2022-07-22 32 views
第一次食芝士火鍋🫕真係超級邪惡!!一煲熱辣辣嘅芝士 勁濃郁鹹香味🧀配料嘅西蘭花、長通粉、薯仔同麵包粒 全部都係冇味嘅 浸埋落去就啱啱好😍佢仲有黑松露芝士味 下次一定要試埋呀💓
WOFT (旺角).除左happy friday要飲杯,我覺得逢星期一先要飲下酒,舒緩下壓力!. ▪️ 藍青口配香蒜白酒汁 ▪️.藍青口配大量洋葱同小小酒味,伴酒一流.▪️辣汁蕃茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉 ▪️.唔會太辣仲有少少甜,好多粒蝦,意粉烹調時間剛好,唔會過腍.▪️ 經典烤焗香辣雞中翼 ▪️.$50幾有4隻雞翼,唔太辣,夠惹味.▪️BBQ濃醬海鮮Pizza 8" ▪️.呢到pizza都好好食,係薄皮脆邊,有魷魚加蝦,個醬真係好濃郁.▪️Nancy Shake ▪️.其實呢杯飲品我覺得即係凍朱古力沙冰,勁好飲(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 不過飲到尾會有啲甜.📌 WOFT (旺角)旺角染布房街7-8D地下.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
WOFT (旺角)

▪️ 藍青口配香蒜白酒汁 ▪️
藍青口配大量洋葱同小小酒味,伴酒一流

▪️辣汁蕃茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉 ▪️
唔會太辣仲有少少甜,好多粒蝦,意粉烹調時間剛好,唔會過腍

▪️ 經典烤焗香辣雞中翼 ▪️
$50幾有4隻雞翼,唔太辣,夠惹味

▪️BBQ濃醬海鮮Pizza 8" ▪️

▪️Nancy Shake ▪️
📌 WOFT (旺角)
旺角染布房街7-8D地下
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

2022-07-19 37 views
呢間餐廳好值得二訪☺️如果夜晩想喺旺角飲嘢Chill 吓不妨考慮呢間😝🧀原味芝士火鍋 除咗日常西餐嘅漢堡包、意粉同薄餅之外,呢度居然有芝士火鍋可以食🤩雖然呢個天氣食好似有啲錯,但想食就食🤣火鍋跟配經典芝士火鍋配料,例如麵包粒、西蘭花、薯仔同埋長通粉,兩個人share食啱啱好🤪🍔一口迷你四色漢堡包 因為擔心食完芝士火鍋已經太滯,所以冇嗌正餐,反而帶咗小食🤪雖然真係好迷你,不過牛肉漢堡味道好濃👍我自己會再加少少芥茉醬一齊食🤤🍹花雕那媽王配搭非常有趣,而且係咁熱嘅天氣下,飲一啖即刻覺得好Fresh好清爽✨入面主要係有話梅同埋青檸及花雕,酸酸地酒味唔算重🍋

🧀原味芝士火鍋

🍔一口迷你四色漢堡包

🍹花雕那媽王

2022-07-16 37 views
呢間餐廳提供超過60款手工啤酒,仲有前米芝蓮餐廳大廚設計各款Fusion 美食🍻💗黑松露菌醬芝士意式夾餅 ($97/ 6吋)夾餅即叫即焗,口感香脆薄身,內裡包住濃厚流心芝士,散發香濃黑松露香味,趁熱食仲會邪惡拉絲🧀💗黃金蛋黃薯條 ($72)幼薯條炸得金黃香脆,每條裏上鹹蛋黃碎,味道甘香濃郁🍟💗經典烤焗香辣雞中翼 ($57)雞翼烤得皮脆肉嫩,超級Juicy,味道香辣帶甜,非常香惹入味🐥💗龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯 ($179)意大利飯口感偏硬,冇咗應有嘅煙韌飽滿,而且吸收唔到忌廉汁嘅奶香,勝在有牛肝菌粒增加香味😕最吸晴當然係面頭嘅龍蝦尾。龍蝦肉尚算爽口鮮味,加上芝士焗至半溶🦞

