2020-04-18 599 views
20200418⛅Saturday 🌹很久沒有過九龍🐲今日到旺角買LED燈,希望日後拍攝食物照時更清晰的。旺角站不需要上路面,又有好嘢食,應該是朗豪坊的 ZERO, ZERO 都屬於集團擁有其中一間餐廳,質素有保證,今日好特別,被Waiter 安排坐高櫈,睇完 Menu,Ordered 食物後,Waiter之後放低支水💦食物上檯,感覺有點特別,我模一模碟底,再感覺「色」「香」及「味」,但沒有俱全🤷‍♀️只因為熱度不足🔥(1)鹹蛋大蝦意大利飯:鹹蛋味不足,蝦比以前細及份量少,味道淡,上碟的 Presentation 很敷衍🤦‍♀️(2)香辣豬腩肉意粉:熱溫度不足,豬腩肉食材夠淋身, 香辣味道剛好😋總括:Chef感覺給我沒有承意,很敷衍,希望有改進🙏🙏
20200418⛅Saturday 🌹
總括:Chef感覺給我沒有承意,很敷衍,希望有改進🙏🙏

Salted egg risotto, prawn, asparagus, dried shrimp
Adobo style linguine, pork belly, chilli
2020-04-18
$150 (Tea)
2020-03-21 468 views
見到幾抵食所以walk in試下,餐廳主打pizza,叫左個乜都有pizza,有烤鴨同鰻魚,感覺有d怪,同埋無乜味,餅底似home made,唔太似手拉薄餅,麻麻。反而炸雞翼好好食,似韓式炸雞,正!
反而炸雞翼好好食,似韓式炸雞,正!
2020-03-18 441 views
同朋友相約的即興飯局,用餐的前一天才約。搵左個中心點,就係旺角朗豪坊,成為用餐地點。在openrice 看一下西餐餐廳,看見「零」,而且可以經openrice book枱,終於拍板這一間。餐廳其中一個特式是DIY Pizza,能自選材料,朋友喜愛帶子,我亦選了菠蘿,想不到口味頗過癮。還有很多材料任選,當然按你選的計價錢啦!為咗打下卡,又喜愛小食,就點咗個小食拼盤,但係呢個拼盤並唔係用盤上,係用個摩天輪上菜!(Assorted Platter)係可以轉嫁,唔係固定左!打卡一流雞翼最好食, 有少少辣, 而且摩天輪下面有不同醬汁比你揀,實有一款岩你心水。最後點咗個意粉但就麻麻地喇!(Pork Belly Linguine)肉質唔好食,可能叫個飯仲好當然都點咗D 野飲:(Chocolate OREO)中意朱古力既我緊係試啦!掂呀(Kirin Ichiban)朋友就叫左杯酒精野, 佢話喜出望外!總結,整體都唔錯,環境適合傾計吹水,我地傾左好耐都無趕我地走,服務唔錯!仲有大家經openrice book, 根據不同時段有折扣嫁!記住呀!
同朋友相約的即興飯局,用餐的前一天才約。
搵左個中心點,就係旺角朗豪坊,成為用餐地點。

CYO Pizza

還有很多材料任選,當然按你選的計價錢啦!

為咗打下卡,又喜愛小食,就點咗個小食拼盤,
但係呢個拼盤並唔係用盤上,係用個摩天輪上菜!
Assorted Platter
(Assorted Platter)
係可以轉嫁,唔係固定左!
打卡一流

雞翼最好食, 有少少辣, 而且摩天輪下面有不同醬汁比你揀,
實有一款岩你心水。
Assorted Platter

最後點咗個意粉但就麻麻地喇!
Pork Belly Linguine

(Pork Belly Linguine)
肉質唔好食,可能叫個飯仲好

當然都點咗D 野飲:
Chocolate OREO
(Chocolate OREO)
中意朱古力既我緊係試啦!掂呀
Kirin Ichiban
(Kirin Ichiban)
朋友就叫左杯酒精野, 佢話喜出望外!

2020-03-06
$300 (Dinner)
Chocolate OREO
Kirin Ichiban
2020-03-13 286 views
一班朋友去食,冇book位,有排等位!食物環璄都各有特色,小食好味,分量小我地唔夠分😌意大利飯都好出色,口感一流,唔會漏,岩岩好個粉幾特別,味道都唔差Pizza薄薄的,啖啖肉

一班朋友去食,冇book位,有排等位!

