2023-05-29 342 views
Zeppelin 新出咗幾款漢堡包,今次揀咗Double 漢堡,同埋牛肉漢堡全部即叫即制,返到屋企都仲熱辣辣🥰1人套餐$60左右,包捨麵包🍔🌭薯條🍟飲品🍔經典牛肉漢堡 $58牛肉質感十分鬆軟,而且仲好厚身,漢堡內有蕃茄,芝士,生菜,漢堡包份好夠好飽肚🍔 齊柏林Double漢堡 $72牛肉漢堡扒本身已經好好食,仲要食兩塊Double滿足內有生洋蔥,辣肉腸,份量十足🌭混醬的包內總有熱血的腸 $34比個名吸,內有大量洋蔥而且辣汁非常辣,食得過癮,粗匈牙利腸真係好條,勁飽🍟薯條熱辣辣,用咗粗薯條,所以好有薯仔味,點埋醬汁食味道即時升級回憶--港或奶茶 +$12茶底香濃,好有茶餐廳味道英女皇--伯爵奶茶 +$14伯爵奶茶奶香濃郁,絲滑爽口原來齊柏林仲有自家製麵包,款式眾多,忍唔住買個大麵包做早餐先

全部即叫即制,返到屋企都仲熱辣辣🥰

1人套餐$60左右,包捨麵包🍔🌭薯條🍟飲品

🍔經典牛肉漢堡 $58

🍔 齊柏林Double漢堡 $72
牛肉漢堡扒本身已經好好食,仲要食兩塊Double滿足
內有生洋蔥,辣肉腸,份量十足

🌭混醬的包內總有熱血的腸 $34

回憶--港或奶茶 +$12
茶底香濃,好有茶餐廳味道

英女皇--伯爵奶茶 +$14
伯爵奶茶奶香濃郁,絲滑爽口

2023-05-07 135 views
今日嚟到屯門經過呢間出名手工麵包嘅熱狗店,咁啱到咗三點三下午茶時間,就入去買兩個份熱狗餐,裏面有幾個打卡able嘅電油筒做餐枱+吧枱凳,比堂食嘅客人慢慢品嚐熱狗。餐牌上面有好多唔同款嘅熱狗任君選擇,因為我顧住揀熱狗嘅款式,完全忘記咗要影餐廳內嘅相分享俾大家睇。因為少少趕時間,買咗兩份外賣上車食。一上到車打開兩個熱狗,已經香噴噴。又因為佢個熱狗係即叫即做熱辣辣,芝士溶得啱啱好,一時間又忘記咗要相機食先,總之呢個熱狗嘅味道真係好正,如果你有興趣睇到呢一篇食評,記得記得自己親身去體驗吓啦。

2023-05-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 澳式風情熱狗
2023-04-16 132 views
齊柏林熱狗相信許多人都吃過,他們家的熱狗配料超好吃(我好愛田園風味跟芝味熱狗),所以小眼睛今天在屯門廣場看到路旁的廣告寫有賣麵包,一個箭步衝去買😂我不知道是不是還有其他分店有賣,我去的是屯門錦薈坊的分店,店內販售的款式不是很多,小眼睛選了番茄芝士地中海包($28)和黑糖肉骨大包($20)。回家烤箱200度4分鐘,我的媽呀!這蕃茄包也太好吃!有濃濃的香草味,麵包Q軟有嚼勁,裡面芝士加熱後半融化,奶香濃郁超級無敵美味💕💕💕黑糖肉桂大包的肉桂味巨濃!黑糖灑滿了這個表層,每一口都是濃郁香氣,麵包Q彈有嚼勁,太好吃了👍🏻店內14:30-17:30可以免費幫你加熱,現在有買三送一的促銷喔😁😁😁

番茄芝士地中海包
黑糖肉桂大包
番茄芝士地中海包
黑糖肉桂大包
2023-03-04 246 views
屯門齊柏林熱狗,主打手工麵包。推出大包及英式鬆餅數款產品,以日式湯種、日清麵粉及純天然紐西蘭牛油製作,不含豬油、防腐劑及人造色素。麵包軟熟,炸蝦口感彈牙。銀菊露味汽水,幾得意。原味熱狗,味道經典。食熱狗點少得香脆薯條。
屯門齊柏林熱狗,主打手工麵包。
麵包軟熟,炸蝦口感彈牙。
銀菊露味汽水,幾得意。
原味熱狗,味道經典。
食熱狗點少得香脆薯條。
2023-02-23 165 views
🌭 芝味熱狗($38)齊柏林最出名當然係佢好似唔洗錢係咁落既芝士😋小編覺得個包好似比其他分店係大同鬆軟少少😎可能有 P&D Bakery 聯承😆😆🔎 評分:值得一試💯🍟 細薯條(套餐價$15)茄汁同千島醬係最佳既配搭😎細薯條既份量對一個女仔黎講已經好多,基本上已經係m記中薯條既份量🤣🔎 評分:值得一試💯🧋 回憶奶茶 (套餐價再加$10)見其他分店都冇,應該又係P&D Bakery 聯承!奶茶味幾濃,如果甜度可以再減多少少就更好了🥰不過都值得加$10既!🔎 評分:值得一試💯
🌭 芝味熱狗($38)
齊柏林最出名當然係佢好似唔洗錢係咁落既芝士😋
小編覺得個包好似比其他分店係大同鬆軟少少😎
可能有 P&D Bakery 聯承😆😆
🔎 評分:值得一試💯