💗黑松露菌醬芝士意式夾餅 ($97/ 6吋)
黑松露菌醬芝士意式夾餅

💗黃金蛋黃薯條 ($72)
幼薯條炸得金黃香脆,每條裏上鹹蛋黃碎,味道甘香濃郁🍟
黃金蛋黃薯條

💗經典烤焗香辣雞中翼 ($57)
經典烤焗香辣雞中翼

💗龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯 ($179)
龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯
2022-07-13
黑松露菌醬芝士意式夾餅
黃金蛋黃薯條
經典烤焗香辣雞中翼
2022-07-15 22 views
狗仔粉就食得多 但係好似意粉咁嚟煮就真係幾fusion✨必試白汁蘑菇海鮮狗仔粉 真係好特別😍煙韌彈牙嘅狗仔粉 再配埋白汁又幾夾喎🤩除咗蘑菇同海鮮之外 仲有啲辣菜脯 幾惹味!!
楚撚記、安安燒,火鍋撚相信大家都耳熟能詳😜而系出同門嘅 WOFT 酒吧餐廳都不遑多讓,以手工啤、澳門米芝蓮餐廳大廚設計菜式等等,俾食客盡情釋放食慾盡情享受飲食😎🥢大烤菇芝士牛肉漢堡 $119烤菇牛肉漢堡斤量充足😙一口就肯定咬唔曬,餐廳預先將漢堡麵包分置,用竹籤固定漢堡餘下部份😝😝大烤茹經過燒烤仍然保有鮮嫩多汁風味😌😌漢堡扒選用咗手打牛肉,可以感受到微微根腱口感😻😻漢堡口感味道豐富有層次。配菜除咗薯圈亦可以轉配薯條😙😙🥢黑松露菌醬芝士意式夾餅 $97 / 6‘’上碟賣相好似其貌不揚黑黑實實咁,原來內有乾坤🤩🤩切開夾餅後黑松露芝士醬傾瀉而出,香氣四溢♥️♥️醬汁澎湃到將原來比較乾嘅夾餅外層都滋潤到,真係有對比,有驚喜😆黑松露芝士夾餅好飽肚,兩三人分享一份都唔成問題😝😝🥢白汁磨菇海鮮狗仔粉 $119狗仔粉係香港特式地道小食,而餐廳大廚以西式意粉形式重新演繹出嚟☺️創新而玩味十足。奶滑白汁crossover 軟腍狗仔粉🥺食到fusion菜風味,加入蜆肉魷魚等海鮮提升鮮味👍🏻再附上由醃製白蘿蔔乾製成辣椒菜脯,濃郁港味油然而生🤩🤩🍹Billion Bacteria $76鐘意酒吧又not a big f

🥢大烤菇芝士牛肉漢堡 $119

🥢黑松露菌醬芝士意式夾餅 $97 / 6‘’

🥢白汁磨菇海鮮狗仔粉 $119

🍹Billion Bacteria $76
鐘意酒吧又not a big fan of alcohol? They got your back! 😍😍可以試下呢杯由藍莓、熱情果汁,同益力多調制嘅mocktail喎,味道香甜酸爽,夏天歎返杯都幾消署解渴😚一百億,你今日飲咗未啊?
2022-07-11 48 views
其實之前都去過WOFT好幾次,不過多數都係夜晚飲野,今次就同朋友晏紂黎食下!藍青口配香蒜白酒汁($119)一上枱就聞到濃濃既蒜味同埋白酒味,而且藍青囗鮮甜又大隻,唔錯~芝士軟殼蟹窩夫漢堡($109)非常特別既配搭!軟殼蟹又脆又大隻,配合埋一層厚厚既芝士,好好味!厚切薯條亦好重薯味,炸得好脆,大滿足!辣汁蒜片蝦炒意粉($124)意粉軟硬度適中,而且份量好足好多蝦。辣蕃茄汁同蒜片好夾,令人食完一啖接一啖。Nancy Shake($76)賣相好吸引既飲品,朱古力沙冰配忌廉係絕對唔會中伏。而且唔會太甜,味道剛好。