食物環璄都各有特色,小食好味,分量小我地唔夠分😌
意大利飯都好出色,口感一流,唔會漏,岩岩好
個粉幾特別,味道都唔差
Pizza
薄薄的,啖啖肉

2020-03-09 305 views
見到openrice入面做緊星期一用餐可以以HKD 1 換1里數嘅優惠,所以就book左枱同朋友一齊試下Zero。入到餐廳,環境整體都係乾淨企理,張黑白磁磚枱幾有特色,燈光唔會太光,黃燈,幾適合三五知己/情侶食飯傾計。我同朋友一坐低就問侍應哥哥係咪有Asian Miles嘅優惠,侍應哥哥話賣單嘅時間用Asian Miles嘅信用卡比錢就可以用依個優惠。咁當我地同朋友揀好嘢食落單嘅時候,侍應哥哥先話我地知原來要用依個優惠就要mim charge $300😕咁我地就再揀多樣嘢食啦。到最後賣單嘅時候,我地簽左卡之後再問多次侍應哥哥先知,原來要show OpenRice Asian Miles個QR code先可以成功用到依個優惠。所以到最後有冇成功用HKD換1里數係未知之數😀希望餐廳如果係有心做依個promotion嘅話,可以比多啲資訊前線員工,唔洗客人問一句佢地先答一句,令客人覺得唔helpful,到最後亦又唔知有冇成功換到里數。小食:炸蝦,其實都係4件普通吉列蝦,都要$60幾,都幾唔抵,而且好油咸蛋大蝦意大利飯:第一啖食落係幾特別,但略嫌唔夠咸蛋味,可能太多cream,食多幾啖都覺得好肥

所以到最後有冇成功用HKD換1里數係未知之數😀

咸蛋大蝦意大利飯:第一啖食落係幾特別,但略嫌唔夠咸蛋味,可能太多cream,食多幾啖都覺得好肥膩

自選pizza: 有驚喜
幾多款醬可以揀,有特色啲嘅喇沙味、甜椒杏仁醬等等,餅底唔會太厚太淋,嗌左Pama Ham同車厘茄,都足料,整體幾好食

2020-03-09
$171 (Dinner)
2020-03-01 131 views
食品美味有創意,份量適中環境舒適,服務一流價錢合理,值得常去👍😋RISOTO 是至愛,這餐廳烹調得最出色,PIZZA款式自由配搭又有傳統口味,蜜椒雞翼令人喜出望外,飲品夠多款式又特式,是少數令我們會決定要再去的餐廳。其中一元素是服務一流。
2020-02-07 146 views
因為餐廳唔夠人其實有位都安排唔倒我地入坐, 不過職員都幾有禮貌, 我地就登記0左, 然後行開下再返轉頭食。主要都係想搵地方傾下計, 所以叫得唔多野食, 叫0左個BBQ pork ribs, 上碟都幾靚, 好惹味, 旁邊係粗薯條, 炸得好香好脆。MOCHA 唔算香, 無cream, 不過都幾大杯, 其實呢度環境都幾好, 半開放式設計, 內外都唔算多人, 所以幾有空間感, 唔限時, 唔算嘈, 地點又方便, 幾適合兩三個人傾下計。
2020-01-25
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$126 (Tea)
2020-02-03 3073 views
雖然喺嚟食西餐、薄餅,其實,呢餐喺團年飯嚟,約咗細佬妹,加埋老婆,一行4人,唔食中菜,揀咗西餐,都喺想帶佢哋試吓唔同嘅嘢。最後揀咗「朗豪坊」嘅「Zero」,一來貪佢位置中間,就到晒我哋咁多人;二來有里數儲吓,仲專登揀星期一,雙倍里數嘛!餐廳位處商場近頂層,搭星際扶手電梯快過等一般電梯,唔使層層停。而餐廳採半開放形式,所以,一眼就望晒成間餐廳嘅格局。裡面裝飾都帶點格調,以黑色為主調,配以柔和燈光。我哋則被安排緊貼商場嘅一排4人枱,好嘅就環境光猛啲,對我影相都好啲,唔好嘅就喺總有人晌旁邊經過,你唔去刻意留意啲商場客,其實都無乜嘢嘅。刀叉、餐碟、紙巾早已放晌枱上,而枱面喺搵白磁磚砌成,望落都好乾淨整潔,對餐廳而言,就極之方便打理。「Zero」主打喺薄餅,所以,頭兩版就喺唔同款式嘅薄餅選項,此外,就仲可以DIY,由醬料、芝士口味,以至配料,都可以隨心所慾。而且,醬料、芝士、配料都有好多選擇。薄餅以外,就仲有頭盤、沙律、主菜、意大利麵、意大利飯及甜品,所以,都唔使擔心無選擇。飲品方面,有一系列酒精、雞尾酒特飲,咁都仲有啲生啤呀,烈酒呀、蘋果酒呀、紅白餐酒之類。唔飲得酒嘅都無問題,亦有一系列非酒精
飲品方面,有一系列酒精、雞尾酒特飲,咁都仲有啲生啤呀,烈酒呀、蘋果酒呀、紅白餐酒之類。唔飲得酒嘅都無問題,亦有一系列非酒精特飲、沙冰、果汁、汽水及啡茶。
朱古力Oreo $42

