$18蚊可以有一款小食及罐裝飲品

店鋪調味料有茄醬,辣椒醬,酸青瓜醬可以自己攞!

呢間小店總體都唔錯 會繼續支持🧡