藍青口配香蒜白酒汁($119)
藍青口配香蒜白酒汁

芝士軟殼蟹窩夫漢堡($109)
芝士軟殼蟹窩夫漢堡

辣汁蒜片蝦炒意粉($124)
辣汁蒜片蝦炒意粉

Nancy Shake($76)
Nancy Shake

2022-07-10
$240 (Tea)
藍青口配香蒜白酒汁
芝士軟殼蟹窩夫漢堡
辣汁蒜片蝦炒意粉
Nancy Shake
2022-07-11 21 views
收工就緊係要Chill下,今次👦🏻👧🏻就去咗旺角東附近,去試下間食Fusion菜嘅酒吧- WOFT🦊。🌟BBQ濃醬海鮮拼忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza 10’’Pizza都有得雙拼,岩曬咩都想試下嘅👦🏻👧🏻!Pizza批底屬於薄批,外脆內有嚼勁,墨汁批底雖然食唔出味,但係打卡一流攞曬分✅。忌廉菠菜煙三文魚嘅忌廉菠菜Creamy得嚟又唔會太濕,而煙三文魚都算肥美,份量不少,仲有啲酸瓜可以解膩。BBQ濃醬海鮮🦞估唔到醬汁帶有微辣🌶,唔會得甜/Smoky味咁平實。海鮮就有蝦仁🍤同魷魚🦑。🌟芝士軟殻蟹窩夫漢堡用炸吉列軟殻蟹🦀真係比較少見,蟹肉比例較高,冇咩蟹膏。芝士醬份量唔多,食完都唔覺得Heavy。至於Waffle🧇就偏甜同軟身,如果可以烤得香脆一點就好啦😛。🌟黃金蛋黃炸魚皮👦🏻講到明一定要食!唔係出面買一包包行貨,係新鮮熱烘烘。咸蛋黃味道足就緊,仲要香脆鬆化,好似食緊薯片🥠,連唔食魚皮嘅👧🏻都覺得好味😋。🌟Worship Corners呢杯係有Tequila, Vodka, 菠蘿汁🍍, 檸檬汁🍋同八角嘅Cocktail~ 個杯係用上中式傳統杯幾得意,酒感唔重,味道清新。菠蘿汁食到粒

🌟芝士軟殻蟹窩夫漢堡

🌟黃金蛋黃炸魚皮

🌟Worship Corners
呢杯係有Tequila, Vodka, 菠蘿汁🍍, 檸檬汁🍋同八角嘅Cocktail~ 個杯係用上中式傳統杯幾得意,酒感唔重,味道清新。菠蘿汁食到粒粒菠蘿,加埋估唔到八角會同水果咁夾,以$85一杯嚟計係超值呀!
2022-07-08 419 views
🌸旺角美食🌸WOFT🍽想到一間王格打卡而又不失食物質素品嚐西餐?今天特意到一間位於旺角的一間人氣西餐廳-「WOFT」品嚐是日晚餐,Chill住享受是日晚餐❗餐廳裝修非常精美,環境寬敞,裝修呈歐美工業風,有精緻的吊燈佈置,非常適合喜愛打卡的朋友仔📸座位寬敞舒適❗食物全是即叫即製,相當新鮮惹味!店員殷勤有禮,會細心為客人下單及介紹餐點❗我們一行2人惠顧了以菜式:1️⃣🌟大烤菇芝士牛肉漢堡 $119這是一份份量十足的大烤菇芝士牛肉漢堡 ,漢堡配有厚而鮮嫩多汁的牛肉漢堡扒、香濃的芝士、滋味多汁烤大蘑菇及清新開囡蔬菜蕃茄,口感豐盛有層次,還配有黃金香脆厚切薯條,十分滋味❗️2️⃣🌟BBQ濃醬海鮮Pizza 8" $97這款BBQ濃醬海鮮薄餅即叫即焗,薄餅呎吋適合2人食用,而且有多款鮮味海鮮如鮮甜大蝦及彈牙魷魚作配料,薄餅採用香脆薄批作餅底,配合香濃惹味BBQ醬及濃郁芝士,配搭豐盛,十分惹味❗️3️⃣🌟燒一口懷舊港式魷魚仔 $53這是一款罕有的童年回憶小食,燒魷魚仔帶淡淡焦香,質感煙韌,鹹度適中。4️⃣🌟心太軟熔岩朱古力蛋糕 $64心太軟以濃郁朱古力製成,蛋糕外層香脆,輕輕一切開就會湧出如熔岩般的熱炳炳濃郁的朱古力醬
🌸旺角美食🌸WOFT🍽

