2022-09-20 44 views
💖 All Day Cafe (上水)✨上水龍琛路39號上水廣場5樓503A號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️二訪了😆之前一直已經好想再黎食,佢嘅咖啡☕️令我念念不忘😆之前因為太過飽,所以淨係食咗佢哋嘅小食,今次黎終於可以試吓食其他正餐🤭-香蒜欖油鮮蕃茄意粉🍅 $68勁香蒜味,第一下食落口覺得好似食緊黑蒜油出前一丁😍好邪惡🙊欖油炒香蒜,再配合埋蕃茄汁,酸酸甜甜,意粉非常掛汁。-松露醬汁卡邦尼意大利粉🍝 $98 好香松露味🙌🏻卡邦尼一直係我嘅至愛,意大利粉麵質彈牙,卡邦尼松露汁好creamy又有奶香,食落唔膩😍條條掛汁,仲有煙肉🥓同蘑菇,份量好足夠😆-香橙意式濃縮咖啡🍊 $48好特別🥳橙汁好鮮甜,配埋濃縮咖啡,賣相有漸變色,好吸引。入口好Fresh,好香甜嘅橙味,攪拌後意,橙味會溶化係咖啡之中,飲到尾會慢慢被咖啡蓋過,呢杯Espresso易入口,而且又醇厚👍🏻-Latte☕️ $40成日分唔清咖啡品種嘅朋友們嚟到呢度想飲咖啡就可以放心,因為呢度有個咖啡表,話俾你知唔同種類嘅咖啡,有啲乜嘢成份🤭非常貼心。Latte=牛奶🥛+咖啡☕️,面頭嘅拉花十分精緻,唔捨得飲,咖啡的味道較明顯🫡想要

💖 All Day Cafe (上水)
✨上水龍琛路39號上水廣場5樓503A號舖

-香蒜欖油鮮蕃茄意粉🍅 $68

-松露醬汁卡邦尼意大利粉🍝 $98

-香橙意式濃縮咖啡🍊 $48

-Latte☕️ $40

想要繼續睇我分享唔同嘅嘢𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2022-09-20