🍟 細薯條(套餐價$15)
茄汁同千島醬係最佳既配搭😎
🔎 評分:值得一試💯

🧋 回憶奶茶 (套餐價再加$10)
見其他分店都冇,應該又係P&D Bakery 聯承!
奶茶味幾濃,如果甜度可以再減多少少就更好了🥰
不過都值得加$10既!
TakeAway
一想食熱狗 就一定諗起齊柏林🌭 多區都開左分店 原來屯門都有喎😎火炙辣肉醬熱狗 $42 套餐+$15每次必叫既經典款 熱狗即叫即整 仲見到店員用火槍燒表面芝士 🧀 望落好吸引 好足料🥰 滿滿芝士舖面 外脆內軟熱狗包 配埋足110g既荷蘭腸 辣肉醬 黃芥辣 洋蔥~ 口感豐富 perfect match 🫶🏻 另外配左薯條同有汽檸檬茶🍟 雖然係外賣 但啲薯條仲keep到脆 仲有茄汁+千島醬點嚟食 🍅 齊柏林熱狗店📍屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖

火炙辣肉醬熱狗 $42 套餐+$15

齊柏林熱狗店
📍屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖

2023-01-22 157 views
第一次嚟屯門呢間店,同其他店唔同。其他只做takeout 同埋主要賣hotdog,呢間有少量座位同企位。店舖好寬闊,而且重有賣麵包同pastry. 店員介紹我食朱古力嗰款,佢話有粒朱古力磚响裡面,但我今次冇買到。我選擇了 classic croissant.我買返去到第二日拎出去tea, 冇得heat 返佢,不過個croissant 啲butter味好香,食落好軟熟。食到佢好多layers. 下次會試佢介紹嘅double chocolate croissant.

Classic Croissant
2023-01-21
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$15 (Tea)
Classic Croissant
2023-01-15 208 views
✨ 呢間齊柏林熱狗店全港有40幾間分店🫡今次係第一次食 揀咗個賣得最好嘅火炙芝士辣肉醬熱狗🌭️份量都幾大 而且好足料 一打開已經見到滿滿嘅芝士舖面🧀外脆內軟嘅熱狗包 配埋辣肉醬 黃芥末 同生洋蔥🧅令整體嘅味道都好濃郁滋味👍🏻重點係大大條嘅荷蘭腸😆食完特別滿足🤭呢度可以堂食或者外賣 見佢仲有好多款唔同嘅口味 仲可以加$15配小食同飲品 下次會再去試吓😎✌🏻🍴火炙芝士辣肉醬熱狗 $42📍 齊柏林熱狗店 🔍 屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖

🍴火炙芝士辣肉醬熱狗 $42

📍 齊柏林熱狗店
🔍 屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖
今日嚟到屯門行街,嚟到屯門市廣場附近見到呢間zeppelin hot dog shop🌭好耐無食喇~一於食下呢個熱狗做宵夜🥰🌭️8點幾左右嚟到,都無咩人😆 唔洗等好耐就拎得。都有好多款熱狗可以揀😆有別於傳統ge hot dog,佢係有多啲唔同口味嘅醬汁🍡我就叫左澳式風情熱狗 $38入面包括咗芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐綸堡腸🤍🤍都好多配料😆好吸引呀🍡🍡仲可以加$15要套餐❄️有個小食+飲品我揀左薯條,隔左一陣食都淋晒了🥹🥹即場食可能會好啲~

我就叫左澳式風情熱狗 $38

仲可以加$15要套餐❄️
有個小食+飲品
我揀左薯條,隔左一陣食都淋晒了🥹🥹即場食可能會好啲~
同男朋友黎屯門市食熱狗聽講話好出名架喎😂入到去有堂食或外賣揀,仲有好多款熱狗套餐比你揀🤣咁我地一齊叫左辣肉醬熱狗🌭️、飛船小食杯同埋兩罐可樂😂辣肉醬熱狗🌭️份量好大,好足料,個醬都唔錯,但如果有埋配菜(例如生菜)會更加好😆最後我都食唔哂,好岩大食既朋友仔,因為一定飽住走🤣飛船小食杯依款小食杯有洋蔥圈、雞塊同薯格,會配埋茄汁同燒烤汁比你點黎食😍食落去正常口味😝鍾意食熱狗而又住係屯門既朋友仔都可以去試下😊
同男朋友黎屯門市食熱狗
聽講話好出名架喎😂
入到去有堂食或外賣揀,仲有好多款熱狗套餐比你揀🤣
咁我地一齊叫左辣肉醬熱狗🌭️、飛船小食杯同埋兩罐可樂😂

