2023-09-17 45 views
最近心情悶悶,放工後搵朋友傾吓偈,順便醫下肚。朋友選擇了旺角樓上餐廳試試。餐廳環境寬敞,樓底高,好有空間感。內部裝修簡約,灰牆、木枱、木椅、簡約的射燈,營造舒適感覺的氣氛。😋是日選擇:1️⃣香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團🍽乳鴿皮煎得剛好,肉質嫩滑。焦糖蘋果汁,酸酸甜甜配搭,幾特別。薯團煙煙韌韌,令我食唔停口。2️⃣香煎西班牙粟飼豬胺伴燒汁,牛油雜菜🍽豬鞍厚切夠大塊, 豬肉味濃, 肉身彈牙,配上燒汁,令豬鞍味道更好味。3️⃣朱古力心太軟伴雪糕🍽香脆的朱古力心太軟外層,切開後,暖暖的朱古力從中心流出,滿足!4️⃣士多啤梨藍莓奶昔🍽奶昔的香滑口感,士多啤梨及藍莓的美味,營養豐富。

😋是日選擇:
1️⃣香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團
2️⃣香煎西班牙粟飼豬胺伴燒汁,牛油雜菜
3️⃣朱古力心太軟伴雪糕
4️⃣士多啤梨藍莓奶昔
🍽奶昔的香滑口感,士多啤梨及藍莓的美味,營養豐富。
2023-09-12
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
  • 香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團
  • 士多啤梨藍莓奶昔
近油麻地站附近樓上開左間新餐廳仲會有live band表演🎭樓底較高身唔會覺得有壓迫感同時座位都寬闊坐得舒服 🧎🏻而且望出去風景都可以😌🌟辣椒蒜片白酒蜆 💰$78微辣蒜片味道好出份量唔算多但蜆肉入味又鮮甜同時無沙 👍🏻🌟墨西哥粟米脆片配蕃茄莎莎、酸忌廉及牛油果醬 💰$88加入左芝士🧀️入爐焗到黃金色脆口有另外再調味再配搭三個醬愈食愈停唔到口 ☺️🌟雜錦比薩🍕 💰$158雖然睇落唔算好大份即叫即整夠哂熱辣辣 🥹係薄批底黎所以有啲脆🌟牛小排伴燒汁、南蓉牛油雜菜 💰$248叫左牛小排三成熟 😂 火喉控制到肉顏呈現鮮紅色 🙂 牛味可以,肉質嫩滑南瓜蓉鮮甜,扒菜全部夠淋 推介指數:🐻🐻🐻/3粒Zero Z (旺角)📍地址:旺角彌敦道562號4樓☎️ 電話:26873268#香港美食 #九龍美食 #油麻地美食 #油尖旺美食#啤啤遊食團#假日好去處 #港人推介美食 #相機食先#香港美食打卡 #窮遊美食 #平民遊 #西式#扒房 #薄餅 #hkfoodblogger #foodie #hkfoodie #hkig #dinner #hkstyle #852#bearbeareat#bearbearea
近油麻地站附近樓上開左間新餐廳

雖然睇落唔算好大份
即叫即整夠哂熱辣辣 🥹
係薄批底黎所以有啲脆

🌟牛小排伴燒汁、南蓉牛油雜菜 💰$248
南瓜蓉鮮甜,扒菜全部夠淋

推介指數:🐻🐻🐻/3粒

Zero Z (旺角)

