2024-04-23
今次同娘親食飯,兩個女人就不嬲都食得唔多既,所以呢次就叫左3個前菜同1個主食啦。不得不提既係呢間舖頭環境勁chill,野食除咗好食之外,都坐得好舒服。Summer Rolls |豬腩蝦肉米紙卷$48 呢個Summer Rolls絕對係必點之一😝😝 是豬腩肉同鮮蝦肉為主配料,再搭配青瓜絲、胡蘿蔔和香草等蔬菜,勁清爽既口感,性價比勁高既菜式 👍🏻👍🏻大推大推Grilled Eggplant |肉鬆烤茄子$68好少係餐廳食到呢道菜,烤左既茄子唔會太油膩,配合埋綿軟肉鬆的口感,食感豐富又好味🤤美味Carsamelized Wings |魚露炸雞翼$78 外皮香脆肉質多汁,加了魚露個味道更鮮,自己就幾鍾意,不過娘親就覺得略咸咗少少,作為開胃菜確係唔錯😌BUN BO HUE | 順化扎肉牛尾湯米線 $98 濃濃既牛尾肉骨湯絕對係呢碗米線嘅靈魂。超香既湯底口感濃郁,牛尾肉骨加扎肉配米線絕對係呢間舖頭嘅招牌米線,唔試佢你就走寶啦😎😎🏠環境:8/10🌟味道:9/10💰性價比:8/10🙇🏻服務:8/10Xi Xup📍大圍積存街70-72號景星樓地舖#hkfood#hkfoodie#852food#food
Summer Rolls |豬腩蝦肉米紙卷$48
💰性價比:8/10
🙇🏻服務:8/10
Xi Xup
📍大圍積存街70-72號景星樓地舖
#hkfood#hkfoodie#852food#foodahoilc007#大圍#yummy#相機食先#XiXup#大圍美食 #越南餐廳#越南菜#bunbohue#CarsamelizedWings#GrilledEggplant#SummerRolls