辣肉醬熱狗🌭️

飛船小食杯

鍾意食熱狗而又住係屯門既朋友仔都可以去試下😊
  • 火炙芝士辣肉醬熱狗
2022-12-27 105 views
齊柏林熱狗🌭分店佈滿全港,這次特地再到齊柏林試一試它新出的熱狗套餐😊以熱狗作為下午茶,相信齊柏林既炸蝦熱狗唔會令人失望🤩薯條🍟上次食過還不錯,今次試埋炸蝦熱狗就可以試到新產品❤️炸蝦外脆內軟,加上沙律醬既味道配搭一流,而且炸蝦唔止有一隻,吃下去外脆內軟,香味撲鼻,令人一試難忘,果然值得比個Like👍🏻。當然,下午茶就吃不了這麼多了,一個熱狗再加一罐菊9汽汽水已經非常足夠,菊9汽有著滿滿的菊花味道,下次要再試試齊柏林其他的套餐😝

以熱狗作為下午茶,相信齊柏林既炸蝦熱狗唔會令人失望🤩

薯條🍟上次食過還不錯,今次試埋炸蝦熱狗就可以試到新產品❤️

2022-12-27
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)
2022-11-25 145 views
今晚放工經過屯門市廣場齊柏林,未試過呢間嘅熱狗就入去試。舖頭細細,可以買熱狗可以買麵包,亦有一張吧枱,兩張櫈可以俾人坐。我叫咗原味熱狗$32 ,加咗個薯餅及奶茶,總共$59 。- 熱狗即叫即整,熱狗包係脆,芥茉及青瓜酸酸地、又微辣,非常過癮。- 薯餅係即叫即炸,比一般連鎖店嘅薯餅更加脆,而且份量都有一隻手掌芯咁大😊- 奶茶茶味濃,唔太甜,可惜份量就少左啲。整體嚟講,如果想食快餐,齊柏林都係一個另類高質嘅選擇。

我叫咗原味熱狗$32 ,加咗個薯餅及奶茶,總共$59 。

- 奶茶茶味濃,唔太甜,可惜份量就少左啲。

整體嚟講,如果想食快餐,齊柏林都係一個另類高質嘅選擇。
完美熱狗
英女皇奶茶
薯餅
2022-11-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$59 (Dinner)
完美熱狗
英女皇奶茶
2022-10-20 166 views
🌭齊柏林熱狗店📍屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖-今次badboy經過屯門分店,見佢裝修得幾靚就入咗去睇。呢間分店特別在有賣自家製嘅包,睇落都唔錯,下次有機會買個試吓。-🐥香脆雞塊(9件)$20外皮真係炸得好香脆,不過肉塊嘅口感同咁脆嘅皮反而唔係咁夾,講唔上好好食🤔但$20就有9件雞塊嚟講性價比幾高😆
🌭齊柏林熱狗店
📍屯門屯隆街1號錦薈坊地下101-102號舖
🐥香脆雞塊(9件)$20
2022-08-16 190 views
今日老公買咗外賣返屋企,一入門口見佢拎住袋Zeppelin Hot Dog Shop返嚟真係超雀躍,我超鍾意食佢哋嘅熱狗。老公買咗火炙芝士辣肉醬熱狗🌭️$42,係我哋嘅至愛,亦係佢哋嘅best seller,真係好惹味!佢哋嘅熱狗腸係成個熱狗嘅靈魂,真心無得輸,好粗好大條,好有誠意。外面脆卜卜,裡面富彈性有咬口,肉味好香,真心好食😋!芝士辣肉醬更加唔使講,令成個熱狗味道昇華,味道濃郁,辣肉醬好惹味,芝士帶有陣陣開胃嘅咸香味,正!
2022-07-11 167 views
唔同選擇嘅熱狗,總有一款啱你我係芝士愛好者,當然揀咗芝味熱狗,三重芝士,諗番都流口水🤤芝士濃郁,攞上手一路食都一路流緊出嚟,而且價錢合理,真係抵到爛!必會回頭之選!
唔同選擇嘅熱狗,總有一款啱你

我係芝士愛好者,當然揀咗芝味熱狗,三重芝士,諗番都流口水🤤

必會回頭之選!