2023-03-18 114 views
估唔到黃埔開咗一間葡國菜🤔,最正嘅係佢仲有沙律任食😝,一於去試下!其實佢一個午市套餐係好豐富,有餐湯、飲品、任食沙律同埋一份主食。沙律款式唔算多,6款左右,但估唔到佢有螺絲粉沙律🥗,仲要幾好食。🔅香煎脆皮雞扒配薯條($9️⃣8️⃣)其實佢呢個價錢係包埋沙律bar,所以我覺得價錢可以接受嘅。佢拎上枱嗰陣時塊雞扒仲係好熱,皮好脆,肉都好厚。薯條炸得好脆🤣,不過如果份量再多啲就更好。🔅鱸魚扒配意粉($1️⃣0️⃣8️⃣)其實佢薯條係可以轉意粉嘅,意粉份量都幾多,係茄汁味偏甜,我自己個人幾鍾意😝。佢有鱸魚扒仲配咗法包🥹,法包有驚喜😳,好脆好有牛油香!鱸魚扒幾滑,就咁食比較淡味,加埋醬汁就啱啱好。佢另外仲可以+$3️⃣8️⃣要甜品,甜品款式可以喺櫃面揀。

🔅香煎脆皮雞扒配薯條($9️⃣8️⃣)

🔅鱸魚扒配意粉($1️⃣0️⃣8️⃣)

佢另外仲可以+$3️⃣8️⃣要甜品甜品款式可以喺櫃面揀。