2019-12-16 132 views
小弟有個朋友好鍾意食意大利餐,高級嘅意大利餐冇得成日食,唯有去下啲西餐廳滿足一下啦~呢杯嘢飲叫做彩虹下的寶藏。小弟會點呢杯嘢飲係因為喺餐牌上面見到杯嘢飲係會有彩虹顏色,一層一層咁好靚。不過因為小弟叫咗少冰,令到啲顏色冇得靠冰黎承托,所以呢杯野就變咗做咁嘅顏色。如果想杯嘢飲靚啲,下次都係叫返正常啦!呢一個上枱嘅時候仲係熱辣辣嘅,炸得好脆,好好食!見到旁邊個汁一啲都唔似松露汁,但係點左佢係非常之好食,好夾!而且份量都唔少我哋嚟到先知道原來可以自己選擇Pizza上面嘅配料,最後我哋就揀咗BBQ sauce, 再另外加咗火箭菜、煙三文魚同埋蘑菇。味道都唔錯,下次再嚟試吓其他唔同嘅配搭先

彩虹下的寶藏

伊比利亞火腿炸薯丸配松露汁