📍地址:旺角彌敦道562號4樓
☎️ 電話:26873268

#扒房 #薄餅
#bearbeareat
#bearbeareat旺角
#bearbeareat油麻地
🩷 一去到首先覺得樓底好高,空間感好夠👍🏼 所以講嘢都唔會好大回音,感覺唔會好嘈,有少少自修室嘅感覺😌🩷 蜜糖雞翼 $58單骨蜜糖雞翼,唔使用手都可以食到乾乾淨淨🤣 外皮夠脆👍🏼 配上小沙律 🥗 開胃小食😍🩷 墨西哥粟米脆片 $88另外一定係叫我同🐼都好鐘意食既粟米脆片🤤 粟米脆片上面加左芝士🧀️ 再焗一齊焗,所以啲芝士會溶左,粟米脆片又夠脆👍🏼另外再配上三個醬汁包括: 蕃茄莎莎, 酸忌廉, 牛油果醬,全部醬汁份量都多!加埋好夾😝🩷 蜆肉山葵忌廉意粉 $148意粉嘅質地我超鍾意!偏向硬身少少又夠爽口👍🏼 蜆肉都幾肥美🤤 醬汁夠creamy,不過唔係我想像中嘅山葵辣味🤣 最後識落係唔辣,所以大家放心。🩷 牛小排 伴燒汁, 南瓜蓉牛油雜菜 $248擺碟好靚,伴碟顏色都好豐富😍 嗌咗三成熟,牛肉味濃😁 不過份量唔算多~🩷 野食唔錯,環境舒適😌 我覺得如果同朋友黎傾偈會好適合😆

🩷 蜜糖雞翼 $58

🩷 墨西哥粟米脆片 $88

🩷 蜆肉山葵忌廉意粉 $148

🩷 牛小排 伴燒汁, 南瓜蓉牛油雜菜 $248

🩷 野食唔錯,環境舒適😌 我覺得如果同朋友黎傾偈會好適合😆
2023-09-15 777 views
最近發現旺角彌敦道有一間上樓新餐廳,樓底高高好舒服😌簡約既裝潢帶有文青風格,玻璃外牆有自然採光,份外覺得舒服!餐廳主要提供新派Fusion菜式,擺盤盡顯心思💕蜜糖雞翼🍯 $58先來個甜蜜蜜既小食作為頭盤,蜜糖好清甜唔同一般餐廳,緊緊包裹住單骨雞翼,熱辣辣的🫠真心勁好食!Margherita Pizza $158Morrarella+Basil+Dry Tomato簡簡單單已經很好,8吋唔係太大,二個人啱啱好!牛小排伴燒汁·南瓜蓉牛油雜菜$258先看看南瓜蓉牛油雜菜,係高級餐廳使用既材料(仲要有紫椰菜花🥹),南瓜蓉好滑好香,係一種細膩既味道!牛小排我要求了Medium ,熟度剛好,牛小排表面夠焦香,估唔到質素咁高😲開心果雪糕球$48提供開心果口味雪糕既餐廳真係唔多,所以見餐牌有就無考慮就點,上枱時有點小驚喜,因為夠多開心果碎,喜歡開心果口味既你就唔好錯過喇~伯爵茶麻糬卷$56麻糬份量都幾大,蛋糕同Cream 比例差不多,加埋焦糖餅有點邪惡!* 設有加一服務費* 服務好細心(去感受下)🤭

蜜糖雞翼🍯 $58

* 設有加一服務費
* 服務好細心(去感受下)🤭
  • 開心果雪糕球
2023-09-14 28 views
今日Lunch去慶祝同事生日去左油麻地新開既西餐試新野‘’Zero Z’’佢個Lunch Set都唔錯有湯或沙律、香草餐包🥯🫕主菜方面我叫左’’美國安格斯西冷伴燒汁5成熟‘’🥩(10安士)配意粉🍝仲加左杯熱拿鐵☕️☕️個餐湯係磨菇湯好濃郁餐包夠軟身有香草味牛扒唔太靭夠牛味個人覺得食Lunch呢個價錢都唔會太貴環境靜靜地舒服夠乾淨9個人食都坐得好闊落下次再食生日飯可以再黎😂依家仲有個全日九折優惠架🥳
今日Lunch去慶祝同事生日
去左油麻地新開既西餐試新野
‘’Zero Z’’
佢個Lunch Set都唔錯
有湯或沙律、香草餐包🥯🫕
主菜方面我叫左