BBQ濃醬海鮮Pizza  8‘’

3️⃣🌟燒一口懷舊港式魷魚仔 $53
燒一口懷舊港式魷魚仔

4️⃣🌟心太軟熔岩朱古力蛋糕 $64
心太軟以濃郁朱古力製成,蛋糕外層香脆,輕輕一切開就會湧出如熔岩般的熱炳炳濃郁的朱古力醬,還有精美鮮甜的士多啤梨拌碟,甜而不漏,十分滋味。
心太軟熔岩朱古力蛋糕

5️⃣🌟Billion Bacteria $76
這是一款以益力多及藍莓製成的無酒精特飲,充滿新鮮藍莓及益力多滋味,還有香燒棉花糖串作點綴,配搭豐富,味道清甜解膩。
Billion Bacteria

🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗

總括而言,此餐廳的食物質素高,裝修精緻!食物是即叫即製,提供多款滋味西式菜色及飲品❗餐廳鄰近旺角站,交通方便,絕對是旺角一帶的必食滋味的西餐之選❗

🔖總體評分:
美味指數:⭕⭕⭕⭕
賣相指數:⭕⭕⭕⭕️
抵食指數:⭕⭕⭕⭕
5⭕️為滿分

📍WOFT (旺角):旺角染布房街7-8D地下
2022-07-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$225 (Dinner)
大烤菇芝士牛肉漢堡
BBQ濃醬海鮮Pizza  8‘’
燒一口懷舊港式魷魚仔
心太軟熔岩朱古力蛋糕
Billion Bacteria
  • BBQ濃醬海鮮Pizza
🥰平時行過旺角東都會見到呢間洒吧餐廳 環境都幾chill今次同朋友就走咗入去試吓🤣-頭盤叫左煙三文魚香茅香芒沙律分量比想像中大得多 芒果清甜 煙三文魚都幾大塊經典焗香辣雞中翼 雞翼大大隻外脆內軟 送酒一流忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁pizza餅底好薄好酥脆 令人驚喜嘅係真係好重墨魚汁味👏🏻配料非常多 熱辣辣拉絲既芝士配埋煙三文魚清新得來唔會太膩👍🏻到咗最期待嘅鵝肝和牛漢堡 好耐冇食burger啦😭份量又係超級大 一嚟到嘩咗一聲 大到無從入手嘅感覺🤣忍唔住食咗個鵝肝先 煎得好香啲油脂出晒嚟和牛漢堡扒食落充滿肉汁 仲有多到流晒出嚟嘅熱熔芝士食埋即炸嘅薯圈 成件事又邪惡又滿足好味評分😋:5/5🌟🌟抵食指數🤑:4/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:5 /5🌟🌟價錢💰:~$250 @1地址:WOFT 旺角染布房街7-8D地下#littlefoodtour旺角#littlefoodtour西式
🥰

#littlefoodtour西式
Dining Offer
Tasting Event
2022-07-07 52 views
平時想happy hour但唔想去酒吧咁多人咁嘈,想同朋友靜靜地搵個地方聚下,最好就係去bar & restaurant,可以食下嘢又唔會話太嘈。餐廳座落於染布房街,唔會太人來人往,行工業風,環境幾Chill又開揚,有室內及室外座位可以揀!餐廳嘅menu由澳門葡京米芝蓮餐廳大廚設計,組合好有創意,同場仲加映多款港式cocktail同世界各地嘅手工啤!------------------------------🐙◖白汁蘑菇海鮮狗仔粉◗ $119第一次見pasta有狗仔粉食!蘑菇白汁好creamy,有蜆肉同魷魚圈喺入面,狗仔粉索曬啲海鮮白汁,面頭加埋佢地特製嘅辣菜脯,味道好有衝擊,又幾好食!🍕◖黑松露菌醬芝士意式夾餅 8“◗ $97必試嘅黑忟忟嘅意式夾餅,裏面夾住勁多黑松露芝士!一切開就聞到好香黑松露味,熱辣辣拉絲效果一流!啖啖都係芝士同黑松露醬,配埋個有咬口嘅煙韌餅底,好滿足!🦀◖芝士軟殼蟹窩夫漢堡 配薯圈◗ $109用窩夫取代咗個漢堡,可以揀配厚切薯條或者薯圈。芝士淋咗喺軟殼蟹上面,軟殼蟹好大隻,底層係番茄菜同窩夫,整到成個漢堡咁夾住。軟殼蟹好香口好脆但炸粉偏厚,窩夫略嫌有啲甜同埋食落
🐙◖白汁蘑菇海鮮狗仔粉◗ $119