細佬揀咗杯朱古力,大大杯兼噴滿忌廉,佢話先飲一啖,啲朱古力味都幾濃郁;再攪勻啲忌廉,再飲落去就覺得好滑溜,整體感覺唔錯。餐廳採用紙飲管,夠環保。
朱古力Oreo
脫脂乳酪沙冰 $42

我就喜歡乳酪系嘅飲品,所以,揀咗呢款脫脂乳酪沙冰,要芒果配熱情果口味。入口當然好爽快,味道酸酸甜甜,以芒果味較主導,配薄餅同濃味嘢就好夾。美中不足之處喺沙冰打得唔夠柔細,飲落仲有好多冰粒感。
脫脂乳酪沙冰
雜錦拼盤 $198

我哋有得4個人,費事諗嚟諗去,就選個拼盤一了百了唔使煩。拼盤包括5款小食:丹麥酥多士、照燒汁芝士肉丸串燒、伊比利亞火腿炸薯丸、墨西哥辣椒蜜餞雞翼及炸大蝦與獅子唐辛子。最大亮點喺以摩天輪形式登場,夠晒浮誇,擺到上枱,其實都幾掗位,哈哈!
雜錦拼盤
丹麥酥多士

睇落以為喺啲普通方包條,其實喺丹麥多士,所以,食落外皮會更酥香,包身亦特別富牛油香氣。個拼盤伴有4款醬,但侍應就無乜點介紹,正正有兩款喺牛奶同花生醬,啱晒點多士。
丹麥酥多士
照燒汁芝士肉丸串燒

啲肉丸又幾正,肉質唔會太粗嚡、太雜,芝士感就唔喺太強,反而,塗上照燒汁,又灑上木魚碎,喺幾正。挑剔位喺嚟到唔夠熱,只喺微暖。
照燒汁芝士肉丸串燒
伊比利亞火腿炸薯丸

炸薯丸當然喺普通嘢,不過,加咗啲伊比利亞火腿就唔同晒,但又唔好太大期望,火眼粒粒就唔喺好多,但薯丸就非常軟滑。
墨西哥辣椒蜜餞雞翼

唔喺講笑,都幾辣吓,夠晒刺激,所以,頗為惹味,有少少蜜糖香,所以,確喺幾好食。
炸大蝦與獅子唐辛子

個小食名真喺咁寫,問番「獅子唐辛子」喺乜?其實喺七味粉燒青椒仔。啲炸蝦唔喺好大隻,炸得嚟又比較油;反而啲青椒仔幾好食,香口唔辣。
炸大蝦與獅子唐辛子
燒豬肋骨 $228

細佬妹比較少食西式嘢,故今次除食薄餅,就點一客豬肋骨。我就幾鍾意佢哋嘅處理手法,雖然唔及一大條過豬肋骨咁有睇頭,但分好晒一條條,就方便咗大家好多。此外,伴上大旺3脆炸薯條,正呀喂!
燒豬肋骨
至於啲肋骨,肉質燒得好軟腍,啲骨唔黐肉,個醬汁又濃又正,灑上黑白芝麻,點綴又好睇,味道又再豐富啲,大家都讚賞呢道菜式。
完美配搭薄餅 $138

叫得拼盤就知我哋喺懶人,唔多想諗,所以,雖然薄餅可以DIY,完全由自己組合,但我哋都喺晌6款預設嘅薄餅中揀其中款,就喺呢款「完美配搭薄餅」(Mix & Match Pizza)。
完美配搭薄餅
餐牌已列明所有材料,10.5吋嘅薄餅包括有帶煙燻味煙芝士、烤鴨、蒲燒鰻魚、意大利煙肉、蘑菇及乾蕃茄,再撒下大量芝麻菜。睇外觀就知用料十足,保証啖喺都有魚有肉,而且,加咗鰻魚、意大利煙肉,甚具油香,果真「完美配搭」。
完美配搭薄餅
慢煮八爪魚亞枝竹炒意式米麵 $128