9個人食都坐得好闊落
下次再食生日飯可以再黎😂
依家仲有個全日九折優惠架🥳

2023-09-14 27 views
地點方便的fusion 餐廳🤎今次同一班舊同事去到油麻地Zero Z點了豪華二人餐因為老娘不吃肉二人餐有魚可吃正🤤🤤🤤🤤🤎餐湯今晚是番茄湯濃郁的番茄味🍅味道不錯🤎煙三文魚忌廉意粉好好味呀😗😗😗😗忌廉好香🤭好creamy😋😋每條意粉都可沾上忌廉感覺好滑😋🤎菠菜帶子慕絲龍脷柳配鄺加西汁原來裏面放入菠菜😃都幾特別配上未食過的鄺加西汁感覺都幾開胃😃其他配菜份量十足有很多不同種類的配菜有小椰菜、小蘿蔔、椰菜花、馬鈴薯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻馬鈴薯煎得好香,又夠軟好好味囉😗😗🤎二人餐還有飲品和甜品加了芝士蛋糕味道不錯啊😆😆推介💯🤎煙三文魚忌廉意粉🤎菠菜帶子慕絲龍脷柳配鄺加西汁
地點方便的fusion 餐廳🤎

配上未食過的鄺加西汁
感覺都幾開胃😃
其他配菜份量十足
有很多不同種類的配菜
有小椰菜、小蘿蔔、椰菜花、馬鈴薯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
馬鈴薯煎得好香,又夠軟
好好味囉😗😗
🤎二人餐還有飲品和甜品
加了芝士蛋糕
味道不錯啊😆😆

推介💯
🤎煙三文魚忌廉意粉
🤎菠菜帶子慕絲龍脷柳配鄺加西汁
今晚跟姐妹們聚會,去了油麻地旺角交界的562大樓食高質晚餐,餐廳地方算大,樓底高,亦能從窗外俯視環境,的確是聚會好地方。慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜油封鴨胸很嫩滑,鴨肉色澤嫩紅,鴨皮微微煎至焦色,很吸引。新鮮蕃茄以及香草製成的鄺加西醬,酸酸甜甜很開胃,薏米軟身,配上鴨胸亦很能解膩。牛小排伴燒汁,南瓜蓉牛油雜菜牛小排肉味香濃,牛油甘香,煎至微焦,見到肉汁流出。伴碟色彩繽紛,南瓜蓉香甜。雜菜質素高,有紫甘荀,椰菜花,薯仔,椰菜仔蜜糖雞翼雞翼切開單骨,容易食,雞翼煎至金黃金,淋上蜜汁,甜甜蜜蜜。抹茶鮮奶咖啡抹茶味濃,甘香,咖啡很柔滑,如果有拉花更好。士多啤梨藍莓奶昔高身杯很吸引,果味香濃,仲有忌廉,飲品色調偏粉,很有少女風。
慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜
牛小排伴燒汁,南瓜蓉牛油雜菜
蜜糖雞翼
雞翼切開單骨,容易食,雞翼煎至金黃金,淋上蜜汁,甜甜蜜蜜。
抹茶鮮奶咖啡
抹茶味濃,甘香,咖啡很柔滑,如果有拉花更好。
士多啤梨藍莓奶昔

係旺角油麻地附近搵間Café/餐廳食野唔難,最大難度既係搵間環境好野食又唔錯,今次同朋友黎左呢間Zero Z就滿足到呢2個要求😆香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團 $218乳鴿煎得外皮香脆,大約8成熟左右,令到肉質十分柔軟,鴿味濃郁之餘亦冇乜膻味,配襯酸酸甜甜既焦糖蘋果汁更帶出乳鴿既鮮香🍎菜式另一焦點係薯團,即Gnocchi, 用麵粉加馬鈴薯粉搓成團狀,口感軟軟地帶點煙韌,配合醬汁、爽脆蘋果粒同清甜蔬菜,非常有層次Deluxe Set Menu for 2是日餐湯配香草包香濃既蘑菇湯,入口順滑,麵包散發淡淡香草香味,伴湯一流青檸墨魚嘴大大粒熱辣辣墨魚嘴,外皮炸得香脆,圓轆轆好彈牙爽口,旁邊既沙律帶點青檸汁,味道清爽卡邦尼意粉Cafe既靈魂離不開卡邦尼意粉🍝醬汁非常creamy, 意粉軟硬適中,條條掛汁,煙肉量都幾多,超高質烤原隻辣春雞薯菜配百里香燒汁春雞份量唔少,除左擺盤靚靚之外,更加有心思已經預先切半去除雜骨,令到食起上黎好方便🐥調味方面其實唔算辣,反而香草味比較濃郁,炸得雞皮微微焦香,好惹味而且比較欣賞既係餐廳既薯菜部分超有心思,不單止傳統既薯仔或者甘荀,更以花瓣點綴,再有紫色椰菜花同西蘭
香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團

