呢間應該黃圈到無咩人唔識😂,但因為本人比較揀飲擇食,熱狗通常好多料我唔食🥲。但尋日去開市中心買望月就去睇下,發現都幾多選擇,揀左個無乜配料既😝,順便買埋俾屋企人食。🔅澳式風情熱狗(走黃芥末) ($38)見呢個係best seller所以屋企人揀左,好足料好大份!有芝士、煙肉、菠蘿、千島醬同紐倫堡腸。似係pizza既料但變左熱狗🤣,幾新奇😚,千島醬好夾個熱狗🖖🏻。條腸就係幼腸,有少少胡椒味幾香🤤。雖然個熱狗好多料,但食落唔會覺得好肥膩👍🏻。🔅紐約辣味熱狗 ($38)有炒洋蔥、匈牙利腸加埋茄汁,配料唔多但都唔失色。條腸好大條好正🙈,相比下鐘意呢條腸多啲,有可以大大啖咬。洋蔥好香,生生地好爽口,不過如果唔鐘意食洋蔥就建議唔好揀呢個😂。茄汁唔會太酸,無搶到條腸既味。🔅薯餅 & 大薯 (Set+$12 | 升級大薯+$5)薯餅好香,不過少少油,但同左個防油紙盒裝好貼心。薯條加左$5變大薯,好大盒,就黎爆出黎😂。同埋粗薯加分💛!💬差唔多每款既熱狗都配有唔同腸同醬,幾有心思配搭過。每人$50左右,食得咁豐富,終於明點解開到咁多間分店💛。

澳式風情熱狗
🔅澳式風情熱狗(走黃芥末) ($38)

紐約辣味熱狗(走黃芥末)
🔅紐約辣味熱狗 ($38)

薯餅 & 大薯
🔅薯餅 & 大薯 (Set+$12 | 升級大薯+$5)

2021-09-19
TakeAway
Type of Meal
Lunch
澳式風情熱狗
紐約辣味熱狗(走黃芥末)
薯餅 & 大薯