細妹見到呢一款「意式米麵」(其實喺做成米粒型嘅意大利粉),就甚感興趣,小弟就曾經晌其他意大餐廳試過,有種明明喺「米」,但食落有啲咬口嘅意粉感覺,口感喺幾過癮,所以,點一客俾佢哋體驗吓。
慢煮八爪魚亞枝竹炒意式米麵
出嚟個賣相有啲似中式嘅乾牛河嘅炒飯版,其實,味道都有啲似,主要喺以豉油去炒,加入咗啲八爪魚同亞枝竹。細妹第一次試就覺得好得意,味道都幾香,之但喺,絕對喺過鹹咗,大打折扣
慢煮八爪魚亞枝竹炒意式米麵
「Zero」主打薄餅,觀乎今晚所試嘅薄餅,絕對喺合格有餘,用料不賴,夠晒份量,而其他菜式都唔錯,喺碟意式米麵鹹咗啲。環境、招呼都幾好,食物嘅定價亦唔算貴。搵食就梗喺寧缺勿濫啦,「Zero」都應可列為再幫襯嘅餐廳。
$215 (Dinner)
Dining Offer
Coupon
燒豬肋骨
除左想自己揀料整pizza之外❣️係為左個摩天輪assorted starter platter而黎🤩🎡-木魚花八爪魚大根沙律🐙及子薑配柚子汁 $98呢個沙律好清新🥗佢個柚子汁酸酸甜甜👍🏻啲子薑唔會太辣 酸味較重😍啱晒啲唔鐘意食薑嘅人😝佢有好多八爪魚‼️食完晒啲野都仲有淨喺底🤤佢仲有好多蔥花同木魚碎 撈埋落個沙律到一齊食 個口感好豐富💓唯一唔好嘅就係我唔鐘意佢啲沙律菜太少 配料太多🤣不過都可以叫做好足料好抵食嘅🙈-鹹蛋大蝦意大利飯🦐 $118佢個味好香濃 每一啖risotto都好重鹹蛋味😍用鹹蛋黎做risotto好特別💓好fusion嘅感覺🤣呢個好味!!不過蝦嘅份量就有啲少🙈-韓式肉醬幼扭繩意粉🍝 108呢個就比較普通🧐係平時嘅肉醬意粉 不過係辣辣地嘅version😂辣辣地又幾開胃嘅😋個肉醬份量好夠❣️個粉都好得意😚有啲似幼身嘅螺絲粉😝-自選pizza🍕 $88 base 今次揀左燒雞肉+$17 香辣牛肩肉+$17🐣🐮同埋蘑菇+$11🍄因為主要都係肉 所以就揀左燒烤醬😋覺得肉配燒烤醬一定係perfect match❣️芝士就當然係揀水牛芝士🧀口感好軟淋淋 味道偏牛奶味 淡淡地😚夾埋甜甜地嘅bb
木魚花八爪魚大根沙律🐙及子薑配柚子汁 $98
木魚花八爪魚大根沙律🐙及子薑配柚子汁

鹹蛋大蝦意大利飯🦐 $118
鹹蛋大蝦意大利飯🦐

韓式肉醬幼扭繩意粉🍝 108
韓式肉醬幼扭繩意粉🍝

自選pizza🍕 $88 base
今次揀左燒雞肉+$17 香辣牛肩肉+$17🐣🐮同埋蘑菇+$11🍄因為主要都係肉 所以就揀左燒烤醬😋覺得肉配燒烤醬一定係perfect match❣️芝士就當然係揀水牛芝士🧀口感好軟淋淋 味道偏牛奶味 淡淡地😚夾埋甜甜地嘅bbq sauce一齊食好夾😍佢個牛唔會話好辣 好濃牛味🤤不過牛同雞都有啲鞋~平時自己揀配料都會好驚伏🤣但係今次出奇地好正💓可以試下我咁揀😝
DIY  Pizza🍕

