呢間係中環嘅樓上小店,無論係裝修、嘢食質素都好有驚喜,揀咗幾個賣相靚嘅嚟打卡🥀🥳玫瑰牛油果煙肉肉醬長通粉:上面鋪滿焗芝士,以玫瑰形嘅牛油果🥑、煙肉🥓做點綴。撥開芝士皮就見到好多長通粉同肉醬🍝,分量多到兩個人食都夠🤰🏻,好味。玫瑰雞翼:榮登頭五位最好食嘅雞翼,火候拿捏得好好🤘🏻雞翼皮炸得好脆、同內裏嘅嫩滑雞肉好夾~塗上玫瑰汁食感覺十級正~😍😍玫瑰西瓜BB蛋糕:有眼你見,賣相真係超級靚💕,紅當當嘅士多啤梨配埋果仁、慕絲、成2cm厚嘅甜西瓜,食落有驚喜,完全唔濟🍉Chef DJ 呢杯都有玫瑰味,不過同我想像中嘅Smoothie有啲出入,可能我expect creamy啲,可以試吓其他~~整體來講呢間餐廳好高分,除咗係做到小店個種relax嘅感覺之外,店員態度都好友善,推薦比大家🥰-玫瑰牛油果煙肉肉醬長通粉 | $98玫瑰雞翼 | $88玫瑰西瓜BB蛋糕 | $68 Chef DJ | $45-Sogno Cafe+ 中環威靈頓街97號威利大廈2樓D室-
玫瑰牛油果煙肉肉醬長通粉

玫瑰雞翼