(Non-member)
2006-04-10 25 views
人生路不熟, 去到大埔見東江雞非常多人, 便入來這間試試. 名為燒臘店, 星期日七點幾, 叉燒, 無, 燒肉, 無, 切雞無, 有咩呀, 有燒鵝! 本來我都好鍾意食燒鵝, 但我大肚唔吃得呢, 是但叫條魚同油雞飯啦.. 飯, 等o左四個未, 漏單, 飯極硬, 魚ok 啦, 好難蒸烏頭都難食, 食物, 無咩好唔好, 但最離譜係, 我見住燒臘部果三個師傅輪住全程在那掛滿燒鵝同"懶"係玻璃密封的房內煲煙, 嘩.. 以後都唔會再黎.
2005-03-23 15 views
燒肉鵝飯有水準,$28 一碟加送例湯,我覺得幾抵食。燒肉皮脆肉入味,不錯!燒鵝就中上,個例湯都好好飲。
2004-06-17 17 views
無新鮮鵝入口,以前好食D。依家都OK啦,依然勁多味精。千祈唔好食食吓停手,試過三次、係三次呀,碟飯食到一半、湯都未飲,睇睇吓書,手揸住筷子、匙更,D阿姐會唔聲唔聲連湯帶飯收O左你,三次都要嗌住至擺番低,無記錯仲要係三個唔同O既阿姐......但點都好,同區O既燒味飯佢都真係唔錯,又有缸幾靚O既珊瑚魚睇,雖然食完勁飲水......