2022-04-06
🤎LOF10 Bistro🧸灣仔告士打道38號中國恆大中心地下A號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️辦館又開分店啦🙌🏻一如既往性價比非常之高嘅餐廳,我最鍾意佢哋餐廳夠安靜🤫食個下午茶餐都好寫意。之前去過尖沙咀嗰間成間都係我最愛嘅少女風格,今次呢間我覺得就貼地少少,比較休閒一啲嘅設計。播住GD 嘅Missing you😚即刻放鬆哂-雙拼出前一丁公仔麵配牛油吐司🍞 $42出前一丁一如既往的好,最正要介紹嘅係佢隻太陽蛋😍有半個碗咁大,煎得超好😋啜哂個蛋汁😍勁幸福-意式黑椒牛肉班尼尼配薯餅🌮 $52班尼尼🤓第一次試。外皮烘得剛好,好香口,黑椒牛肉好出好重味😋配埋半溶化嘅車打芝士同蕃茄,即刻好fresh😚薯餅亦都好大嚿好香脆💯-班尼迪克蛋🥚 $108第一次食班尼蛋🤪,原來係咁正‼️包底初頭我以為好似豬柳漢堡嘅包咁,點不知原來佢已經看到脆脆的🤩蛋蛋係流心蛋,中間夾雜着煙三文魚下面再配埋脆脆包。三種不同口味不同口感一次過可以嘗試晒😳-朱古力咖啡🍫 $42朱古力好幼滑同咖啡比例調得好好👍🏻反而好鍾意佢隻杯,簡簡單單印有店舖名稱二字,打卡好適合🥳-玫瑰鮮奶咖啡🌹 $38又係我嘅最愛玫瑰,超級香濃嘅
🤎LOF10 Bistro
🧸灣仔告士打道38號中國恆大中心地下A號舖
播住GD 嘅Missing you😚即刻放鬆哂
-雙拼出前一丁公仔麵配牛油吐司🍞 $42
-意式黑椒牛肉班尼尼配薯餅🌮 $52
-班尼迪克蛋🥚 $108
-朱古力咖啡🍫 $42
-玫瑰鮮奶咖啡🌹 $38
又係我嘅最愛玫瑰,超級香濃嘅玫瑰花香😍有人問我點解鍾意飲玫瑰!因為我每次都覺得食完或者飲完之後成個口好似刷咗牙咁好香😆所以今次呢個玫瑰咖啡也是讚讚👍🏻