雜綿拼盤🎡 $198
呢個拼盤有丹麥酥多士🍞辣椒蜜餞雞翼🌶照燒汁芝士肉丸串🧆火腿炸薯丸🥔同埋炸大蝦仲有四款唔同嘅醬比你點😚個多士有焗過 好脆卜卜🤤個雞翼甜甜辣辣好惹味😋個火腿薯波同埋大蝦都炸到好脆口 好乾身 食落唔會好油😍個芝士肉丸串就麻麻地~不過整體黎講性價比唔太高 份量好少 純粹係for打卡🤣
雜錦拼盤🎡
木魚花八爪魚大根沙律🐙及子薑配柚子汁
鹹蛋大蝦意大利飯🦐
韓式肉醬幼扭繩意粉🍝
DIY  Pizza🍕
雜錦拼盤🎡
作為一個嗜辣既人 見到香蒜硯肉炒意粉就一定不容錯過 其實個辣度比我想像中較重 而且個意粉比較油 但整體上都唔差 個意粉好重香蒜味☺️ 同埋 唔會好乾身 而且啲硯肉都幾新鮮 絕對唔會有沙 份量都幾多 唔錯的選擇!另外,我地點了BBQ 烤肉狂熱薄餅 雖然薄餅都幾大 但我地2個人竟然咁都食得哂 因為佢係薄既pizza 唔會太劑 加上啲材料都幾多料 而且個醬都唔差🤤間餐廳係朗豪坊入面 地點非常之方便 食完仲可以行街街 環境亦舒適衛生 下次再試埋其他菜!

2019-12-19 157 views
真係好失望...........對於所有食物!首先 味道好啖 鹹蛋個個飯完全吾得意粉都唔好食 吾知咩味朱古力Oreo 個野飲幾好而摩天輪嗰個拼盤 除咗炸蝦係幾ok之外個包好硬 好乾!章魚小丸子入邊個丸完全好食。。。。。。個雞翼嘅味都好奇怪😭😭😭😭😭😭😭😭不過拼盤中間兩個汁係幾好味嘅唔睇嘢食整個環境同服務都還可以我見人哋話Pizza好食 但係我就冇嘗到。。所有菜式嘅價錢都同佢嘅質量不符。。。其他都一般般。。。總括 不推介!
真係好失望...........對於所有食物!
首先 味道好啖 鹹蛋個個飯完全吾得
意粉都唔好食 吾知咩味
朱古力Oreo 個野飲幾好
而摩天輪嗰個拼盤 除咗炸蝦係幾ok之外
不過拼盤中間兩個汁係幾好味嘅
唔睇嘢食整個環境同服務都還可以
我見人哋話Pizza好食 但係我就冇嘗到。。
所有菜式嘅價錢都同佢嘅質量不符。。。
其他都一般般。。。
總括 不推介!
2019-12-16 132 views
小弟有個朋友好鍾意食意大利餐,高級嘅意大利餐冇得成日食,唯有去下啲西餐廳滿足一下啦~呢杯嘢飲叫做彩虹下的寶藏。小弟會點呢杯嘢飲係因為喺餐牌上面見到杯嘢飲係會有彩虹顏色,一層一層咁好靚。不過因為小弟叫咗少冰,令到啲顏色冇得靠冰黎承托,所以呢杯野就變咗做咁嘅顏色。如果想杯嘢飲靚啲,下次都係叫返正常啦!呢一個上枱嘅時候仲係熱辣辣嘅,炸得好脆,好好食!見到旁邊個汁一啲都唔似松露汁,但係點左佢係非常之好食,好夾!而且份量都唔少我哋嚟到先知道原來可以自己選擇Pizza上面嘅配料,最後我哋就揀咗BBQ sauce, 再另外加咗火箭菜、煙三文魚同埋蘑菇。味道都唔錯,下次再嚟試吓其他唔同嘅配搭先

彩虹下的寶藏

伊比利亞火腿炸薯丸配松露汁

彩虹下的寶藏
伊比利亞火腿炸薯丸配松露汁
2019-10-18 200 views
呢間西餐係朗豪坊Lego鋪隔離次次行過都見人食小食拼盤成個摩天輪岩打卡🎡但$198黑洞覺得好唔抵🙈-🔹煙三文魚簿片($98)面頭有橄欖粒同洋蔥粒 幾惹味😋但一碟得四塊小貴🙈-🔹墨西哥辣椒蜜餞雞翼($78)黑洞私心推介 雞翼炸過外皮好脆💕辣度可接受 蜜餞甜甜地好開胃‼️每隻雞翼都幾大件✅加分-🔹Pizza($88)包一款醬汁同芝士黑洞揀左三款配料煙三文魚/帶子(+$20@)/乾蕃茄(+$9)呢個煙三文魚抵食 份量同散叫差唔多😂幾款配料加埋味道清新 薄批底 食幾件都唔膩胃😗-🔹鹹蛋大蝦意大利飯($118)黑洞略嫌個汁唔夠鹹蛋黃味🤨大蝦肉質夠爽 飯量吾多整體不過不失👉🏻👈🏻-黑洞建議三個人或以上嚟食可以叫多幾款 share食價錢又平d👅
呢間西餐係朗豪坊Lego鋪隔離
次次行過都見人食小食拼盤
成個摩天輪岩打卡🎡但$198黑洞覺得好唔抵🙈
🔹煙三文魚簿片($98)