香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團 $218

Deluxe Set Menu for 2
是日餐湯配香草包
香濃既蘑菇湯,入口順滑,麵包散發淡淡香草香味,伴湯一流

烤原隻辣春雞薯菜配百里香燒汁

而且比較欣賞既係餐廳既薯菜部分超有心思,不單止傳統既薯仔或者甘荀,更以花瓣點綴,再有紫色椰菜花同西蘭花拼湊出一幅色彩繽紛既圖畫🌸🌼

自家製雪糕
雪糕係自家製超有心思,杯底仲有少少脆脆

🍓士多啤梨藍莓奶昔 +$29
奶昔甜度適中,間中仲會飲到少少藍莓/士多啤梨微粒,好新鮮
🍋青檸薄荷梳打 +$24
好清新既飲品,唔會太甜,岩晒夏天飲

香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁,薯團
2023-09-13 40 views
見呢間餐廳新開無耐,地方又夠大,三五知己相聚傾下計都幾好,今晚就同朋友一試。餐廳內裏裝修簡潔,木系風格,位置都算多。🫕磨菇湯配香草包🫕磨菇味香濃,麵包香草味出之餘又軟熟。🐙青檸墨魚咀🐙新鮮炸出熱辣辣,炸得好脆口,夠哂彈牙,配上沙律醬好開胃。🍝卡邦尼意粉🍝意粉超濃味,每條意粉都掛到醬汁,意粉質感岩岩好,唔會太硬或太軟,而且連菇菇同煙肉份量都好足,夠creamy好滿足。🐥烤原隻辣春雞薯菜配百里香燒汁🐥雖然叫辣春雞,但其實唔會太辣,要讚一讚配菜好色彩繽紛,好用心。雞肉份量都好夠,而且肉質好嫩滑,就算係雞胸位置都唔會鞋口。🐤香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁·雜菌薯團🐤乳鴿擺盤好精美,煮到大約8成熟,肉質嫩滑,配上酸酸甜甜焦糖蘋果醬,味道好夾,另外有特色薯團,咬落煙煙韌韌。評語地方寬敞待應有禮🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

🫕磨菇湯配香草包🫕
磨菇味香濃,麵包香草味出之餘又軟熟。

🐙青檸墨魚咀🐙
新鮮炸出熱辣辣,炸得好脆口,夠哂彈牙,配上沙律醬好開胃。

🍝卡邦尼意粉🍝

🐥烤原隻辣春雞薯菜配百里香燒汁🐥

🐤香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁·雜菌薯團🐤

評語
地方寬敞
待應有禮

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)
油麻地樓上西餐廳 — Zero Z香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁配薯團($218)香煎乳鴿,肉質鮮嫩多汁,顏色粉嫩,煮得恰到好處,搭配的焦糖蘋果汁味道甜甜地,估唔到都幾夾帶子蘆筍忌廉意大利飯($168)蘆筍忌廉醬汁食落好清新,而意大利飯的口感好綿密,味道唔錯👍可以一試!五重芝士pizza($138)薄薄的麵皮上鋪滿了羅勒葉,帶來濃郁的羅勒香氣。每一口都可以食到芝士的鹹香味道,同時還能食到到輕微的cream cheese質感同味道。當所有芝士混合在一起烘烤後,表面變得酥脆,內部則保持住柔軟嘅口感。而麵皮上嘅芝士烘烤得好香脆可口,好似食緊芝士餅咁~
油麻地樓上西餐廳 — Zero Z

香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁配薯團($218)

帶子蘆筍忌廉意大利飯($168)

五重芝士pizza($138)
2023-09-13 13 views
油麻地樓上cafe,飲品食物都幾精緻,原來廚師係迪士尼餐廳任職過,水準有保證!牛小排伴燒汁.南瓜蓉牛油雜菜 $248擺盤好靚好精緻! 四件牛小排揀了五成熟,肉質粉嫩,鮮嫩多汁。南瓜蓉入口幼滑,雜菜牛油味香濃,淋上燒汁味道更昇華! 雜錦比薩 $158用上意大利紅腸、煙肉、波椒和黑椒製作而成。上面加左食用乾花,賣相幾靚! Pizza餅底香脆,記得趁熱食!Smoke Bubble $88打卡一流的Cocktail! 好靚的藍色,甜甜地幾易入口,幾啱女生飲!