🍕◖黑松露菌醬芝士意式夾餅 8“◗ $97

🦀◖芝士軟殼蟹窩夫漢堡 配薯圈◗ $109
用窩夫取代咗個漢堡,可以揀配厚切薯條或者薯圈。芝士淋咗喺軟殼蟹上面,軟殼蟹好大隻,底層係番茄菜同窩夫,整到成個漢堡咁夾住。軟殼蟹好香口好脆但炸粉偏厚,窩夫略嫌有啲甜同埋食落唔脆口。

🍹◖R Lychee◗ $85
似特飲多過似cocktail,仲有兩粒新鮮水果做topping!用咗cassis liqueur+lychee+grape,所以偏甜,果味會濃啲,飲唔出係酒!

🍍◖Ball and Law◗ $85
因為係用vodka做底加啲pineapple juice,酒精味會出啲,微甜帶少少苦,係個人幾鍾意嘅cocktail!

Encore指數:8.5/10
餐廳食物種類都幾多,輕食主食都有,而且食物質素一啲都唔馬虎,想試曬佢嘅特色pizza!佢cocktail menu嘅飲品都好吸引,偏果味,唔鍾意飲酒嘅都有幾款mocktail揀,啱曬一大班人黎happy hour,一定有自己啱食啱飲嘅嘢!
  • 白汁磨菇蜆肉狗仔粉
  • Ball and Law
  • 黑松露菌醬意式夾餅
2022-07-05 310 views
係正旺角麥花臣隔離既一間酒吧餐廳,放工出黎飲嘢食嘢就相當方便!雖然唔係食左好多野,但兩樣野都幾好食,cocktail 都好有特色!🔸白汁磨菇海鮮狗仔粉🐶點會諗到用狗仔粉當意粉咁煮呀🤣🤣幾好食喎又!狗仔粉好有咬口,仲有港式狗仔粉個啲辣菜圃,辣辣地好過癮😋配料仲有啲蘑菇、蜆、魷魚圈,推薦大家試下😚🔸鴛鴦Pizza🍕💯Pizza都好好食呀😋😋我地揀左忌廉菠菜煙三文魚x BBQ濃醬海鮮Pizza😚Pizza底係黑色架😆原來係水牛芝士墨汁底,芝士既份量都幾多!忌廉菠菜煙三文魚個邊比較creamy d,pizza好足料,好大塊煙三文魚😙海鮮個邊既BBQ醬又真係濃味,甜甜地咁,幾好食😋我鍾意pizza底夠脆,同埋薄底無咁濟~佢仲有啲港式口味,例如菜甫午餐肉太陽蛋pizza同夏威夷菠蘿豆豉鯪魚味pizza😆好特別!!🔸Flower in Ocean 💐🔸Pen Pineapple Mango Pen🍍🍹黎得酒吧一人叫返杯酒先,揀左兩杯signature cocktail 🍸🍹 Flower in Ocean 個杯好靚,成個玻璃球咁入面仲有啲花花咁,有接骨木花同青檸味,甜甜地,都幾好飲。另一杯就芒果果重

🔸白汁磨菇海鮮狗仔粉🐶

🔸鴛鴦Pizza🍕💯

🔸Flower in Ocean 💐
🔸Pen Pineapple Mango Pen🍍🍹
黎得酒吧一人叫返杯酒先,揀左兩杯signature cocktail 🍸🍹 Flower in Ocean 個杯好靚,成個玻璃球咁入面仲有啲花花咁,有接骨木花同青檸味,甜甜地,都幾好飲。另一杯就芒果果重啲,有啲沙冰咁,好fresh🤣