面頭有橄欖粒同洋蔥粒 幾惹味😋
但一碟得四塊小貴🙈
🔹墨西哥辣椒蜜餞雞翼($78)

黑洞私心推介 雞翼炸過外皮好脆💕
辣度可接受 蜜餞甜甜地好開胃‼️
每隻雞翼都幾大件✅加分
🔹Pizza($88)包一款醬汁同芝士

黑洞揀左三款配料
煙三文魚/帶子(+$20@)/乾蕃茄(+$9)
呢個煙三文魚抵食 份量同散叫差唔多😂
幾款配料加埋味道清新
薄批底 食幾件都唔膩胃😗
🔹鹹蛋大蝦意大利飯($118)

黑洞略嫌個汁唔夠鹹蛋黃味🤨
大蝦肉質夠爽 飯量吾多
整體不過不失👉🏻👈🏻
黑洞建議三個人或以上嚟食
可以叫多幾款 share食價錢又平d👅
2019-09-30 182 views
三個女人一個墟,搵地方食下午茶,又近大家最好都係位置方便既朗豪坊,今次到12/F Zero食下野傾下偈過一個開心下午。 之前有同朋友嚟過呢度, 記得都係食pizza之類。今次都係一樣點做一個mix & match pizza$138, 然後點兩款小食chicken wings$78 & ham croquette$68。 再嚟三杯飲品red bean icy$48,Chocolate orea$42 & BYO yogurt smoothie$42。mix & match pizza🍕 ~ 餅底厚薄適中,但溫度唔夠熱, 薄餅餡料味道冇乜特別。chicken wings~ 甜甜酸酸帶辣。ham croquette~ 裏面有黑松露和少量ham, 反而呢一款最好。red bean icy & Chocolate orea~ 這兩款飲品是朋友飲的,所以味道唔清楚, 賣相方面chocolate oreo都幾吸引。BYO yogurt smoothie~ 我點咗熱情果和紅莓, 少少酸帶甜味道清新。餐廳環境開揚,服務和食物方面就普通, 餐牌上亦沒有午市套餐,所以我們是散叫的, 吸引我來嘅主要原因係因

chicken wings~ 甜甜酸酸帶辣。

餐廳環境開揚,服務和食物方面就普通, 餐牌上亦沒有午市套餐,所以我們是散叫的, 吸引我來嘅主要原因係因為位置方便。

Red Bean Icy $48,Chocolate Orea $42,BYO Yogurt Smoothie $42

Mix & Match Pizza

Chicken Wings

Ham Croquette

2019-09-27
$153 (Tea)
  • RedBeanIcy$48,ChocolateOrea$42,BYOYogurtSmoothie$42
2019-09-29 185 views
2個人星期日黎旺角試下的未食過既野,聽朋友講ZERO呢間幾好食,就試試佢!見到MENU樣樣都好想叫。今次淨係點左個PIZZA 同雞翼,因為份量都好大份,所以會食到好飽黑蒜鮑魚PIZZA $148(有8塊)👍🏻呢度既PIZZA餐牌既唔岩可以自選,而我食呢個都已經好好食,大家可以試下,個黑蒜汁好特別,仲有個流心蛋墨西哥辣椒蜜餞雞翼 $78(8隻)👍🏻我平時譚仔只食到10少辣,呢個墨西哥辣汁對我呢講係辣左少少,但佢炸到好脆配埋個汁好食香蕉紅莓乳酪沙冰$42飲品MENU都好多選擇,不過呢杯覺得甜左的無咩乳酪味

黑蒜鮑魚PIZZA $148(有8塊)👍🏻

墨西哥辣椒蜜餞雞翼 $78(8隻)👍🏻

香蕉紅莓乳酪沙冰$42
飲品MENU都好多選擇,不過呢杯覺得甜左的無咩乳酪味