牛小排伴燒汁.南瓜蓉牛油雜菜 $248

雜錦比薩 $158

Smoke Bubble $88

2023-09-11 39 views
週未同朋友黎到油麻地呢間樓上café,空間感幾大,樓底又高,座位寬敞,仲有落地玻璃非常開揚,係度食飯同傾計幾舒服架!香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁 $218西餐少有乳鴿食,好期待呀!賣相七彩繽紛好精緻! 乳鴿煎得皮香肉嫩,咬落仲有肉汁。蘋果汁酸酸甜甜可以中和油膩感,配菜好特別有煙煙韌韌的薯團,口感唔錯! 阿根廷虎蝦龍蝦汁忌廉意粉 $188三隻虎蝦好大隻,新鮮又彈牙! 個龍蝦汁味道好濃郁又入味,意粉份量幾多又掛汁,推介! 芒果沙冰 / 白桃沙冰 $58 兩杯都好大杯好靚! 芒果味道清甜,白桃入口清新, 甜度適中,又解渴又解膩!朱古力心太軟伴雪糕 $78必食的甜品! 香濃朱古力味嘅朱古力心太軟,外皮焗得香脆,切開就流出濃濃嘅朱古力。配上一球冰凍的雲尼拿雪糕,實在令人非常滿足!

香煎乳鴿伴焦糖蘋果汁 $218

西餐少有乳鴿食,好期待呀!

阿根廷虎蝦龍蝦汁忌廉意粉 $188

芒果沙冰 / 白桃沙冰 $58

朱古力心太軟伴雪糕 $78

2023-09-10 31 views
💸$ 649 💁🏼‍♀️人均$250-350整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆食物水平都很高,感受用心製作。服務態度:★ ★ ★ ★ ☆ 服務員態度熱心,很有禮貌。環境氣氛:★ ★ ★ ★ ★ 環境氣氛不錯,會播歌環境唔會太靜,好適合傾計。🥯食物方面慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米·牛油雜菜 $198鴨胸超冧,同埋皮燒得脆卜卜。味道好香配埋牛油雜菜好好食😆,特別雜菜都好甜。粟米脆片配蕃茄莎莎醬·酸忌廉·牛油果醬 $88粟米脆片仲有少少芝士焗好正🤤,粟米片有提供三個醬,個人最愛蕃茄莎莎醬😍,酸酸地幾開胃。阿根廷虎蝦龍蝦汁忌廉意粉 $188依個意粉冇得輸😍,真係冇誇張。小編極愛佢既意粉汁,意粉汁食落味道好濃蝦醬味,唔會比忌廉搶左味。粟米片點呢個意粉汁都好正😆。☕️飲品方面Red wine (glass) $58咖啡沙冰 $58沙冰都好大杯,咖啡味都都好重,唔會死甜🫶🏼。
💸$ 649 💁🏼‍♀️人均$250-350