📍#WOFT (#旺角美食)
旺角染布房街7-8D地下

• 白汁磨菇蜆肉狗仔粉
  • Flower in Ocean
  • 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza
  • BBQ濃醬海鮮Pizza
餐廳係西餐廳加酒吧嘅組合🤭而夜晚去食飯都好有氣氛但我同朋友都唔飲酒🤣所以淨係去食嘢🙌🏻而餐廳都有好多香港手工啤酒🍻🔸芝士軟殼蟹窩夫漢堡🦀$109第一次見到窩夫夾埋鹹嘅食物,真係?幾特別🙌🏻軟殼蟹好大隻同埋脆而且仲有蟹膏🥰窩夫係淋身個款🧇同相對較甜,而窩夫漢堡仲有沙律菜,番茄🍅芝士🧀加埋一齊竟然好夾😎可以揀薯條或者薯圈🍟薯圈好脆同份量都好多🫶🏻🔸經典瑞士香烤芝士配新薯🥔$128本身以為係焗薯,原來係底係芝士🧀上面係焗薯🥔芝士好多,建議芝士要加埋薯仔食🙌🏻朋友覺得偏鹹但個人覺得好好食🤤芝士控真係必叫❤️🔸一口迷你四色漢堡飽🍔$68漢堡包每個都唔同色💚但一樣味道嘅而漢堡扒係手工整都頗厚而肉質都唔錯😙漢堡包有茄汁🍅夾埋一齊食好食😆🔸Nancy Shake🥤$76本身以為有酒精點知係冇酒精嘅🤣點落就係一杯朱古力沙冰🍫唔會好甜,朱古力味好夠💫

🔸芝士軟殼蟹窩夫漢堡🦀$109

🔸經典瑞士香烤芝士配新薯🥔$128

🔸一口迷你四色漢堡飽🍔$68

🔸Nancy Shake🥤$76

• 芝士軟殼蟹窩夫漢堡
2022-06-30 33 views
餐廳位於旺角,距離地鐵站路程五分鐘左右,十分方便快捷,這間餐廳主打的就是多國菜,而我這天選擇這裏的原因就是因為這裏除了有東西吃外,更有酒精飲品供應。食物方面,我最喜愛的就是串燒,挑選了牛脷心,這個部位本來就是比較罕有,經過烹調和燃燒的牛脷,內裏脂肪比例分佈均稱,最喜愛就是肉味濃郁,咬開肉汁慢慢滲透出來,加上店舖即叫即燒,新鮮又美味。另外,我還點選了的就是啤酒,最喜愛就是生啤。這裏絕對是一個和朋友把酒談歡,吃點小吃的好去處。
另外,我還點選了的就是啤酒,最喜愛就是生啤。
這裏絕對是一個和朋友把酒談歡,吃點小吃的好去處。
五重天焗飯 $208本身係有鵝肝 海膽 黑松露醬 鮑汁 三重芝士但咁岩呢排海膽無貨 所以就比多舊鵝肝我地鵝肝煎到勁香 仲帶有啲鵝油 飯都炒得好乾身記得要將黑松露醬同鮑汁一齊撈勻真係食完都飽左一半🤣🤣🤣夏威夷菠蘿豆豉鯪魚Pizza 8” $75呢個咁得意既配搭梗係要食下抱住呢個試伏既心態一啖咬落去點知又覺得唔差喎 竟然有驚喜係千島醬底 上面就有菠蘿同豆豉鯪魚仲有芝士再加少少火箭菜 Pizza係薄批 批邊都好脆 呢個價錢 真心可以一試 同埋都好大塊脆香避風塘薯條 $65充滿炸蒜既粗薯條 比較重味不過我自己都係鍾意有得點醬既多啲脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批(小) $56呢個飽到上心口都要嗌😆因為實在太吸引 好彩有分大份同細份入面有香蕉蓉同朱古力榛子醬同餅碎面頭既棉花糖焗到半溶狀態🤭一次過搽到塊餅度一齊食 真係好滿足五顏六色彩虹撚 $76有得揀有酒精都無酒精 主要係用唔同水果打成既沙冰 影相勁靚 飲落好冰涼 依家呢個天氣真係好岩飲 消暑Wet Dog Lemon Peach $68呢杯就係有熱情果味加埋桃味嘅酒甜甜地 好岩女仔飲 唔會好濃烈😌
五重天焗飯 $208
本身係有鵝肝 海膽 黑松露醬 鮑汁 三重芝士