2018-07-01
老闆開咗個螢幕睇有得睇世界盃🏟,一路燒下燒下🔥,一路食牛肉🥩,一路睇波⚽️,一路飲啤酒,正呀!熊本一口牛晚餐($168)$168 ,有自助燒烤一口牛、炸魚皮、兩隻燒𧐢,抵到飛起😂!等左10分鐘,火爐出現🔥玉米同西蘭花本身係熟,所以盡量將牛肉擺喺件中間,因為火喺正中間。燒之前,可以落少少鹽、黑椒調味💦一口牛肉好林、比較多脂肪,好香、而且好滑🐮而且份量都幾多Alska cider 野莓果洒🥂跟餐叫啤酒,會平好多。雖然我個人比較喜歡德國啤酒,但係女友今日試一試新野。莓果洒,味道超甜、清新、充滿野莓香味。酥皮波菜湯酥皮非常煙銀、又香口,唔使淨飲湯咁寡。咁大個焗酥皮,令人感到又香又滿足🤩🍽 菠菜湯,有天然嘅蔬菜味道,唔係味精及罐頭忌廉嘅味道🤟🏻鐵板燒紐西蘭牛柳用咗甜酒嘅牛柳,每一啖都有甜酒嘅香味。五成熟 - 紐西蘭牛柳肉,本身就好鬆軟、好淋,甚至唔需要咬,用筷子已經可以隔開🤩。一個牛柳餐,有三大塊牛柳,兩個人分享先食得晒!抵到爆😙蘋果雪葩🍎❄️成個冰蘋果、一篇充滿咗雪葩,凍冰冰,非常過癮!唔會太甜,而且食完雪葩,記得用匙羹食冰蘋果!椰子雪糕🥥❄️餐廳搵咗椰子殼,裝住椰子雪糕,賣相非常吸引!冰凍椰子雪糕
熊本一口牛晚餐($168)
一口牛肉好林、比較多脂肪,好香、而且好滑🐮而且份量都幾多
Alska cider 野莓果洒🥂
酥皮波菜湯
鐵板燒紐西蘭牛柳
蘋果雪葩🍎❄️
椰子雪糕🥥❄️
餐廳搵咗椰子殼,裝住椰子雪糕,賣相非常吸引!冰凍椰子雪糕,消暑一流!