整體食物評價:★ ★ ★ ★ ☆
食物水平都很高,感受用心製作。

服務態度:★ ★ ★ ★ ☆
服務員態度熱心,很有禮貌。

環境氣氛:★ ★ ★ ★ ★
環境氣氛不錯,會播歌環境唔會太靜,好適合傾計。

🥯食物方面

慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米·牛油雜菜 $198

粟米脆片配蕃茄莎莎醬·酸忌廉·牛油果醬 $88

阿根廷虎蝦龍蝦汁忌廉意粉 $188

☕️飲品方面
Red wine (glass) $58

咖啡沙冰 $58
沙冰都好大杯,咖啡味都都好重,唔會死甜🫶🏼。
2023-09-08 40 views
放工又係時候同朋友食好嘢見到旺角呢間新開嘅餐廳🤩一於會一會佢🌟慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜鴨胸肉厚而嫩滑🦆帶一層薄薄嘅鴨脂皮有再輕輕煎香,非常香口🤤西薏米煮得好腍🥬牛油雜菜都好高質特別係Brussels Sprout處理得好好👍🏻冇乜苦味同草青味🌟伊雲斯白牛仔肉意粉嗰白汁creamy得來有少少喼汁嘅酸甜味牛仔肉都幾腍,配埋嗰汁好好食唔膩之餘仲好開胃🤤🌟白酒忌廉青口白酒忌廉汁又香又滑😋青口份量亦好大方有啲後悔冇叫多個麵包蘸晒啲汁😂🌟Oreo奶昔&香蕉朱古力奶昔奶昔唔太甜,味道亦都唔係糖漿嗰啲假味值得一讚嘅係嗰奶昔好夠凍就算食完飯杯奶昔都仲凍冰冰❄️餐廳座位寬敞,樓底高冇壓迫感仲有一大片落地玻璃非常舒服餐廳職員仲同我哋講逢星期五都會有live band下次可以星期五再同朋友嚟過👯‍♀️🥂
放工又係時候同朋友食好嘢
見到旺角呢間新開嘅餐廳🤩一於會一會佢

🌟慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜
鴨胸肉厚而嫩滑🦆帶一層薄薄嘅鴨脂
皮有再輕輕煎香,非常香口🤤
西薏米煮得好腍🥬牛油雜菜都好高質

🌟伊雲斯白牛仔肉意粉
嗰白汁creamy得來有少少喼汁嘅酸甜味
牛仔肉都幾腍,配埋嗰汁好好食
唔膩之餘仲好開胃🤤

🌟白酒忌廉青口
白酒忌廉汁又香又滑😋
青口份量亦好大方
有啲後悔冇叫多個麵包蘸晒啲汁😂

🌟Oreo奶昔&香蕉朱古力奶昔
奶昔唔太甜,味道亦都唔係糖漿嗰啲假味
值得一讚嘅係嗰奶昔好夠凍
就算食完飯杯奶昔都仲凍冰冰❄️

餐廳座位寬敞,樓底高冇壓迫感
仲有一大片落地玻璃非常舒服
餐廳職員仲同我哋講逢星期五都會有live band
下次可以星期五再同朋友嚟過👯‍♀️🥂
2023-09-07 48 views
旺角🆕新開業不久嘅樓上西餐廳🌟Zero Z🌟,內裝簡約!菜品定價唔貴,份量適中,可以食多幾道菜😝!🇲🇽墨西哥粟米脆片配蕃茄莎莎,酸忌廉,牛油果醬 $88蕃茄莎莎🍅調得好好味,仲帶少少辣🌶️!粟米脆片加咗🧀芝士焗熱,送酒的確唔錯👍🏻!🍝蒜片辣椒欖油意粉 $98做到🧄香口、🫒油潤、同埋🌶️惹味,達標!🦆慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜 $198油封鴨胸🦆超級軟嫩,入口近乎即化,充滿油香🤤!鄺加西薏米🍅口味偏酸,正好中和鴨胸帶來嘅油膩感!🍨開心果雪糕球 $48Nutty嘅🍨開心果雪糕,配大量嘅開心果碎,正👏🏻!🍓士多啤梨藍莓奶昔 $58高身嘅杯勁吸晴,🍓🫐奶昔做到香甜幼滑!🍺1664 $48冰凍嘅🍺支裝啤酒,跟埋雪凍咗嘅杯🧊,有誠意!

🇲🇽墨西哥粟米脆片配蕃茄莎莎,酸忌廉,牛油果醬 $88

🍝蒜片辣椒欖油意粉 $98

做到🧄香口、🫒油潤、同埋🌶️惹味,達標!

🦆慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜 $198

🍨開心果雪糕球 $48

Nutty嘅🍨開心果雪糕,配大量嘅開心果碎,正👏🏻!

🍓士多啤梨藍莓奶昔 $58

高身嘅杯勁吸晴,🍓🫐奶昔做到香甜幼滑!

🍺1664 $48

冰凍嘅🍺支裝啤酒,跟埋雪凍咗嘅杯🧊,有誠意!